Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
https://www.plastika-stiborova.cz
Skvělá paní doktorka, milá, příjemná, profesionální. Má cit a nikdy nikoho nežene do zákroku, o kterém není přesvědčená. Její výsledky stoprocentní. Měla jsem tu čest pod ní stážovat, viděla jsem hodně spokojených pacientek. Takže mohu jen a jen doporučit.
@Anonymní píše:
Dobry den, zvazuji po novem roce operaci labii. Trapi me to od puberty a mam to takovy vetsi az ke klitorisu. Jsem z toho nešťastná a nevim k jakymu doktorovi jit. Napadl me Ventruba a Stepan v Brne a nebo Zaruba v Praze. Prosím nemate nekdo s temito doktory zkusenost? Dam na rady, treba je i lepsi doktor.![]()
Dobry den byla jsem na labioplastice v lokální anestezii u MUDr Štěpána před 3mesici jsem zcela zahojena bez komplikaci ale nejsem 100% spokojená s výsledkem je to tedy mnohem lepší než to bylo ale není plynulý přechod od klitorisu dolů jedno labio je větší doufala jsem že to bude vypadat lepe. Operace byla hrozně rychlá pooperační papíry pan doktor udělal před zakrokem což mi přišlo divné. Všechno bylo takové uspěchané. Již při operaci jsem pánovi doktorovi říkala že je každé labio jiné pan doktor říkal že to je vpichnutou anestezii ale nebylo. Kdybych si zpětně mohla vybrat obrátila bych se na jiného operátora. Nechci říct že je pan doktor špatný ale příště bych knemu nešla to je můj nazor
@Misulinka0 dekuji vam za zpravu. Budete to nejak resit? Tak ja nevim ke komu mam jit. To je doktoru. Jeste me napadl Ventruba ale fakt nevim…
@Anonymní píše:
@Misulinka0 dekuji vam za zpravu. Budete to nejak resit? Tak ja nevim ke komu mam jit. To je doktoru. Jeste me napadl Ventruba ale fakt nevim…
Já jsem se koukala hodně na recenze ale také jsem hledala levnější no a to jsem asi neměla nechtetela jsem dát 20tisic. Nejsem z Brna a tak zkusím pánovi doktorovi výsledek vyfotit a budu to sním konzultovat, pan doktor ani nechtěl abych se ukázala na kontrole třeba za 14 dni ale určitě v Brně je mnoho dobrých lékařů třeba jak psala pa i výše ta paní doktorka o té jsem třeba vůbec nevěděla když jsem hledala lékaře a v ceníku má psáno že labioplastika za 10tisic coz je málo kde ale je to moc složité si vybrat někoho aby to dobře dopadlo
@Misulinka0 no prave :/ a byla byste tak hodna a napsala mi pak, jak se doktor vyjadril? Taky koukam na ty levnejsi, ale asi je lepsi si mozna priplatit. Zkusim se zeptat jeste svy gynekolozky, uz jsem to s ni jednou probírala, tak mi třeba nekoho doporuci. Kazdopadne vam drzim palce at ti dobre dopadne. Lrave na Stepana jsem cetla kladne recenze i v diskuzich… asi jeste budu premyslet ke komu jit.
Holky, můžete doporučit někoho z Brna, případně Ostrava a poblíž? Dekuji
Dobry den, zvazuji po novem roce operaci labii. Trapi me to od puberty a mam to takovy vetsi az ke klitorisu. Jsem z toho nešťastná a nevim k jakymu doktorovi jit. Napadl me Ventruba a Stepan v Brne a nebo Zaruba v Praze. Prosím nemate nekdo s temito doktory zkusenost? Dam na rady, treba je i lepsi doktor.