Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pár dní, Dr s tím ani nic nedělala, že to zmizí samo, já mu dávala aspoň heřmánkový čaj.
@Kriss Tina
A kolik bylo miminku? nám dali nějakou dezinfekci do pusinky ale přijde mě že se jí to vůbec nestraci a má to tydem
@Anonymní píše:
@Kriss Tina
A kolik bylo miminku? nám dali nějakou dezinfekci do pusinky ale přijde mě že se jí to vůbec nestraci a má to tydem
Tyjo přesně už nevím, kolem měsíce cca
Tantum verde. Roztok v lahvicce. Dat na tamponek a vytirat pusinku. Ma to 10% alkoholu, dcera to sala jako diva. Za chvili to bylo pryc. A poradil mi to pediatr.
Pokud kojíš, měla bys být taky přeléčená, i když nemáš příznaky. Jinak je to začarovaný kruh.
@Eliška
Používám Neocid na doporučení pediatra a kojim mazu i sebe ale není vidět že by to nějak mizelo
@Anonymní píše:
@Lerista
A může to i třítýdenní miminko?
Dceri byly uz asi 4 mesice, mozna 5. Uz si to nepamatuji presne. U novorozence bych se asi bala.
@Anonymní píše:
@Eliška
Používám Neocid na doporučení pediatra a kojim mazu i sebe ale není vidět že by to nějak mizelo
Omez u sebe cukry a ber probiotika.
Muzes zkusit homeopatika, obecne se doporucuje Borax 5 CH nebo Mercurius solubitis 9 CH, ale ja bych radsi vyber konzultovala s homeopatem.
Jak dlouho trvalo než vašemu miminku zmizela moučnivka. mam třítýdenní miminko a máme na jazyčku