Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka86 test jsem nedělala..myslím, že je naprosto zbytečný…už mě začaly bolet záda takže čekám kdy mrcha dorazí…tak mám teď náladu na bodě mrazu..opět další zklamání
moc ti držím pěsti ať je to imuno ok a pak vzhůru do dalšího ivf
pak mi řekneš jak to imuno probíhalo..
@adny dokud MS nedorazí, tak není nic ztraceno ![]()
drž se, jsi silná
@Muf86 to si říkám taky, ale nějak mě opouští pozitivní nálada…díky moc ![]()
@Muf86 taky jsem zvědavá co budeš říkat…
každý car je totiž jiný..tak mě zajímají ostatní postřehy…
@adny tady na diskuzi Sanus Pardubice chválí, moje mudr. mi je také doporučila, tak uvidíme… ![]()
@Muf86 tak to budeš mít určo fajn..ono na přístupu a jednání dost záleží..já bych ráda změnila, ale všechny jiné cary jsou dost daleko a s prací by se to asi nedalo zkloubit… ![]()
@kaczule1 jooo přesně tak!!!Zatím to vypadá, že je to vše OK! Určitě IUI holky zkuste!
Teď 20 minut..ale kdybych chtěla změnit car tak víc jak hodinu… ![]()
@adny Jeste to nevzdavej…prece i pri tehu maji zensky priznaky jako na ms. Ja teda nevim, protoze to vzdycky byla ms, ale treba se konecne dockas. Ver tomu trochu
a kdyz ne ted, vyjde to…a basta!
Na imuno mi budou brat jen krev, ovulacni hlen a manzelovi sperma. To mi rekli do telefonu, ale jak to bude, to dam pak vedet ![]()
@jarunka86 jj je fakt, že naděje umírá poslední..ale po tolika zklamání už má pak člověk fázi kdy ničemu nevěří…což je asi můj případ…potřebuju zase někde dobrat optimismu..
to jsem teda zvědavá co tam s tebou budou provádět…:D
@adny jj, to znám… také to na mě občas takhle lehne… ale je jaro, příznivé období, tak musíme věřit
nejsi v tom sama ![]()
@jarunka86 skvěle vůbec ne těhotně nemám žádné problémy, kdyby mě nebolely prsa vůbec nevím, že jsem těhotná a to jsem se tolik bála zvracení a nic už mě to asi úplně mine. Zatím je vše v pořádku tak snad to tak bude i nadále.
KOukám, že tě čeká imuno snad to tam rozseknou!