Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Muf86 ty jo chlamydie??a z čeho to je??jsem zvědavá na tvé info ![]()
@adny přenášejí se hlavně pohlavním stykem, ale prý se dají chytit i v bazénu… tak doufám, že to nebude nevěra…
A co v CAR??? nejprve vyléčit chlamídie (antibiotika bereme od včerejška) a poslali nás na imunologii, tam jsme objednaní na 26.5. no a potom IUI…
@Muf86 a oni tě hned poslali na imunologii? tak já jsem z toho zmatená…kurňa a mě tam poslat nechtějí…no každopádně si to chci vydupat…
Holky já mám takový divný pocit že se mi udělala cysta
měla jsem nějakou divnou ms a vyrazilo mi plno akné na puse…už jsem to totiž takhle jednou měla…doufám, že ne ![]()
@adny udělal mi ultrazvuk, řekl, že se mu zdá vše v pořádku, tak že by zkusil imunoligii a IUI…
Na chlamýdie se nijak netvářil a moje mudr. když viděla, že mě to rozhodilo, tak mi taky říkala, že to může být z bazénu a pod…
@Muf86 tak to budu muset pořešit..ať mě tam taky pošle..jasně, nemusí to být hned příčina nevěry… ![]()
@adny někdo tady psal, že jsou ty testy prý drahý, tak že na ně moc nechtějí posílat
doktor nám řekl, že nám oboum odeberou krev a přítelovi sperma, takže oproti laparce je to úúúplně v pohodě
když jsem tam volala, že nás objednám, tak nám paní dokonce řekla, že máme sperma přivést s sebou
teď mi došlo, že jsem se nezeptala jestli je nějaká doba do kdy to tam musíme dovést…
a řekla mi, že to musíme přivést v tělesné teplotě… to nevím jak uděláme ![]()
@Muf86 nj drahé nedrahé. je lepší vědět zda tam něco může být nebo ne…no uvidím..na 7.5. jsme objednaní do jiného Caru na konzultaci a pak se uvidí zda tam zůstaneme nebo ne…mě v Caru vždy říkali že do hodiny musíme přivézt sperma a že ho mám držet třeba v podpaží… ![]()
@adny do hodiny to nejsme schopni stihnou, než tam pojedeme, tak tam ještě zavolám a zeptám se jak to je, jestli by přítel nemohl sperma dovést v „původním obalu“ a do kelímku ho přesunout až tam
![]()
@Muf86 já myslím že by to mělo jít odevzdat vzorek až tam…právě že každý nemá tu možnost to tam dovézt do hodiny…ale raději tam cinkni… ![]()
Ahoj, my uz na imunologii byli a brali nam jen krev a me ten ovulacni hlen. A manzel.bude davat sperma az 20.kvetna a za tyden budou vysledky. Musi do Plzne na kelimek ![]()
@jarunka86 u mě taky pořád stejně…bohužel
tento měsíc už jsem ani na iui nešla..nějak se mi nechtělo a potřebuji si od všeho chvíli odpočinout..ve středu se jdeme podívat do nového Caru tak uvidíme..třeba to bude lepší
jsem si říkala nikdo se dlouho neozval tak co se u Vás děje ![]()