Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
16.3.14 17:49

@jarunka86 jsem všude kde jsou duchové :P :P :P díky za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
16.3.14 17:53

@MisTer Ja vim, ze se bojis, taky bych sjizdela vsechny duchy :D ale my ti drzime palce, co to jde, tak to by bylo, aby to nevyslo :) Kazda ma ty // jine, tak bud v klidu :kytka: dej vedet, co ta krev :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.3.14 18:24

@MisTer na zítra moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.3.14 18:29

@MisTer určitě to bude vše ok ;) taky moc držím palce… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.3.14 18:32

@jarunka86 tak to máme stejné pocity..mě tam taky chybí ta komunikace a většinou ty prohlídky a vše bylo tak rychlé, že mě otázky napadaly až jsem byla pryč…my chodíme do fertimedu..jsou z olomouce, ale pobočku mají v polance…teď zvažuji reprofit v olomouci…tak uvidíme…já ti závidím, že aspoň budeš mít další měsíc zase naději..to nás teď bude čekat jen čekání :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
16.3.14 18:33

@jarunka86 díky zítra se ozvu snad to nebude trva dlouho než budou výsledky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.3.14 18:57

@adny jééééé, na Fertimed jsem neslyšela ani jednu chválu :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
16.3.14 18:59

@adny Ja si treba nemuzu stezovat na doktora, ten je super :) sestricky taky uzasny. Ale mam dojem, ze ten prvni pokus berou jako zkusebni :think: Tak uvidime, urcite tam dame ten KET a potom mozna jeste jeden pokus IVF a potom se rozhodnu 8o Proc vas bude cekat jen cekani? Ja myslim, ze na tom budes stejne jako ja, pokud budes chtit, po dalsi ms urco muze zacit stimulka, jestli bude vse OK. Ja mam sice mesic nadeje, ale kdo vi, jestli to nebude dalsi mesic zklamani…a to nevim, jak budu reagovat, uz ted jsem to nesla spatne, ale to ti asi nemusim vysvetlovat. Musime doufat, ze to proste klapne nam obema! Pristi ET nebo KET je nas :hug: Ber to tak, ze ted muzes mesic treba chodit na vino, posedet a tak :) jako tehule si to moc neuzijeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
16.3.14 19:01

@jarunka86 mě přijde téměř všude první pokus, že jen zkouší i u mě mi to tak připadalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
16.3.14 19:01

@MisTer A to jdes primo do CAR? :) mne nechali vycukat, vysledky az druhy den :D vsadim se, ze tato politovani hodna situace se stava jednou za pet let :D a zrovna mne :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
16.3.14 19:03

@jarunka86 no jdu když jsem byla naposledy šla jsem ráno a výsledky byly kolem 14hod tak uvidím, kdy budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
16.3.14 19:05

@MisTer Asi to bude vsude, no…treba me zarazilo, ze jsem pichala 200jednotek puregonu a uz na prvni kontrole jsem mela asi 18foliku a nesnizili mi davku, ani na druhe kontrole, to uz jich bylo 24 a nakonec pri OPU 31 :D sice vajicka nebyla vsude, ale rikam si, ze pri nizsich davkach by dozravala pomaleji a byla by vajucha kvalitnejsi :think: navic mam udajne PCO, a tam se s velkou reakci vajecniku pocita, ne? Pan doktor se vzdycky jen divil, jak mi ty vajecniky pekne jedou :D prej jsou jak zblazneny a strasil s ohss..nastesti k tomu nedoslo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.3.14 19:38

@jarunka86 jj taky mi to tak připadalo..já zase měla vajuch akorát 6 na levém a 6 na pravém vaječníku a přitom zralé byly jen 3..z toho 2 nic moc…tak taky nevím čím by to mohlo být? snad se to příště zlepší..i když nevím jestli to jde něčím ovlivnit? nj doufat..nic jiného nám ani nezbývá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.3.14 19:40

@kaczule1 jj my ho vybrali protože byl nejblíž..a gyncentrum ani asi eurofertil nic moc…jako sestřičky supr, i doktorka co tam je byla fajn…jenže ta tam je jen 2 dny v týdnu a zbytek tam jsou doktoři jak pojď na mě z boku…takže hrůza…a komunikace žádná…to mě štve nejvíc.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
16.3.14 19:54

@adny Tak treba ti nesedla stimulka, pokud bylo tak malo vajicek, priste asi zmeni bud protokol nebo jen ten stimulacni lek. Nevim :nevim: Ja mela foliku 31 a z toho zralych vajec 9 a 6 nezralych,2 spatne. Ovlivnit to ale snad jde, pokud mas dostatecnou zasobu vajicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí