Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Byla mi doporučena pouze s ohledem na věk. V listopadu mi bude 38.
Ahoj holky…já si jdu zrovna dneska pro mimíška
tak pevně věřím, že to naše 2 ivf bude zdárné…držte mi palce…
děkuji ![]()
Ahoj holky..tak už je u mě..krásné 6 denní jedničkové embryjko…tak pevně věřím, že se mu bude u mě líbit a chytne se
a na vás budu myslet:*
@adny Ahoj
moc drzim palecky, aby se mimiskovi u tebe libilo. Jak se citis?
@jarunka86 ahojky…děkuji
no cítím se až nezvykle dobře..nic mi není, občas zabolí podbřišek, ale jinak nic..tak nevím zda je to dobře nebo špatně:( a jaktože ty jdeš na další laparku??
@adny to je dobre, ze ti nic neni
Do kdy vydrzis netestovat?
Jdu na laparku kvuli ty blby endometrioze, udelala se mi cysta a uz je velka, tak musi pred KETem ven…bohuzel narostla v nejmin vhodnou dobu, protoze v listopadu uz jsme meli jit na KET
no bohuzel si pockam do ledna. Uz mam i pocit, ze mi to mimco proste neni souzeny.
@jarunka86 aha,ty brďo taky si celkem užíváš
tak hlavně ať je to před ketem vše ok a šance bude větší..ale chápu tě..momentálně mám taky takové pocity, že nám to mimčo prostě není přáno…no uvidíme. testovat chci zítra je to 10 den po et..
@adny Ahojky,tak co testik? Ja uz jsem od patku doma a jsem OK
akorat teda KET nebude, ale v lednu nove IVF, ted me tlumi hormonama a jsem jako v prechodu
tak cekam, kdy se ze me stane semetrika ![]()
@jarunka86 ahoj..tak u mě test z krve negativní. takže tady bulím jak želva
ach jo další zklamání
a jak to vypadá u tebe? co to je ten decapeptyl?
@adny to me mrzi
mate dalsi plany? Ten decapeptyl je injekce na mesic, celkem budu mit tri. Tim mi utlumi hormony a tim padem rust endometriozy. No a v lednu zkusime dalsi IVF.
@jarunka86 zatím vůbec..jsem tak nějak v útlumu a jsem skeptická ke všemu..máme sice jednoho mrazáčka, ale je dvojkové kvality tak kdoví jestli vůbec přežije rozmražení…
a co ti vaší mrazáčci? nepoužijete je?
@adny neblazni,otehotnet se da i s trojkovou ba dokonce ctyrkovou kvalitou. Ver mu trochu
za par dni to uvidis jinak, neboj. Me hrozi, ze casem prijdu o vajecnik, tak z toho duvodu jdeme na ivf, abychom do mrazaku jeste neco pridali. Ja teda doufam, ze k tomu nedojde, ale chci byt pripravena.
@jarunka86 no uvidíme co mi řekne mudr na kontrole příští týden..jako kvůli té endometrióze že bys přišla o vaječník? můžu se zeptat kde jsi byla na imunologii? si myslím že mě tam mudr pošle…protože je to jediné vyšetření které nemáme..
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď