Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Muf86 tak to jsou dobré zprávy co?…
a co to jsou za kapky??nad tím gynexem jsem taky uvažovala…hodně holkám to pomohlo..a jaký máš z toho pocit?? ![]()
@adny jsou to tyto kapky: http://www.joalis.cz/cs-CZ/uvod.html
Mám z toho dobrý pocit, bylinky se mi už několikrát osvětčily, takže jim věřím. Dokonce jsem zjistila, že k té paní, co jsem u ní byla chodí i jedna paní doktorka
takže si řikám, že na tom asi něco bude ![]()
Jenom mi řekla, že teďka po dobu 5ti týdnů, co budu užívat ty kapičky, bych neměla otěhotnět…
@Muf86 já už ty své mám taky doma tak je dneska budu vařit…tak jsem zvědavá jaké to na nás bude mít účinky… ![]()
@Muf86 já kapky nemám..jen bylinky…hafo bylinek
a pěkně smradlavých..tak uvidíme ![]()
no ty „moje“ kapičky taky nejsou nijak chutný ![]()
ale bychom kvůli mimču neudělali, že? ![]()
@Muf86 ty jo tak ty moje byliny smrdí jak bolavá noha…to je hnus…ale přesně tak co bychom pro ty drobečky neudělali že? ![]()
Ahoj holky, tak Ket se odklada na leto
udelaji mi jeste genetiku a imunologii a na imuno pujdu az v cervnu. Ach jo ![]()
@jarunka86 ty jo tak to je dlouhá doba..ale to uteče neboj…a třeba se do té doby zadaří…
a když nee tak aspoň pak budeš vědět na čem jsi…
@jarunka86 zdá se to jako doba, ale uvidíš, že to uteče ![]()
Zkus si naplnit čas jinejma (novejma) aktivitama. Já jsem si taky řekla, že si teď budu ještě užívat to, co s mimčem už nepůjde (bez hlidání a pod.) a docela se mi to osvědčilo
@Muf86 jj asi tak nějak..užívat si dokud to jde..a ono občas přitom člověk zapomene i myslet na mimčo… ![]()
Holky prosím ohledně laparoskopie - dělá se to s příchodem a odchodem ten stejný den nebo je to na víc dní v nemocnici?? Mám se objednat na v Praze na Homolku… díky
@boule76 většinou je den předem nástup do nemocnice a den po zákroku pouštějí domů, pokud je všechno OK ![]()