Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adny to mě opravdu moc mrzí
Léky bych asi vysadila až po krvi
nebo jsi už dostala regulérní ms?
@adny adny já na tý krvi taky byla, kdybych byla nějaký mimořádný případ, bohužel nebyla. Pokud to není špinění ale regulerní MS, tak ale spíš moc nedoufej
@kaczule1 @boule76 @Muf86 díky holky..ms se rozjela na plno takže už to neberu..ani nedoufám, že by se v krvi nějaké hcg ukázalo..spíše je to jen rutina..u nás v car to tak dělají všem…takže vzhůru do dalšího pokusu ![]()
@boule76 já uvidí co mi řekne mudr v pátek…asi se taky domluvíme kdy další pokus…a ty už stimuluješ? nebo v jaké jsi fázi?
@adny píše:
@boule76 já uvidí co mi řekne mudr v pátek…asi se taky domluvíme kdy další pokus…a ty už stimuluješ? nebo v jaké jsi fázi?
Adny já mám teprve konzultaci po neúspěšném pokusu až na 26.3. (dřív mi termín nedali). Mám od doktorky v IVF ve Zlíně seznam vyšetření, které by doporučovala (imunologie atd.) takže to chci v Gennetu probrat a pokud vše půjde jak má, ráda bych další stimulaci směřovala na květen-červenec, nevím jak se dohodneme a nevím jak budou dlouho trvat ta vyšetření, proto ten větší termínový rozptyl.
Jinak jsem se objednávala hned když jsem šla na krev, bohužel dřívější termín na konzultaci jsem nedostala. Ono je to asi lepší, trochu mě opustily ty rozjitřené emoce…
@adny ach jo holka
hlavu vzhuru, nejsi v tom sama
priste to zvladneme ![]()
@adny ach jo holka
hlavu vzhuru, nejsi v tom sama
priste to zvladneme ![]()
Holky tak včera jsem byla na té tradiční čínské medicíně…jedná se o akupunkturu s bylinami, ale jelikož mi zjistila že asi ledviny nepracují tak jak by měly tak akupunkturu nedoporučuje..takže mi namíchá směsi bylin přímo na tělo..takže od příštího týdne to začnu pít…pije se směs jak máte ms, pak směs při ovulaci a směs na uhnízdění…prý je to pěkný hnus, ale snad to k něčemu bude..říkala mi, že nemám stresovat že k ní chodí o 10 let starší ženy než já a daří se jí jim pomoct otěhotnět…tak je fajn něčemu věřit..a jinak holky kolik je vám vlastně let??mě 29…
@adny no tak to je super
budu držet palce a ve středu se k tobě s bylinkami přídám ![]()