Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, chtela jsem se zaptat maminek, jake maji zkusenosti s detskou doktorkou Annou Schejbalovou ordinujici v Praze Stodulkach? Jsme u ni uplne nove a zatim tedy super.
Je skvela. Chodime k ni 12 let. dela odber krve z prstu CRP a nikdy nenasadi antibiotika na virovou infekci. Je i dobry psycholog, probere v rychlosti i rodinne vztahy (nemyslim tim, ze by se vykecavala, je vecna).
Dekuji, taky z ni mam dobry pocit. Presli jsme k ni od jine doktorky, budu rada kdyz uz nebudeme muset menit. A sestra je taky moc mila.
Ockuje dle povinneho rozpisu. Nikdy jsme se o otazce ockovani vs autismus nebavily.
Jsme s ní naprosto spokojeni, je milá, poradí, pomůže a hlavně nic nenutí. Neprosazuje značku, nenutí konkrétní jídlo.
Vypada to dle vasich nazoru, ze budeme spokojeni. To je dobre, syn je pomerne casto nemocny. Chudak ma same vypecenosti. Je dobre vedet, ze je v dobrych rukou. Parada! ![]()
Holky netušíte jaké má paní doktorka ordinační hodiny o prázdninách?
@kuratkol Zrovna jsme tam nově a teda nevim. Příjde mi, že i dost propaguje Prevenar 13, bere ho jako samozřejmost.
Ale nevim, třeba se s ní o tom dá mluvit. Tim, že já normálně hexu očkovat budu tak jsem to s ní neřešila. Jinak je dost vstřícná, tak třeba jí zavolat a na rovinu se jí zeptat.
@Tardulka tak paní doktorka je super, to určitě.
Zkušenost přímo s očkováním nemám, my jsme ho měli jen posunuté kvůli ekzému.
Prevenar mi vůbec nevnucovala, jen mi to nabídla jako možnost…
@nick8 píše:
@kuratkol Zrovna jsme tam nově a teda nevim. Příjde mi, že i dost propaguje Prevenar 13, bere ho jako samozřejmost.
Musím oponovat… Řešila jsem s ní jestli Prevenar nebo synflorix a sama mi řekla, že ty dva kmeny které má Prevenar navíc se u nás nevyskytují… Takže po dohodě jsme očkovali Synflorix…