Květňátka roku 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2106
13.12.11 12:51

A zjedli jsme asi 4 lzicky a uz jsme nechteli :( .Za to mlicka vypila az az :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
13.12.11 12:53
dorísek píše:
Co měly vaši drobečkové k obědu?Já jí dnes uvařila batáty(ty jí jedou),brokolici a mrkev.

My měli zeleninu s trochou kuřecího masa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 13:55

My vločkovou polévku :-) A vlásky teda taky nic moc, to jich měl víc, když se narodil :-))) Posílám také jedno foto :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
13.12.11 13:58
Viktorie Vivien píše:
My vločkovou polévku :-) A vlásky teda taky nic moc, to jich měl víc, když se narodil :-))) Posílám také jedno foto :-D

Je nadherny a te velke oci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 14:32
mimma.on píše:
Viktorie Vivien píše:
My vločkovou polévku :-) A vlásky teda taky nic moc, to jich měl víc, když se narodil :-))) Posílám také jedno foto :-D

Děkujeme, je to raubíř… Malinká je taky pěkně okatá… A jak si tam vegetí :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
13.12.11 17:45
Viktorie Vivien píše:
mimma.on píše:
Viktorie Vivien píše:
Děkujeme, je to raubíř… Malinká je taky pěkně okatá… A jak si tam vegetí :palec: :palec: :palec:

Veru i my jsme okaty :) a je velka pohodarka ale je aj dost akcna :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
13.12.11 22:03

ahoj,radi by jsme se k vam pridaly :) laurinka se narodila 7.5.,jsem drobinci, mame 7 kilo a asi 66 cm. trosku lenosime, ale uz se snazime na kolinka a asi preskocime plazeni a hura rovnou na lezeni. Zato nam to docela poviiida… nejradsi mame nenene a tatata :) a jsme bez zoubku… A s hrackama sme na tom podobne a jeste milujem kapesnicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
13.12.11 22:06

Mate krasny raubire, ta moje je taky peknej akcnak, hulaka a zkousi mluvit, rika papa a baba. A uz je mate ve sportaku? Ja asi tyden, ale zatim jen v lehu, ona by rada poradne koukala ven, ale zase jeste sama nesedi :nevim: Jinak vlasku ma hodne, ale starsi ta byla takrka holohlava az do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
13.12.11 22:12

ahojda také se přidávám,my jsme narozené 3.5.2011  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
15.12.11 21:02

Ahojte :kytka: , náš prcek se narodil 16.5.2011, pár dnů po termínu. V 6.měsících měl 8,30kg a 70cm.
Umí se otáčet na břicho a zpátky, rotovat kolem své osy a krásně si přendává hračky z ruky do ruky. Má dva zoubky.
Zatím se neplazí, ani nepéruje… prostě pohoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
16.12.11 12:04

A co davate mimcum pod stromecek? Ja mam pocit, ze mame hracek mraky, mladsi to podedi po starsi, ale zase ji nechci osidit, dostane par kousatek, hraci hracku od Fisher Price a dal me nic nenapada, neco poradneho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
16.12.11 12:25

Tak už jsem jí zvážila-má těch 8 kilo jak jsem si myslela a 74cm.Ještě zkusím dodat fotečku.S těmi dárky je to těžký,hraček má dost,myslím,že se jí nejvíc bude líbit balící papír :) ,ale taky jsem koupila něco hracího,ať si do toho mlátí a ne do mojí klávesnice.Příští rok to bude s Vánocema jiný mazec!!Na sporťák jsme ještě nepřešly,i s fusakem se zatím vejde do hlubokého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.12.11 20:03

Taky máme spoustu hraček po dcerce a tak je strašné vymyslet něco nového:-) Navíc, když dostaneme peníze od babiček s tím, ať něco koupíme… Takže malý dostane od FP mluvícího pejska a aktivní kostky, hračky do vany a pak skluzavku Smooby a k tomu nafukovací bazén s kuličkama. Ta skluzavka je dohromady s dcerkou, má hmotnost 50kg, tak teď ji bude využívat ona a příští rok snad už i malý :)
Ale stejně si myslím, že nejlepší bude ten balící papír :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
16.12.11 20:56

Bazének s míčkama dostane náš malej taky. A míčky budou všude :lol: . Jinak protože opravdu chcezkoumat ty telefony atd., tak bude mít vlastní maketu mobilu a notebooku :lol: . No a spoustu hraček určitě ještě od babiček, dědečků, tet, strejdů… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
16.12.11 21:09

Balónky mám taky,asi jí zabalím každý zvlášť,aby se zabavila na dýl :mrgreen: Snad jí to v ohrádce pak bude bavit,jinak zatím se jí tam moc dlouho nelíbí.Nejlepší hračky od příbuzných jsou hudební-děti dělají rachot a rodiče šílí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí