Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Je tato dobrá?
Příspěvek upraven 13.02.17 v 11:23
@L-ucie Nikdy jsem s plným hrníčkem necestovala, tak mi to bylo celkem fuk. Max dokud jezdily děti v kočáře a to byl v držáku na lahev.
@L-ucie Jelikož odklapeci vicko urvali, tak povětšinou na cestách pili z dospelackeho bidonu nebo lahve od Rajce.
@L-ucie A to není netekoucí? (i když jasně i ty tečou). Já dávala taky brzy ty sportovní lahve.
No jasne, ze je. Ale o to prece nejde. Nejde o to aby se nevyleva, ale aby se to pitko neuspinilo od neceho, neprasilo se na nej ve meste a tak.
Příspěvek upraven 13.02.17 v 11:25
@L-ucie píše:
No jasne, ze je. Ale o to prece nejde. Nejde o to aby se nevyleva, ale aby se to pitko neuspinilo od neceho, neprasilo se na nej ve meste a tak.
Ježiš, to bych vůbec neřešila, kolik se toho asi tak na tu láhev za jeden výlet napráší? A dítko ho stejně na zem hodí ve chvíli, kdy bude případné víčko otevřené ![]()
Já nevím, ale pokud jsi chtěla něco na cestování, tak jsi to měla koupit rovnou. Co třeba brčkoláhev od tescomy? Nebo lahvička od nuku s pítkem?
@L-ucie píše:
Samozrejme, ze je 100 dalsich jinych moznosti v cem mit piti, ale holka miluje medvedy, tak jsem ji chtela udelat radost hrneckem s medvedem. Ale doma jsem zjistila, ze to nema vicko. Moje holka by odklapeci vicko neurvala. Je na veci hodne opatrna a kdyz se ji vysvetli, je moc rozumna.
Destetimesicnim se vysvetlovalo dost tezko, ze jim to nema padat na zem. ![]()
Dámy, čtete co píši? Já mám samozřejmě doma mnoho jiných věcí na pití. I brčkolahev. a tohle je také lahvička s pítkem, pokud vidíte. Ale jak jsem psala, moje holka miluje medvídky, tak jsem jí chtěla udělat radost lahvičkou s medvídkem. A opravdu radou, že jsem měla koupit jinou lahvičku mi nepomůžete ![]()
Příspěvek upraven 13.02.17 v 11:26
@L-ucie Tak si ji strč omotanou v igelitaku na stojaka do kabelky nebo batohů. Fakt nevím, co jiného chces číst. ![]()
@L-ucie píše:
Dámy, čtete co píši? Já mám samozřejmě doma mnoho jiných věcí na pití. I brčkolahev. a tohle je také lahvička s pítkem, pokud vidíte. Ale jak jsem psala, moje holka miluje medvídky, tak jsem jí chtěla udělat radost lahvičkou s medvídkem. A opravdu radou, že jsem měla koupit jinou lahvičku mi nepomůžete
a tak sežeň nějakou s medvědem. Má ráda medvídka pú?