Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@boule76 jj mudr řekla že by raději počkala 4 měsíce…že není kam spěchat…ale to asi nevydržím…max ty 3 měsíce víc ani ránu
tak to jsem taky zvědavá co ti řekne… ![]()
@Muf86 děkuji
já už na byliny čekám..měly by každým dnem dorazit…tak jsem zvědavá…to zítra napiš jak jsi dopadla..co ti doporučila atd.. ![]()
@adny ahoj
ja cekam na kontrolu, jdu ve ctvrtek. Tak doufam, ze budu ok a naplanujou mi ten Ket na duben. Jinak mam nafoukly bricho a boli me vajecniky, tak mam strach, abych je nemela zvetseny. To bych pak musela cekat nez splasknou
a jak je u tebe? Uz je lip? ![]()
@adny no já právě někde četla, že se nechávají mezery 3 měsíce, ale u pacientek starších nebo těch s malou reakcí na hormonální stimulaci může být i kratší pauza. Ale zase bych si ráda vyprosila to imunologické vyšetření a to prý trvá… takže je to asi jedno budu čekat možná dlouho na to - dám vědět
@Muf86 Tak to jsem zvědavá, jak pořídíš ![]()
Já mám zítra první kontrolu, tak začínám být malinko nervozní
Snad bude vše OK ![]()
@kaczule1 taky hudu drřet palce
určitě dej vědět, jak jsi dopadla
Ahoj holky, tak těhotenství potvrzeno, je tam 1, ale zatím bez srdíčka. Další kontrola příští pátek a to už by mělo být srdíčko, tak snad… ![]()
A ještě vám dlužím info. od bylinkářky… ![]()
Jsem prý vcelku zdravý člověk, ale nějaké drobnosti přecijenom objevila… takže mi dala kapičky na psychiku, ledviny, dělohu, celkové očištění organismu… je to celkem 5 lahviček s kapkami, bere se to 2 denně, je to cca na 5 týdnů… a také mi zjistila nedostatek vitamínů B6 a B12, takže si mám koupit B-komplex a B12 si mám prý zkusit zařídit od lékaře v iněkcích… tak tam zkusím dneska zavolat…
až to doberu, tak mám přijít na přeměření a když bude vše ok, tak mi doporučí gynex (pro mě i partnera).