Laparoskopie, hydrotubace v 24DC a špinění - MS nikde

110
11.6.15 13:51

Laparoskopie,hydrotubace v 24DC a špinění.MS nikde.

Ahoj holky, ted v pátek 5.6.2015 jsem byla ve 24DC (bylo mi řečeno, že je to jedno jen nesmí být ms) na laparoskopii…Tak mi udělali diagnosticku laparoskopii a průchodnost vejcovodů. Díky bohu vše v pořádku. Má,,sterilita,, je prostě z mého děložního čípku, který můj první gynekolog neřešil. V den operace a druhý den jsem strašně špinila, pak ustálo. ted ještě špiním při WC. Ale moje MS nikde,..Holky, měla jste to některá taky?..na stehy jdu až v úterý. tlaky v podbříšku tam dole mám, ale MS nikde. Za jak dlouho Vás to přestalo bolet??…děkuji,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2328
11.6.15 14:00

@simipe ahojky, ja po laparoskopii mela jednou MS jeste pri hospitalizaci a 2× po dalsich operacich se mne opozdila. Byla bych zatim klidna.Urco se behem par dni rozjede. Preji pwknou rekonvalescenci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
12.6.15 11:19

@simipe Já jsem šla na laparoskopii asi 9. den cyklu, to mě překvapuje… Lékařka mi kvůli tomu dala i prášky, abych měla správnou fázi cyklu. Jinak já po laparoskopii špinila skoro až do MS, která přišla v termínu (i když jsem dostala léky na umělý přechod kvůli endometrióze, ale to je jiná kapitola). Bolet mě to úplně přestalo až po 14 dnech, kdy jsem se teprve byla schopná vrátit ke sportu. První týden jsem byla jen doma a ten druhý jsem se hodně šetřila.

Přeji brzké uzdravení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital