Látkové plavky vs. jednorázovky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
11.6.10 13:10

Edikkladno, důležité je plavky koupit opravdu těsnější (ony ve vode ještě maličko povolí).
Ale pokud je velikost OK, tak PUL to zadrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
11.6.10 13:12

no máme 10kg a ty plavečky jsou většinou bud 3-9 nebo 8-15kg takže spíš ty větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
11.6.10 13:14

Já ti nevím, neporadím, kilama bych se moc neřídila, záleží na postavě.
Může se třeba stát, že ty větší by měl moc volné kolem nožiček a ty menší zase moc těsné v pase.
Nemáš možnost si je koupit v kamenném obchodě?

Přepodkládám, že jsi z Kladna, nemáte tam v okolí nějaký ten ekoobchůdek s látk. plínama a spol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.6.10 13:17
edikkladno píše:
takže hlasuješ pro látkový?no mě osobně taky sedí líp…a jak je to se sušením atp.když vyjdem z vody a sundám mu je,za jak dlouho budou suché?a vážně se ta voda nedostane dovnitř? do tý pleny?

jj hlasuju pro latkovy vsema deseti…suseni na vzduchu za chvilicku, rekla bych ze jsou suche driv jak moje klasicky plavky…mame presne ty jak davala odkaz Cappy…jsou od ImseVimse…nijak neforemny mi teda neprijdou :roll:
voda se dovnitr trochu dostat muze, ale to neni na zavadu :wink:

edikkladno píše:
Gino.mám 11 měsíčního kluka skoror,a tuhoše nemívá vždy…když to bude mít řídký,tak to ta plavkovina zachytí?a ne vždy to poznám,malej je v tom docela zákeřnej..když to nečekáš tak se většinou podělá…a ty s tou pul vrstvou zachytí i to řídký?

plavkovina to nezachyti urcite, PUL by mel, pokud by to tedy nebyla nejaka extra naloz pocitam :oops: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
11.6.10 13:17

to ne,ale v praze určo bude..tak díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
11.6.10 13:18
edikkladno píše:
to ne,ale v praze určo bude..tak díky :wink:

Takže v Praze?
Tam koupíš určitě www.mamaja.cz www.branakdetem.cz
O těchto dvou obchodech vím určitě, že jsou i v Praze ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
11.6.10 13:21

Ahoj,

my máme dětské plavky - jsou normálně z krámu, je to plavkovina, ale uvnitř ještě nějaká látka. Takže to případného kakoše dobře zachytí (nikdy se nestalo).

Podle mě kakoše nezachytí jednorázový plavací plíny, ani moč, i se do nich voda s přehledem dostane. Přijdou mu jak jednorázovka s gumičkama po straných místo suchých zipů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
11.6.10 14:08

Tak my máme tyhle : http://www.splashabout.cz/…Nappy-krabik

Taky se do nich nic nevkládá, neopren krásně hřeje. Jsou vážně perfektní. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
11.6.10 14:18

Cappy já mám Imse vimse a tedy moc dobře neschnou. Ale jsem s nima spokojená. Voda se do nich dostane, ale čemu to vadí?
V bazénu, kam chodíme plavat jsou taky látkové plavky zakázané. Prostě nařízení, nikdo ti nic nevysvětlí, odkážou na nějaký řád. Kdo ho sepsal nevím. V bazénu doma používáme ty látkové, stejně tak v bazénu ve městě, kde bydlí rodiče.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure