Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adny počasí je katastrofa ![]()
v sobotu bych měla jet pokoupit nějaké kytičky na balkón a v neděli se budu věnovat příteli, možná nějaký výlet ![]()
@adny ms mam pravidelnou presne 31dnu, tentokrat 37
ale pred laparkou mne to trochu zlobilo, tak doufam, ze to zase nebude pravidlo
zitra jedeme zase na imuno, dodat jeste spermiky a za tyden budou konecne kompletni vysledky
co u vas jinak?
@jarunka86 tak mě se to po laparce a i těch bylinách srovnalo na 28 dní..takže dobrý..moc držím palce ať je to ok
mě čeká příští týden kontrola a další ms začínám stimulovat..teda pokud bude vše ok.
akorát teďka řeším že jsem tuto ms měla skoro bez krve..jen takovou hnědou krev..nebo jak to říct?..nemáte s tím někdo zkušenost??tak se trochu bojím aby vše na té kontrole bylo ok.. ![]()
@Muf86 zkoušela dneska a zdálo se mi že vidím ducha..ale to jen proto že jsem ho chtěla vidět
takže to asi bude tou sliznicí..snad to nebude cysta nebo tak
jako ona ta „ms“ byla silnější..nebylo to tak jak všechny holky píšou slabé špinění, ale prostě bez krve…tak se snad na té kontrole příští týden dozvím více…
@adny budu držet palce, už by sis to opravdu zasloužila ![]()
a kdyby byl koncem týdne test jemnom s jednou /, jdete do IVF?
@Muf86 díky
jj určitě bychom další měsíc šli do ivf..pokud bude vše ok…
@adny ja to mela jednou, takovy hodne tmave hnedy, ale dalsi ms byla normalni. Tak drzim palce, at to dobre dopadne
pristi tyden se taky konecne dozvim, jak to bude s nama dal ![]()
@jarunka86 já už to mám právě druhou ms takovou..tak nevím zda to není z těch bylin…i když paní říkala že ne…no uvidíme na té kontrole..moc díky ![]()
tak to jsem zvědavá a budu čekat na info ![]()
@adny já měla sliznici vždy doblou, pak jsem ale brala bylinkové kapičky (na ořištění) a sliznici jsem měla jeden cyklus hodně nízkou a místo MS takové větší špinění… ![]()
@Muf86 hm, možná to asi bude tím…no ale to zjistím až příští týden na kontrole..ještě musím týden vydržet.. ![]()
@adny tyky už odpočítávám dny… v pondělí jdeme na imunologii ![]()