Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka86 možná jo..to fakt nevím..no uvidím co mi řeknu mudr v pátek. chtěla bych zkusit i tradiční čínskou medicínu…nemáte s tím někdo zkušenosti? holky ještě jeden dotaz…včera jsme na to s manžou hopli a to teda byla síla…byla to taková bolest jako kdybych měla kvasinky…nevíte co s tím? ![]()
@adny s čínskou neporadím, ale chci zkusit akupunkturu
ty bláho…já teda ani nevím, jak se poznají kvasinky, ale asi úplně normálí to není ![]()
Holky, tak jsem byla na krvi HCG 225 jednotek odpovídá 17ti dnům po IUI. Tak teď už jen aby to šlo vše tak jak má!!!
@jarunka86 u té čínské je to kombinace bylinek a akupunktury…mluvila jsem s tou paní přes telefon a říkala že se pokusíme abych otěhotněla přirozeně…tak mi nalila trochu optimismu do žil
tak uvidíme..rozhodně to teda neuškodí..já jsem právě na kvasinky dost trpěla tak vím co to je..a připadá mi, že by to mohlo být ono
no v pátek se zkusím optat mudr…
@MisTer Super
gratuluju a porad drzim palce, bude to dobre, uvidis ![]()
@adny clovek se chyta kazdeho stebla, vid?
snad to k necemu bude…par bylinek a jehlicek za zkousku urcite stoji ![]()
Holky potřebovala bych radu…i přes braní utroše jsem to dneska dostala..myslíte že už ho můžu vysadit? nechci už do sebe zbytečně něco cpát…sice se divím, že jsem to dostala..většinou při utroši jsem to nikdy nedostala až po vysazení..i když je fakt, že jsem už snížila trochu dávky..tak nevím… ![]()
@adny a test máš pořád negativní? jestli jo tak bych to vysadila a objednala se do car co dál.
@MisTer dělala jsem si ještě včera test a byl negativní…na krev jsem objednaná v pátek a asi se i domluvíme co dál…tak já to kašlu a už to nebudu brát…