Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem! Chtěla jsem se zeptat, zda má někdo zkušenosti s laserovou operací očí Relex smile. Přemýšlím o tom, že bych ji podstoupila. Včera jsem byla na vstupním vyšetření v Gemini a byla mi doporučena právě tato operace.. Absolvovala bych ji ve Zlíně. Jsem ale strašpytel a teď to na mě dolehlo, tak prosím o zkušenosti, jak proběhl zákrok, jaké to bylo po něm a za jak dlouho jste se dostali do normálu, tedy už s ostrým zrakem:-) Děkuji!
Můžu jen doporučit, byla jsem na relex smile v září. Vidím perfektně. Samotný zákrok bezbolestný, cca hodinu až dvě po operaci jsou oči hodně citlivé a hodně slzí ale není to žádná tragédie. Normálně jsem fungovala. Do večera vidění trochu rozostřené ale ráno už skoro super! Dneska čtyři měsíce po si na brýle ani nevzpomenu!
jen musím kapat umělé slzy! Za mě určitě ano a beze strachu!
@Erkona Děkuji za zkušenost a moc gratuluji! Mohu se zeptat, kolik jsi měla dioptrií a kde jsi byla na zákroku (kdo Tě operoval)? A taky jak jsi na tom s viděním nablízko (na počítač) a s viděním v šeru (četla jsem, že to někdy bývá problém)..
Byla jsem v Praze na klinice lexum, profi přístup i jednání. Měla jsem čtyři dioptrie na každém oku. Vidím fakt perfektně i na blízko. Nosila jsem kontaktní čočky, takže v šeru a za tmy bylo řízení auta docela nepříjemný a kupodivu i tohle se zlepšilo. Když oči trochu ‚drhnou‘ kapnes slzy a dobrý.. Taky jsem to dlouho zvažovala a musím říct, že to bylo správný rozhodnutí. Čočky už byly na obtíž.
@Erkona Tak to je super, závidím;-) Snad tu ještě aspoň pár lidí napíše dobrou zkušenost, aby mě to nakoplo:-D
@Erkona Ahoj, tak už mám zákrok taky za sebou:-) Byla to celkem pohoda, jak jsi popisovala. Dělali mi to v pondělí, dnes jsem byla na kontrole a 00 dioptrií:-) Tak snad to vydrží pořád.. Měj se a dobrý zrak;-)
Obnovuji diskuzi.
Byl někdo na zákroku Relex Smile v poslední době?