Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My už máme na příští rok koupený. Letos jsme jeli last minut a týden, letecky, polopenze pro 4 nás vyšlo o 5000 víc než na příští rok 11dni, allincluzive, letecky s parkováním na letišti. Takže za mě je lepší first minut, navíc výběr nepřeberně větší.
Dekuji vsem za názory, vidim to s tim firstem stejně.
V cestovce mi nabizeli i tunis,vysel levneji nez bulharsko, ale mam strach v sezónu z velkeho horka (stejně tak v turecku bych se upekla).
Samozřejmě nas láká i Recko,ale to je finančně nad naše možnosti.
Zkusím se podívat i na odlety z polska. A to nabizeji i nase cestovky nebo bych musela na polske?
No,mozna nakonec pojedeme zas autobusem do Chorvatska.
@danik a proč nejedete do řecka busem/autem? 1000× lepsi nez chorvatsko…
@renap mohu poprosit na odkaz na hotel nebo alespon jeho název?
@danik letos jsme kupovali už třetí FM, první FM byl Tunisko - 4, AI, 2+2, rodinný pokoj, v sezoně (srpen), parkování na letišti v Brně v ceně. Platili jsme i s komplexním pojištěním kolem 40 000 Kč. O rok později řecko 3, AI, 2+2, rodinný pokoj, srpen + parkování v ceně a byli jsme na ceně 63 000 Kč včetně komplexního pojištění. Letos jsme objednali FM Tunisko 5*, 2+2, AI, rodinný pokoj, srpen, bez parkování včetně komplexního pojištění necelých 59 000 Kč. Vše byli odlety z Brna a vše objednáváno 10 měsíců dopředu.
Koupeno na first i tento rok, už mame zaplaceno. Letime do Turecka, rada se tam vracím. Určitě bych koupila first..
Turecko je TOP,ale my uz tam byli tolikrát a skoro všude,že už letos chceme jinam. Takže taky vybírám,asi nějaký Řecko,ale když vidim tu cenu a ten hotel a srovnam to s Tureckem za stejný peníze,tak mi z toho nakonec zase to Turecko vyjde nejlépe a neodolam
![]()
@renap Jak kdybych to psala já. Prostě úroveň Turecka je v porovnání s Řeckem, Bulharskem..někde úplně jinde. V Řecku bylo ošizené všechno /jídlo, ubytování/ -Atali village,Bali a v Primorsku- no to „ani nemluvím“ …
@mamoch no,Bulharsko byla největší hrůza,hotel tedy v pohodě,ten jsme vybírali podle recenzí,ale jinak hnus. V Řecku jsme byli na Zakynthosu a Rhodosu,tam se nám líbilo,ale kvůli cestování a výletům,měli jsme půjčené auto. Hotely a jídlo hlavně-s Tureckem nesrovnatelné. Letos jsme právě chtěli jinam,protože v Turecku už jsme byli na všech výletech,které tam nabízejí a chceme víc poznávat. Takže jsme ochotni slevit asi ze všeho,ale ty ceny Řecka jsou přestřelený. My tedy poletíme z Německa,tam je to levnější,ale pořád se mi ty ceny nezdají odpovídající kvalitě.