Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak u nás se zázrak nekoná ani na potřetí
Já už fakt nevím jak dál ![]()
@kaczule1 ježíš a kde byl problém…to mi je moc líto pořád jsme vyhlížela nějaké bližší informace
opatruj se!!!
@kaczule1 ježiši jakto??to není možné…to mě strašně mrzí
…drž se zlato…
@kaczule1 jezisi,co se stalo?!
Strasne me to mrzi
drze se, jednou se to povede, jen se nevzdavej
![]()
@julie74 díky za skušenost, řeknu jí, že si píchám B12, že mi to napsal obvoďák a budu mít klidný svědomí ![]()
@kaczule1
to je mi moc líto… drž se ![]()
Čeká někoho laparoskopie ve Zlíně na Atlase někdy začátkem května??? Kdyžtak se ozvěte já tam budu ![]()
Tak jsem se včera domluvala s paní doktorkou, že mi napíše doporučení do CAR. Mám si rozmyslet kam budu jezdit a objednat se tam. Potom mi vypíše ty papíry aby v nich byly už i výsledky ze včerejška. Včera jsme udělali doma „válečnou“ poradu a je rozhodnuto… objednám nás do Pardubic. Po 8. hodině tam zavolám
za jak dlouho myslíte, že nás objednají?
@Muf86 tak už se to hne aspoň kupředu co? a co ti včera dělala za vyšetření, že máš mít z toho výsledky??
Holky nevím jestli jsem Vám to říkala, ale bavila jsem se v pátek s mudr. o tom imuno vyšetření a ten mi to důrazně nedoporučoval..že jediný výsledek co po imuno vyšetření lékaři vypotí je styk s kondomem a že pacientce předepíší nějaké kortikoidy které spíše tělo utlumuje než povzbuzuje a že s tím má špatné zkušenosti…jako kdybych prý na to chtěla jít tak mě pošle ale nedoporučuje mi to…tak nevím… ![]()
@adny klasická prevence + chlamydie ![]()
Jinak včera vše v pořádku, jenom mi mudr. řekla, že mám hodně nízkou sliznici… takže začnu pít kontrihel a uvidíme, co to udělá ![]()
@adny to je zajímavé… to jsem sama zvědavá jestli mě na to pošlou ![]()
@Muf86 tak to určo bude vše ok
tož to jsem zvědavá co ti na to mudr řekne…zajímají mě i ostatní názory… ![]()
@adny píše:
Holky nevím jestli jsem Vám to říkala, ale bavila jsem se v pátek s mudr. o tom imuno vyšetření a ten mi to důrazně nedoporučoval..že jediný výsledek co po imuno vyšetření lékaři vypotí je styk s kondomem a že pacientce předepíší nějaké kortikoidy které spíše tělo utlumuje než povzbuzuje a že s tím má špatné zkušenosti…jako kdybych prý na to chtěla jít tak mě pošle ale nedoporučuje mi to…tak nevím…
omlouvám se, že vám vstupuji do diskuze, ale nedalo mě to. Jelikož chodím do caru, teď mě čeká ivf, tak mam za sebou imunologii a mohu vám říct, ze když tam není žádný problém nikdo vám neřekne, že musíte používat kondom, naopak pokud se problém objeví, je to dobře protože se začne léčit. Jde o to, že pokud máte protilátky proti spermií je téměř nemožné přirozeně otěhotnět je nutná léčba!!! Jinak lékaři tvrdí, že je to zbytečné ale to proto, ze jsou tlačeny pojišťovnami protože je to vyšetření docela drahé. Takže pokud chcete pro otěhotnění udělat maximum nechte si udělat imunologii a taky genetiku!