Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Byla mi doporučena pouze s ohledem na věk. V listopadu mi bude 38.
Ahoj holky…já si jdu zrovna dneska pro mimíška
tak pevně věřím, že to naše 2 ivf bude zdárné…držte mi palce…
děkuji ![]()
Ahoj holky..tak už je u mě..krásné 6 denní jedničkové embryjko…tak pevně věřím, že se mu bude u mě líbit a chytne se
a na vás budu myslet:*
@adny Ahoj
moc drzim palecky, aby se mimiskovi u tebe libilo. Jak se citis?
@jarunka86 ahojky…děkuji
no cítím se až nezvykle dobře..nic mi není, občas zabolí podbřišek, ale jinak nic..tak nevím zda je to dobře nebo špatně:( a jaktože ty jdeš na další laparku??
@adny to je dobre, ze ti nic neni
Do kdy vydrzis netestovat?
Jdu na laparku kvuli ty blby endometrioze, udelala se mi cysta a uz je velka, tak musi pred KETem ven…bohuzel narostla v nejmin vhodnou dobu, protoze v listopadu uz jsme meli jit na KET
no bohuzel si pockam do ledna. Uz mam i pocit, ze mi to mimco proste neni souzeny.
@jarunka86 aha,ty brďo taky si celkem užíváš
tak hlavně ať je to před ketem vše ok a šance bude větší..ale chápu tě..momentálně mám taky takové pocity, že nám to mimčo prostě není přáno…no uvidíme. testovat chci zítra je to 10 den po et..
@adny Ahojky,tak co testik? Ja uz jsem od patku doma a jsem OK
akorat teda KET nebude, ale v lednu nove IVF, ted me tlumi hormonama a jsem jako v prechodu
tak cekam, kdy se ze me stane semetrika ![]()
@jarunka86 ahoj..tak u mě test z krve negativní. takže tady bulím jak želva
ach jo další zklamání
a jak to vypadá u tebe? co to je ten decapeptyl?
@adny to me mrzi
mate dalsi plany? Ten decapeptyl je injekce na mesic, celkem budu mit tri. Tim mi utlumi hormony a tim padem rust endometriozy. No a v lednu zkusime dalsi IVF.
@jarunka86 zatím vůbec..jsem tak nějak v útlumu a jsem skeptická ke všemu..máme sice jednoho mrazáčka, ale je dvojkové kvality tak kdoví jestli vůbec přežije rozmražení…
a co ti vaší mrazáčci? nepoužijete je?
@adny neblazni,otehotnet se da i s trojkovou ba dokonce ctyrkovou kvalitou. Ver mu trochu
za par dni to uvidis jinak, neboj. Me hrozi, ze casem prijdu o vajecnik, tak z toho duvodu jdeme na ivf, abychom do mrazaku jeste neco pridali. Ja teda doufam, ze k tomu nedojde, ale chci byt pripravena.
@jarunka86 no uvidíme co mi řekne mudr na kontrole příští týden..jako kvůli té endometrióze že bys přišla o vaječník? můžu se zeptat kde jsi byla na imunologii? si myslím že mě tam mudr pošle…protože je to jediné vyšetření které nemáme..