Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adny a kolik jsi po et? Vim jak ti je, ale nehazej jeste flintu do zita. Jsou i holky, kterym se ukaze duch az 12. nebo 14.den. ![]()
@jarunka86 dneska 11 den. zkusím ještě v pondělí, ale už tomu nevěřím…
![]()
@adny ja to taky 11.den vzdala.
Treba ty budes mit stesti, jeste neblazni
mate mrazacky? Nejak se mi to plete.
@jarunka86 moc me to mrzi vim jake to zklamani je protoze clovek so toho vlozi veskere sve nadeje!!mate rozmysleno co dal?
@jarunka86 já myslím že kdyby to tam bylo tak na testu je už aspoň duch…takže je to ztracené…bohužel mrazáčky nemáme
takže všechno zase od znovu
to mě trápí nejvíc ![]()
@adny ach jo, to mě strašně mrzí. A jakým testem testuješ? Znám případy, kdy na testu nic nebylo a krev byla pozitivní ![]()
@MisTer nevim,jestli to nebylo spis na adny
kazdopadne my pujdeme pro snehulaka, jsem objednana na 20dc na utz, tak myslim, ze v dalsim cyklu v dubnu bude KET, idkyz uz jsem ho chtela ted
tak nejak ale uz rozmyslim, kdy se vrhneme do celeho ivf znovu, moc zmrzlinam neverim a mame jen jeden pokus
@adny neboj, kazdym dnem ti bude lip a lip a za tyden to uvidis jinak. Zalezi jak se citis a jak to mate s penizkama, ale pokud je tohle vse OK, tak za uz druhy cyklus te nastimuluji, kdyz budes chtit
jeste ale ver ![]()
@kaczule1 testovala jsem mamatestem..takže spolehlivost velká…no že bych já bylo to malé % ze všech tomu nevěřím..takové štěstí fakt nemám ![]()
@jarunka86 @MisTer cítit se cítím dobře..jak kdybych už na ničem nebyla..kromě zvětšených prsou…ale to je asi normál…zvažujeme změnu caru ale je to zase dál tak nevím jak bych to dělala s prací
celé tyto procesy jsou strašně náročné jak na peníze, které naštěstí nemusíme moc řešit…tak na čas atd…možná bych chtěla zkusit ještě to imuno vyšetření…jinak nevím co se dá ještě podstoupit?… ![]()
@jarunka86 to máš supr že můžeš ještě použít mrazáčky…třeba budou ok a vyjde to..naděje je vždy ![]()
@adny naděje sice je, ale je jo spis takova rana z milosti
byla bych hodne prekvapena, kdyby to vyslo. Pri nejhorsim zkusime v kvetnu, cervnu novou stimulku. Hraju si i s myslenkou zmeny centra
jen nevim, jestli si pomuzu. Neuspech asi nebude jejich vina, ale vadi mi, ze mi nedelali nic krome utz a horm. profilu. Tak to jeste promyslim.
@jarunka86 a kam chodíš do caru? je fakt že mi toho taky více nedělali…ale mě se tam nelíbilo více věcí…takže my asi změníme…třeba to klapne…kolika holkám to klaplo ![]()
@adny Ja chodim do IVF centra v Karl. varech..na netu je to jako IRMG institut. Ten samy je i v Plzni. Mne se taky nelibilo vic veci, nikdo se me neptal na varianty leku, rovnou mi prdli to, co oni vybrali, o vyvoji embryjek me nikdo neinformoval a tak vubec jednaji s clovekem jako by to vsechno znal
coz ja mam teda nacteno, ale i tak me ten pristup zarazil. No uvidime po KETu, pak zkusime asi Pronatal v KV. Kam chodite vy?
@MisTer Holka jedna usata!!! Ja te vidim vsude
co lovis duchy…je to v poradku, ty bambulko
budes mit krasne zdrave mimi a dost uz
nestresuj se, ju?