Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Muf86 nj..já po tom neúspěšném ivf už jsem pesimista…
úspěch je, že tam vůbec něco dorostlo…
snad dřív nedorazí mrcha jedna červená
![]()
Jenom mám teď takové dilema… jak jsem tady již psala, byla jsem u „bylinkářky“ a na její doporučení mi přítel píchá B12, myslíte, že se o tom mám mudr. zmínit?
@Muf86 já bych jí to určo řekla…B12 se nikdy nic zkazit nemůže, ale raději jí to řekni…a budeš mít i klid.. ![]()
Taky jsem si říkala, že jí radši řeknu, ale bojím se jí říct, že to mám na doporučení „nějaké paní“… víš jak to myslím?
@Muf86 jj rozumím..ale tak jí vysvětli jak to je i s těma kapkama atd…max.ti řekne svůj názor na to…ale chápu tě, že je ti to blbé..
@adny hlavně mám strach, že se naštve, že se „léčím“ sama, víš jací jsou někteří doktoři… a vím, že moje mudr. na ty bylinky moc není, řekla jsem jí, že se příteli zlepšil spermiogram po kotvičníku a ona mi řekla, že je to placebo efekt… ![]()
@Muf86 jj to je fakt, že někteří doktoři neuznávají alternativní medicínu…ale je to tvoje věc..max. tě sprdne
a jestli je to placebo efekt nebo ne je jedno..hlavně že je to lepší..ať je to čím chce…
jako teoreticky ty B12 by neměly ničemu bránit…tak nevím no…
@adny dám na tebe, řeknu jí že mám B12 a třeba se nezeptá kde jsem je sehnala ![]()
@adny tak ale to je super, ze mas po Iui. Ja jsem to tu asi prehlidla, ze se na to chystas
drzim ti palce a budu na tebe myslet! Ver tomu trochu, nekdo po tom opravdu otehotni. Alespon vetsi sance nez sami doma tam je.
Jinak holky ja pujdu na tu imunologii koncem dubna
dnes jsem se dokopala tam zavolat. Tak Ket by mohl byt snad v cervnu ![]()
@adny tak to na IUI držím palce
A neházej flintu do žita. @MisTer přece taky nevyšlo IVF a teď IUI jo
![]()
@jarunka86 já jsem si totiž myslela že na žádné iui nepůjdu, že mi tam stejně nic nedozraje tak jsem to tu ani nepsala..a ono ejhle folík 21mm..akorát mě dneska v noci tak šíleně bolelo břicho, že doufám, že se z něj neudělala cysta
uvidím dneska na kontrole…
držím palce ať je to vše v pořádku.. ![]()
@kaczule1 jj já vím, ale u Mister přišli na problém a díky těm lékům co jí nasadili tomu pomohla…což je fajn…dneska se zeptám mudr na to imuno vyšetření…a uvidíme…a co ty? jak se cítíš?? ![]()
@Muf86 píše:
@adny hlavně mám strach, že se naštve, že se „léčím“ sama, víš jací jsou někteří doktoři… a vím, že moje mudr. na ty bylinky moc není, řekla jsem jí, že se příteli zlepšil spermiogram po kotvičníku a ona mi řekla, že je to placebo efekt…
Ahoj holky, pardon, že vám lezu do diskuze, ale ty injekce, to je milgama? já jsem si ji také naordinovala sama a prostě jsme přišli k obvoďákovi, řekli si o recept, (přítel ji taky chtěl - kvůli nervovým zakončením po operaci páteře), dostali jsme recept a bylo. Ano se doktor neptal - já si s ní dávala dohromady organizmus po hormonech a léčila cystu. A mimochodem fungovala úžasně, všechno udělala, ale pak se mi o sladkých buchtách i zdálo, chytla jsem děsnou žravku.
Milgama není placebo