Lázně - jaké vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2332
16.7.13 10:57

Jo dětské oddělení má taky své výhody - budeš mít spolubydlící přiměřeně věku. V léčebně dospělých se taky snaží dávat přiměřeně věku, ale není to vždy pravidlem. A v léčebně dospělých je taky možné připlatit si jednolůžkový pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.7.13 10:59

O jednolužkový pokoj nestojím, raději tam budu s někým než sama. Takže snad mi vyjde to dětské oddělení, mělo by když mi to píše dětská doktorka ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
16.7.13 11:01

Já myslím že jo - jestli budeš na dětském oddělení, pravděpodobně pojedeš na 4 týdny do Klimkovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.7.13 11:02

Právě mi tvrdí 3 týdny, ale kdybych mohla raději bych tam byla samozřejmě déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.7.13 11:05

Kolik je vhodné brát si peněz sebou na útratu? A pojištovna hradí celé lázně sama, jenom já si budu platit těch 100 Kč/den je to tak? A za jak dlouho se můžu do lázní dostat, abych nezameškala zase mnoho školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
16.7.13 11:24

Peníze na útratu - na dětském oddělení útratíš méně než na dospělém. Na dospělém můžeš chodit i na večerní kulturní akce pořádané lázněmi - diskotéka, divadlo, cestopisná přednáška atd. Na dospělém je kromě 100 Kč na den ještě nějaký doplatek, psala jsem o tom v jednom z komentářů výše tady v diskuzi. do lázní musíš nastoupit do tří měsíců od operace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.7.13 17:08

A dá se pobyt v lázních nějak urychlit, abych nezameškala moc školu, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
16.7.13 22:27

Pobyt zkrátit nejde. U dospělých je minimální délka pobytu 21 dnů a v dětské léčebně 28 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.7.13 12:25

Myslela jsem to takhle, jestli by byla možnost tam jét třeba už v srpnu záři, vypadá to, že pojedu do dětské léčebny ale na 3 týdny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
17.7.13 14:14

A kdy přesně jsi byla operovaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.7.13 17:50

Zhruba minulý týden :-) jsem byla operována. Myslíte, že si tam na dětském oddělení někoho najdu, a nedají mi na pokoj třeba někoho desetiletého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
17.7.13 18:07

Já myslím, že ti dají na poloj někoho věkově přiměřeně. Už jsi podávala žádost na lázně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.7.13 18:38

Nene, ještě ne vyřizuje se mi gynekologie a jdu tam v pondělí na gyndu. Co mi tam bude psát ta doktorka do papíru, ale jinak lázně u dětské doktorky mám sepsané takže se čeká jenom na gynekologií :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
17.7.13 18:54

Aha, doktorka ti tam napíše diagnozu, a že je pro tebe vhodný pobyt v lázních. Nevím, jestli ti ale lázně nezasýhnou do školního roku. Do konce prázdnin asi celý pobyt absolvovat nestihneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.7.13 19:20

No tvrdili mi, že se na mě dostane řada až tak zaří, říjen nebo listopad :-( takže školu mi to zasáhne, ale 4 týdny to na dětském mít určitě budu když miám po operaci slepého střeva, a doktorka tam chce dokládat gynekologické problémy s lonska mám namysli cysty a podobně, nedostaní menstruace ani po vyvolání a takhle? Takže se mi to může i prodloužit že? A jde ten pobyt nějak urychlit, abych to měla třeba zaří, říjen abych ve škole moc nezameškala, na srpen mi to prý asi už nevyjde než se to vyřídí a tak? A nevíš, jaký obnos peněz si mám tak na dětské oddělení brát od rodiču? Co se tam dá vše koupit, jsou v lázních nějaké obchody a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty