Laryngitida a pobyt venku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1606
14.3.15 14:30

laryngitida a pobyt venku

Ahoj, mam dotaz predevsim pro vas co mate zkusenosti s laryngitidou u svych deti. Nas rocni syn ma laryngitidu uz bez teploty. Davame fortecortin na odpuchnuti hrtanu a doma porad vetrame, aby tu nebylo „sucho a pretopino“…K dotazu. Sli by jste s prckem ven, kdyz je tam chladno a vlhko jako dnes? Malej bude samozrejme v kocaru a dostatecne oblecen. Myslim ze mu to na ty dychaci cesty pomuze, nebo se pletu? Predem dik za nazory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
14.3.15 14:33

@tronelka taky bych rekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
14.3.15 14:46

Nam to doktorka vyslovene doporucila, dobre obleknout a jit dychat ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
14.3.15 14:46

Když je bez teploty a bude v kočáru, šla bych ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
14.3.15 15:10

@tronelka

vlhko jen pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
14.3.15 15:20

Pokud hOlky nemely teploty a byly v kocaru tak jsem chodila ven, dr mi to i dporucovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
14.3.15 15:23

Jak už psaly holky, s laryngitidou jsem byla s holkou venku víc, než normálně, líp se jí dýchalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
14.3.15 15:36

Ahoj :mavam: náš malej měl laryngitidu ted dva dny zpět a dávám ho spát hlavně ven. I třikrát denně. Pěkně zabalím a dám spát. Teď už nesípe jen parádně chrchle :| má 7 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
14.3.15 17:49

Dekuji vsem za zkusenosti. Prave jsme se vratili z venku a malej spal jak andilek, zadnej kasel, zadnej plac :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
14.3.15 19:22

Parada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.3.15 20:58

Laringitida a JUST

Co se týče laryngitidy dětem nejvíce vadí pobyt v přetopené místnosti, suchý, teplý vzduch, pobyt venku za větrného počasí. Vhodné je dostatek tekutin, spánek v polosedě, chladnější dobře vyvětraná ložnice, dostatečně zvlhčený vzduch. Díky laringitidě, kterou dcera trpěla cca od 1 roku jsem se dala k justu. Výborně nám pomáhal eucasol - nástřik do místnosti, na polštář, na hrdlo - zmírňuje otok sliznic, zlepšuje dýchání. nesmí se aplikovat v případě alergie na mátový nebo eukalyptový olej. Dále nedám dopustit na tymiánový krém - mazat na hrdlo, hrudník, ramínka, záda, chodidla. tymián = přírodní antibiotikum, odhleňuje, snižuje teplotu. Vynikající přírodní prostředky! určitě uleví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
15.3.15 22:01

@Poradenství @Tigrinka jde o jednoho prodejce více značek? Mne na justu vadi parabeny. Je to chemka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
12.6.15 11:55

Ahoj maminky,

chci se zeptat, jak řešíte tuto nemoc v tomto teple? Syn ji dostal prvně na začátku týdne, jak byla ta změna počasí, vlhko a pršelo s tím, že v neděli začal pokašlávat, ale tak normoš, je alergik a projevuje se to u něj kašlem, nasadila jsem hned sirup, ale bez odezvy, v pondělí přišel o hlas, ale přes den se to dalo do pořádku a odpoledne normálně mluvil, občas zakašlal, v úterý bez problémů celý den a ve středu ráno cestou do školky přišel o hlas a jenom kašlal a kašlal, dr. řekla, že má laryngitidu, do toho se mu spustila rýma - to je normální při té laryngitidě nebo ne? Ve středu opravdu ležel, odpočíval, usnul i po obědě, večer kašle kolem půlnoci, už dvě noci nespím šílený, mám strach, že mě to nevzbudí, když se začne dusit v září mu bude 5 let, tak nevím jestli je to reálné nebo jsem jenom přehnaně úzkostlivá :nevim:, včera už kašel lepší, taky už na něj lezou lumpárny, dneska nejvíc kašlal ráno, teď se to zklidnilo, ale samozřejmě už má roupy a udržet ho v klidu je umění, tak řeším co s víkendem :nevim:, v noci teda kašle a kašle, pak se to uklidní, dávám polštář větší, pověsila jsem vlhké věci kolem, ale tuhle noc byli k ničemu i otevřený okna, tuhle to bude ještě horší. Co mě nejvíc překvapilo, že dr. mi tvrdila, že nakažlivé to není, že jenom má ještě úzkou tu trubici a do toho ta změna počasí - schválně jsem se na to ptala, abych věděla zda můžeme mezi děti a pak jsem se na netu dočetla, že je to virové :nevim: :pocitac: někdo i psal, že není, takže člověk, aby si asi hodil korunou nebo co. Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
1.11.21 14:57

Ahoj všem, tak mně dnes doktorka rekla, že na laryngitidu je nejhorsi stridani teplot, takze mame byt tyden doma. Jenže malej mi po obědě neusne doma, je zvyklej na kocar… Už mi tu 2 hodiny řve a je úplně vyrizenej :( co byste delaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
1.11.21 15:04

S tím střídáním teplot má pravdu. O laryngitidě bych mohla napsat knihu. Co vzít kočár do bytu a nějak se tam kodrcat, nešlo by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí