Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
3.4.14 07:48

@Muf86 nj..já po tom neúspěšném ivf už jsem pesimista… :( úspěch je, že tam vůbec něco dorostlo…
snad dřív nedorazí mrcha jedna červená :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
3.4.14 08:09

Jenom mám teď takové dilema… jak jsem tady již psala, byla jsem u „bylinkářky“ a na její doporučení mi přítel píchá B12, myslíte, že se o tom mám mudr. zmínit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.4.14 08:38

@Muf86 já bych jí to určo řekla…B12 se nikdy nic zkazit nemůže, ale raději jí to řekni…a budeš mít i klid.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
3.4.14 11:12

Taky jsem si říkala, že jí radši řeknu, ale bojím se jí říct, že to mám na doporučení „nějaké paní“… víš jak to myslím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.4.14 11:26

@Muf86 jj rozumím..ale tak jí vysvětli jak to je i s těma kapkama atd…max.ti řekne svůj názor na to…ale chápu tě, že je ti to blbé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
3.4.14 11:40

@adny hlavně mám strach, že se naštve, že se „léčím“ sama, víš jací jsou někteří doktoři… a vím, že moje mudr. na ty bylinky moc není, řekla jsem jí, že se příteli zlepšil spermiogram po kotvičníku a ona mi řekla, že je to placebo efekt… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.4.14 12:36

@Muf86 jj to je fakt, že někteří doktoři neuznávají alternativní medicínu…ale je to tvoje věc..max. tě sprdne :lol: a jestli je to placebo efekt nebo ne je jedno..hlavně že je to lepší..ať je to čím chce… ;) jako teoreticky ty B12 by neměly ničemu bránit…tak nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
3.4.14 12:42

@adny dám na tebe, řeknu jí že mám B12 a třeba se nezeptá kde jsem je sehnala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
3.4.14 17:40

@adny tak ale to je super, ze mas po Iui. Ja jsem to tu asi prehlidla, ze se na to chystas :-) drzim ti palce a budu na tebe myslet! Ver tomu trochu, nekdo po tom opravdu otehotni. Alespon vetsi sance nez sami doma tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
3.4.14 17:41

Jinak holky ja pujdu na tu imunologii koncem dubna :-) dnes jsem se dokopala tam zavolat. Tak Ket by mohl byt snad v cervnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.4.14 17:46

@adny tak to na IUI držím palce :hug: A neházej flintu do žita. @MisTer přece taky nevyšlo IVF a teď IUI jo ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
4.4.14 08:28

@kaczule1 no a jak je tobě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.4.14 10:06

@jarunka86 já jsem si totiž myslela že na žádné iui nepůjdu, že mi tam stejně nic nedozraje tak jsem to tu ani nepsala..a ono ejhle folík 21mm..akorát mě dneska v noci tak šíleně bolelo břicho, že doufám, že se z něj neudělala cysta :(uvidím dneska na kontrole…
držím palce ať je to vše v pořádku.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.4.14 10:07

@kaczule1 jj já vím, ale u Mister přišli na problém a díky těm lékům co jí nasadili tomu pomohla…což je fajn…dneska se zeptám mudr na to imuno vyšetření…a uvidíme…a co ty? jak se cítíš?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
4.4.14 10:19
@Muf86 píše:
@adny hlavně mám strach, že se naštve, že se „léčím“ sama, víš jací jsou někteří doktoři… a vím, že moje mudr. na ty bylinky moc není, řekla jsem jí, že se příteli zlepšil spermiogram po kotvičníku a ona mi řekla, že je to placebo efekt… :,(

Ahoj holky, pardon, že vám lezu do diskuze, ale ty injekce, to je milgama? já jsem si ji také naordinovala sama a prostě jsme přišli k obvoďákovi, řekli si o recept, (přítel ji taky chtěl - kvůli nervovým zakončením po operaci páteře), dostali jsme recept a bylo. Ano se doktor neptal - já si s ní dávala dohromady organizmus po hormonech a léčila cystu. A mimochodem fungovala úžasně, všechno udělala, ale pak se mi o sladkých buchtách i zdálo, chytla jsem děsnou žravku. :? :mrgreen: Milgama není placebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí