Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
15.3.14 09:29

Holky u mě úplně bílo..takže je to jasné :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
15.3.14 11:07

@adny a kolik jsi po et? Vim jak ti je, ale nehazej jeste flintu do zita. Jsou i holky, kterym se ukaze duch az 12. nebo 14.den. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.3.14 11:42

@jarunka86 dneska 11 den. zkusím ještě v pondělí, ale už tomu nevěřím… :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
15.3.14 12:42

@adny ja to taky 11.den vzdala. :cert: Treba ty budes mit stesti, jeste neblazni :hug: mate mrazacky? Nejak se mi to plete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
15.3.14 13:03

@jarunka86 moc me to mrzi vim jake to zklamani je protoze clovek so toho vlozi veskere sve nadeje!!mate rozmysleno co dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.3.14 13:04

@jarunka86 já myslím že kdyby to tam bylo tak na testu je už aspoň duch…takže je to ztracené…bohužel mrazáčky nemáme :( takže všechno zase od znovu :,( to mě trápí nejvíc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
15.3.14 17:04

@adny ach jo, to mě strašně mrzí. A jakým testem testuješ? Znám případy, kdy na testu nic nebylo a krev byla pozitivní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
15.3.14 19:24

@MisTer nevim,jestli to nebylo spis na adny :think: kazdopadne my pujdeme pro snehulaka, jsem objednana na 20dc na utz, tak myslim, ze v dalsim cyklu v dubnu bude KET, idkyz uz jsem ho chtela ted :cert: tak nejak ale uz rozmyslim, kdy se vrhneme do celeho ivf znovu, moc zmrzlinam neverim a mame jen jeden pokus :think: @adny neboj, kazdym dnem ti bude lip a lip a za tyden to uvidis jinak. Zalezi jak se citis a jak to mate s penizkama, ale pokud je tohle vse OK, tak za uz druhy cyklus te nastimuluji, kdyz budes chtit :hug: jeste ale ver :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.3.14 09:12

@kaczule1 testovala jsem mamatestem..takže spolehlivost velká…no že bych já bylo to malé % ze všech tomu nevěřím..takové štěstí fakt nemám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.3.14 09:16

@jarunka86 @MisTer cítit se cítím dobře..jak kdybych už na ničem nebyla..kromě zvětšených prsou…ale to je asi normál…zvažujeme změnu caru ale je to zase dál tak nevím jak bych to dělala s prací :( celé tyto procesy jsou strašně náročné jak na peníze, které naštěstí nemusíme moc řešit…tak na čas atd…možná bych chtěla zkusit ještě to imuno vyšetření…jinak nevím co se dá ještě podstoupit?… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.3.14 09:17

@jarunka86 to máš supr že můžeš ještě použít mrazáčky…třeba budou ok a vyjde to..naděje je vždy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
16.3.14 12:52

@adny naděje sice je, ale je jo spis takova rana z milosti :-) byla bych hodne prekvapena, kdyby to vyslo. Pri nejhorsim zkusime v kvetnu, cervnu novou stimulku. Hraju si i s myslenkou zmeny centra :think: jen nevim, jestli si pomuzu. Neuspech asi nebude jejich vina, ale vadi mi, ze mi nedelali nic krome utz a horm. profilu. Tak to jeste promyslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.3.14 15:30

@jarunka86 a kam chodíš do caru? je fakt že mi toho taky více nedělali…ale mě se tam nelíbilo více věcí…takže my asi změníme…třeba to klapne…kolika holkám to klaplo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
16.3.14 17:30

@adny Ja chodim do IVF centra v Karl. varech..na netu je to jako IRMG institut. Ten samy je i v Plzni. Mne se taky nelibilo vic veci, nikdo se me neptal na varianty leku, rovnou mi prdli to, co oni vybrali, o vyvoji embryjek me nikdo neinformoval a tak vubec jednaji s clovekem jako by to vsechno znal :D coz ja mam teda nacteno, ale i tak me ten pristup zarazil. No uvidime po KETu, pak zkusime asi Pronatal v KV. Kam chodite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
16.3.14 17:47

@MisTer Holka jedna usata!!! Ja te vidim vsude :lol: co lovis duchy…je to v poradku, ty bambulko :hug: budes mit krasne zdrave mimi a dost uz :kytka: nestresuj se, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí