Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak mam vysledky z imunologie. Nenasli nam vubec nic, takze mame doporuceno jit na KET, ale prirozene pry tomu nic nebrani
manza jen ma zobat selen a zinek do pripadneho dalsiho IVF, kvuli kvalite spermii. No, takze tak…ted se jen rozhodnout, kdy na KET, ale chci co nejdrive ![]()
@jarunka86 tak to je supr…tak to na 100% ten KET vyjde…
a určo běž na něj co nejdřív..
držím pěsti.. ![]()
@jarunka86 tak super, gratuiluju k výsledku ![]()
Taky přeju hodně štěstí ![]()
Dekuju holky
zatim jsem se jeste ani neobjednala do car, tak uvidime, kdy nakonec pujdu na ket ![]()
@adny my máme výsledky z kontrolních stěrů na chlamydie. Dopadly dobře, takže teš čekáme na MS a zkusíme IUI..
@Muf86 tak to je supr..moc budu držet pěsti
taky čekám na ms, pak kontrolní utz a na začátku července další pokus ivf..už aby to bylo…
Ahoj, já jdu 16.6. na laparoskopii. Imunologii i genetiku máme už za sebou. Po laparce se objednám k MUDr. Brandejské na konzultaci a budeme chtít zase něco podniknout…
@boule76 a jak dopadla imunologie??a mudr. brandejská je kdo??… ![]()
@adny díky, jsi hodná. a MS jak když to tuší, že na ní čekáme, ne a ne dorazit…
čekala jsem jí v sobotu a zatím nic ![]()
S IVF budu držet palce, doj vědět jak jsi na tom
Ahoj holky
co je u vas noveho? Doufam, ze uz tehulite alepson nekdo
mne ceka za dva tydny dalsi laparka ![]()
Ahoj, laparoskopie potvrdila, tak jako imunologie, že jsem absolutně v pořádku. Jsem po 2. IVF a čekám na preimplantační diagnostiku 6 zamražených 5-denních embryí.
@boule76 No ale po PGD pujdete do Ketu, predpokladam
v unoru jsem byla na 1.IVF,ale nic
ted jsme planovali KET, ale kvuli end. cyste musim znovu na laparku a pak snad KET. Jinak imuno a genetika taky ok. Zmrazeny mame 3 kulicky, taky 5i denni.
Ano, čeká mě KET, doufám že co nejdříve. Zatím čekám výsledky PGD, ale s ohledem na to, že ze 6 odebraných vajec mám 6 embryí která přežila 5 dní prodloužené kultivace, tak něco na KET by tam po diagnostice zůstat mohlo…
@boule76 Urcite tam neco zustane
A proc delate PGD? Mate spatnou genetiku?