Lázně Boskovice - kolik se platí?

420
20.5.14 22:12

Lázně- kolik se platí

Maminky, prosím o radu. Málá má lehkou formu DMO(3roky),vrozenou vývojovou vadu mozku a dnes nám neuroložka doporučila lázně. Tak to musím jít vyřídit. Jak je to prosím s placením. Pokud nám to revizní schválí tak budu asi platit jen já že? Absolutně se v tom nevyznám a když vidím ty ceníky např. Klimkovice tak se děsím. Chtěla bych Boskovice, máme to blízko a četla jsem dobré recenze.To si mohu i vybrat kam bych chtěla jet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
20.5.14 22:40

Kamarádky dcera dostala doporučení na lázně a platila to pojišťovna - zda celé nebo jen poskytla příspěvek, to nevím.

Edit: Kecám, celé to platila. Částečně přispívala na ŠvP, ale ta navazovala, proto se mi to popletlo, že to kamarádka řešila najednou. :-)

Příspěvek upraven 21.05.14 v 00:14

• Citovat
  • Upravit
catie
20.5.14 22:41

Pokud budete mit zazadano jako dite plus doprovod, tak neplatis nic.

• Citovat
  • Upravit
1698
20.5.14 22:53

Já znám teda lázně jen pro sebe. Ale dle mé zkušenosti je to tak, že když dostaneš lázně tak záleží na typu ubytování, např. se připlácí za příslušenství za jednolůžkový pokoj atd. Každé lázně to mají trošku jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
20.5.14 23:04

Vercadr, neboj, kdyz budes mit vypsany navrh na komplexni laz.peci, tak nebudes platit (skoro) nic. Dite tusim do 6 let, ev.dle zdrav. stavu, ma narok na doprovod, takze neplati nic ani ten. Driv se jen platili reg. poplatky 100kc/den/os, ted je to zrusene. V nekterych laznich se priplaci napr. lednicka na pokoji, tv, atp. Lazne si muzete vybrat sami - z tech, co nabizeji lecbu dane diagnozy si muzete vybrat dle recenzi nebo muzete dat na doporuceni dr. Delka pobytu byva taky dle dg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.5.14 06:04

Pokud pojišťovna schválí dítě i doprovod (což se u tříletého dítěte předpokládá), tak neplatíš nic - obě máte pobyt, ubytování i stravu zdarma. Připlácet si můžeš za nějaký nadstandart - TV/lednice na pokoji, někde se platí třeba za hiporehabilitaci apod.
V Klimkovicích byste taky byly zadarmo, oni jen nabízejí tu Klimtherapy, za kterou se platí - ale když byste ji nechtěly, tak nemusíte a budete mít standartní procedury a cvičení, zadarmo.

Lázně si vyber jaké chceš, zkontroluj si, že léčí vaši diagnozu, pak ti doktorka napíše doporučení pro ty konkrétní lázně. Délka pobytu je standartně 4 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
21.5.14 08:31

Tak loni jsem platila za kažtou (mě i dcerku) stovku na den regulační poplatek, to je letos zrušené. Loni jsem platila „nadstandard“ abychom měli svoje soc. zařízení. Letos je zrušený ten poplatek a budu platit jen za vlastní soc. zařízení. Pokud bych se spokojila se společným, tak bych neplatila nic. Jen nevím, co budeme mít zaprocedury, ale bazén je snad hrazený jen párkrát a zbytek se platí, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty