Laryngitida u dětí - jak postupovat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8633
18.11.21 11:09

Dítě obléct a dát k otevřenému oknu (v létě létě mrazaku). Musi dýchat studený vzduch. Pak fenistil kapky nebo aerius. A mít v lednici pro jistotu rectodelt (nebo něco na ten způsob, to vám dá detsky doktor). My jsme si se synem toho užili víc než dost, ale na záchranku to naštěstí nikdy nebylo, vždy jsme to zvládli doma s mrazákem, kapkama a cipkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
18.11.21 11:10

@Januška1912 Samozřejmě k doktoru jdeme, jen se ptám pro případ nouze a taková situace nastane. O léky strach nemam, mě všichni říkají že si mám otevřít lékárnu nebo dělat doktorku rovnou 😅 😄 mam tady i věci co jsem ještě nemusela použít ale co kdyby náhodou. Já si zase davam pozor a jsem na takové věci až moc bych řekla :lol: ale moc děkuji :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
18.11.21 18:00

@Midaku Dobře, dnes jsme byli u doktorky a naštěstí to ted laringitida neni ale pro změnu Bronchitida :roll: ale i tak si radeji o čípky řeknu a budu je mít doma. moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
20.11.21 01:31

Tak na moje slova došlo:( dnes ráno záchvat kašle a nemohl se nadechnout. Hned pohotovost. Dostal adrenalin.
A teď mi začal kaslat a zvrací mi hleny a já jsem úplně mimo z toho :( bojím se že se mi těmi zvratkami udusi:( řekněte mi že jen plasim nebo mam jet na pohotovost :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
20.11.21 08:53
@Sarka334 píše:
Tak na moje slova došlo:( dnes ráno záchvat kašle a nemohl se nadechnout. Hned pohotovost. Dostal adrenalin.
A teď mi začal kaslat a zvrací mi hleny a já jsem úplně mimo z toho :( bojím se že se mi těmi zvratkami udusi:( řekněte mi že jen plasim nebo mam jet na pohotovost :zed: :zed: :zed: :zed:

8o Teda,chuderka.jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
20.11.21 14:00

@Januška1912 Nic moc, bojím se že je to něco horšího 🙈 😥 v noci zvracel asi 2×. Já celou noc nespala a jen jsem ho hlídala 😥 přidala se k tomu teplota ma 38,pořád kašel a dotoho průjem a taky kaka hleny. A stěžuje si že ho bolí bříško a ukazuje mi na hlavu ze stran a ze zadu. Volala jsem na pohotovost a doktorka mi řekla že tělo ty hleny chce dostat ven tak je normální že to zvrací atd ale nějak se mi to nezdá :think: Je mi na nic :( nejradši bych to vzala celý na sebe :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
20.11.21 14:01

@Januška1912 Kdyby mu aspoň vzala krev a udělala CRP nebo něco 🤷‍♀️ nevím no. Asi vyrazime znovu k doktoru až dojede manžel z práce pro jistotu 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
20.11.21 14:08
@Sarka334 píše:
@Januška1912 Kdyby mu aspoň vzala krev a udělala CRP nebo něco 🤷‍♀️ nevím no. Asi vyrazime znovu k doktoru až dojede manžel z práce pro jistotu 🙏

No, ja bych k tomu doktorovi pro jistotu teda jela. I kdybys mela jet zbytecne, ale pro klid. Tak at to dobre dopadne, budu drzet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
20.11.21 14:26

@Januška1912 Také jsem říkala že raději pojedu zbytečně než vůbec. Zkontrolovat bříško a udělat CRP můžou zejo. A moc děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí