Lečitel pred IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
19.4.10 08:29

ahoj, hlasim se jako mlada pani :-) byli jsme par dni na Sumave, tak az ted. Svatba se vydarila, ale cely den jsem byla mimo, jako bych organizovala svatbu nekomu jinemu, nevedela jsem, co se se mnou deje..pritel rikal to same. tak zatim porad nepocituju nejakou zmenu a neuvedomuju si, ze jsem vdana, no asi to tak ma byt. na fotky jeste cekame, poslu.
co ty, jak se ti dari? Vse ok? krasny den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
19.4.10 16:28

Hlavne že jsi to ve zdravi prežila a tu šumavu ti zavidim, ja porad sedim doma…ale za tyden v tomto čase budu pekne u maminky v pbyvaku baštit knedlo vepro zelo :potlesk:
Jinak jsem v pohode, ve stredu mam 2 sreening tak ti napišu jak jsme dopadli a prcek ukazal co ma mezi nožičkama
Porad neco nakupuju,mam seznamek co potrebuju, tak se ted už musim krotot abych to s tim mini oblečeničkem neprepiskla…hodne toho najdu za par babek na aukru, včera jsem vydražila 7 overalku za 30 kč
Mej se a pošli fotečky..pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
21.4.10 13:25

Tak všechno je v poradku, malej ma 570g a doktor nenašel nic zvlaštniho…a mame pindika :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
25.4.10 16:22

Nicky zitra jedu domu na 3 tydny.....tak se hlidej a ja se potom ozvu.....mejte se s prckem dobre…pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
27.4.10 14:54

ahoj, tak gratuluju ke klukovi :-) ja si taky nejak myslim, ze to bude kluk.
ja mam za sebou testy na cukrovku, bylo mi teda druhou hodinu pekne zle, ale nastesti to dopadlo dobre, vysledky byly hned. ty uz mas tu cukrovku overenou?
ja zatim nenakupuju, ted obiham urady a menim si prijmeni. obleceni mam ale 2 krabice po svagrove, tak asi moc nakupovat nebudu..leda kdyz to bude holcicka, mam hlavne modre. co mas vsechno na seznamu?
uzij si to doma a zase se ozvi, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
5.5.10 15:12

Ahoj, skočila jsem sem jen naskok, jsem porad doma na morave, včera me pokousal pes,ale problem je,že nemam tetanovku tak shanim najake info.
Ten seznamak jsem našla na netu,ale nevim kde, nemam svuj pc.
Posilam fotečky Alexe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
5.5.10 15:12

alex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.5.10 15:56

ahoj, alex je fesak :-) to je z 3D? ja na nem nakonec nebyla.
teda to mi mrzi s tim psem, a jsi v poradku? podarilo se zjistit zda je ten pes zdravej? netusim jak je to s ockovanim v tehu, ale drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
14.5.10 11:33

Ahoj tak už jsem zase nazpatek v mariboru,už se tešim,až zase v červnu pojedu, protože cely leto budu tvrdnout tady.
A co ty? Už se ti to krati,co? Maš už nakoupeny pro prcka? Ja jsem objednala kočarek… postylku,košik, prebalovak, plinky, ručniky a oblečeni už mam doma
Kousnuti jsem prežila, mam jen lytko bez kousku kuže, pes byl očkovanej a me to naštesti nezačalo hnisat tak jsem na tetanovku nešla
Posilam ti stranku kde pišou co nakoukpit pro mimčo.y už viš co budete mit?
https://www.emimino.cz/…iminko-5325/
Mej se
A t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.5.10 19:39

ahoj, tak vitej zpet :-) dekuju za seznamek, ja jsem ostuda, jeste jsem nekupovala vubec nic, akorat jednorazove kalhotky a vlozky do porodnice. Budu mit po svagrove vanicku, prebalovak, postylku, autosedacku a hodne oblecku a hracek, tak budu kupovat spis tu kosmetiku a asi monitor dechu a chuvicky. pro kocarek pojedu asi pristi tyden do Nemecka, vypada to na tento : http://www.mimi-kocarky.cz/…-s-2010.html
pohlavi nechceme vedet, budeme prekvapeni :-) kocarek stejne budu kupovat neutralni barvu, chteli bychom brzy druhe mimco kdyz to klapne, tak bych ho vyuzila i priste. oblecky mam ale hlavne modre, tak u holcicky budu muset vic nakupovat :-)
to je dobre, ze ti to kousnuti dopadlo dobre. a jak jsi zvladla cestovani, zadne tvrdnuti briska ani potize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
15.5.10 10:39

Ahoj, kočarek je krasnej, ja jsem taky chtela černo zelenej,ale dostala jsem červenej fusak a žluty perinky do kočarku, tak jsem musela vybrat jinou kombinaci. Oblečeni mam neutralni, žlutou, bežovou a ted jsem dokupovala mordy,zeleny a hnedy vecičky.
Vidiš monitor dechu potrebuju taky, slibila mi ho sestra,ale pry ho bude použivat dal a potom si ho schova pro druhy dite, pry to ma nejakou omezenou trvanlivost
Cestovani zvladam bez potiži a tvrduti bricha, akorat jsem necitila celej den prcka a tak jsme se ho večer snažily vzbudit masaži, trošku se pohnul a zase spal dal, mam strach kvuli tomu pokousani, kontrolu mam ve stredu.
Akorat jsem dost pribrala, už mam 9 kilo nahore a 3 mesice do porodu
Jak jsi na tom ty? Kdy maš termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
15.5.10 10:41

sportak
A autosedaćku mam v jine barve, jen žluty obrysy žlutych koleček na šedem podkladu, autosedačka k teto barve kočarku byla jen ta barevna bez kombinace s cernou, tak to bylo takovy divoky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
15.5.10 16:20

tvuj kocar vypada take moc pekne :-) ja jsem barvu jeste nerozhodla, maji jich asi 40 kombinaci tak uvidim na miste pristi tyden, melo by to v Nemecku byt levnejsi nez v Cechach. jen nechci modrou ani cervenou/ruzovou, aby mohl byt na obe pohlavi. termin mam 18.cervence, tak jeste je cas, ale pomalu mi to zacina dochazet.. pribrala jsem 10,5 kg a jde to porad rychle nahoru, trochu se toho desim.
no a ted uz citis pohyby v pohode, kazdy den aspon chvili? ve stredu budu drzet palce ale to bude urcite dobre, do bricha jsi se neuhodila ani nebyla kousnuta ne tak to bude ok, neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
16.5.10 12:10

Ahoj, tak to mame termin mesic po sobe, ja mam podle ms 17.8. Pohyby ted citim často, jen ten den co jsme prijeli a den potom jsem se lekla,protože jsem prcka necitila, ted už je to v poradku, ma se k svetu.
Nenašla jsem ostatni barvy toho hartanu,ale me si moc libila ta co jsi poslala,zelenočerna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
16.5.10 15:05

pripadam si už jak velryba
27tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...