Léčitel - miminko nespí

Anonymní
7.10.12 14:07

Léčitel - miminko nespí

Ahoj maminky,
máme čtyřtýdenní miminko, jen řve a nespí. A horší se to a horší. Nemáte některá zkušenost s léčitelem, který vám s tímhle u miminka pomohl? Konkrétně nějaký léčitel v Plzni a okolí, který je opravdu dobrý? Už si nevím rady :,(
 Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1563
7.10.12 14:13

Ahojky a netrpí mimčo na větry? Malý první 3 měsíce doslova prořval a skoro nespal, měl hrozné bolesti bříška a ani mu nic na to nepomáhalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
7.10.12 14:15

Šátek jsi zkoušela? Nám zabral výborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.12 14:18

Neřekla bych, že má tak veliké větry.. ostatně na ty už jsme vyzkoušeli naprosto všechno! Šátek jsem nezkoušela, ale přece nebudu mimčo pořád nosit, vždyť potom nebude chtít spát ani v postýlce, bude se chtít jen nosit, to mi nepřijde jako nejlepší řešení:( Ale děkuju za rady, jste hodné :hug:

• Citovat
  • Upravit
4989
7.10.12 14:24

Ja myslim, ze lecitelem nic nezkazis. taky nejsem priznivcem noseni doma. odkud jsi? ja z plzne severu, vim o jedne takove sarlatance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
7.10.12 14:24

Já teda pronosila a prohoupala na míči několik měsíců a dítě si na to rozhodně nezvyklo, vždyť je to malé miminko, které chce být u maminky… Některým dětem na prdy prostě nezabere nic :(. U dalšího dítěte určitě vyzkouším pevné zavinutí, viz Karp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.12 14:27

Ale to jo, to my ho nosíme, ale i tak pořád pláče:( Takže si myslím, že by ani šátek nepomohl, zkoušeli jsme klasické nosítko na hrudi a taky nic. Prostě hrozně špatně usíná, usne, položím ho a začne řvát, má problémy s usínáním, ne s prdíky - to je teda můj názor.
Luci, jsem z východu plzeňska:-)

• Citovat
  • Upravit
13837
7.10.12 14:28
@Anonymní píše:
Ale to jo, to my ho nosíme, ale i tak pořád pláče:( Takže si myslím, že by ani šátek nepomohl, zkoušeli jsme klasické nosítko na hrudi a taky nic. Prostě hrozně špatně usíná, usne, položím ho a začne řvát, má problémy s usínáním, ne s prdíky - to je teda můj názor.
Luci, jsem z východu plzeňska:-)

Mně spala jen v náručí, první 3-4 měsíce určitě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
7.10.12 14:30
@Anonymní píše:
Neřekla bych, že má tak veliké větry.. ostatně na ty už jsme vyzkoušeli naprosto všechno! Šátek jsem nezkoušela, ale přece nebudu mimčo pořád nosit, vždyť potom nebude chtít spát ani v postýlce, bude se chtít jen nosit, to mi nepřijde jako nejlepší řešení:( Ale děkuju za rady, jste hodné :hug:

To se pleteš. Měla jsem malého na sobě asi do 3 měsíců. Pak se rozhleděl po okolí a už nikdy v šátku nebyl.
Když jsem si ho v jeho 6 týdnech navázala na sebe, nastal božský klid. Dřív jsem nemohla, měl frejkovu peřinku, musela jsem vázat vertikálně a k tomu jsem potřebovala, aby už zvádal trochu držet hlavu. Příští miminko, pokud to půjde, šupnu do šátku snad už v porodnici :jazyk:
U nás to vypadalo tak, že se vzbudil, najedl. Pak byl třeba 30 min hodný. Jakmile se začal vztekat a tak, šel do šátku. Kde třeba do půl hodiny usnul. Na tuto dobu jsem měla naplánovanou nějakou činnost, jako třeba věšení prádla, vaření velmi jednoduchého oběda a tak. Prostě abych se s ním pohybovala. Jakmile usnul, usedala jsem s ním na břiše na gauč a četla si nebo pospávala. Pak se vzbudil a chtěl kojit. Na procházku jsem ho teda brala v kočárku.
Zdá se to jako otročina, ale já jsem si užívala, že byl klid a dítě nebrečelo.
V noci teda spával s nama v posteli. Ale i to jsme v 9m ostranili. Dneska má 21m, usíná a spí sám v postýlce, nikoho k tomu nepotřebuje, spí celou noc.
Takže si myslím, že tvé obavy nejsou úplně na místě. A dokud je takhle maličký, měla by jsi vyhovět jeho potřebám. V šátku se uklidní, ucítí tě, uslyší tep tvého srdce a bude spokojený. U nás se naučil vázat i manžel a když ho hlídal, tak si ho navázal a hrdě mi pak ukazoval spící dítě :-D Šátek jsem nosila i na návštevy, jakmile se malému přestalo na návštěvě líbit, šel do šátku a my mohli dál besedovat a ne jít po půl hodině domů.
Nic na prdíky jsme nedávali, jak vidíš nebyl kolikový, jenom mu chyběla děloha.

Pokud si netroufáš na šátek, kamarádka si moc pochvalije manducu. Malý je v ní taky pohodové dítko ;-) Chodila s ním takhe i na procházky.

Edit: tvoje nošení v náruči je pro mimi něco jiného, než ovinutí šátkem a přitisknutí na tvou hruď. Malý mi v náručí taky řval, v šátku ani nepípl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
7.10.12 14:37

Souhlasím s holkama miminko pláče protože potřebuje cítit matku - jsi jeho jistota za mě také nošení doporučuji (já teda nenosila v šátku to až když byl edě půl rok do té doby v manduce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.12 14:41

Léčitel na 4 týdenní miminko mi přijde jako holý nesmysl. To ho jako očaruje nebo co? Léčitelé dávají často čaje, bylinky apod. Takže to je hloupost.
Miminka prostě některá řvou, s věkem se to upraví, s tím asi nikdo nic nenadělá.
Pokud máš nějaké pochyby, zajdi radši k dr. než k léčiteli.

Nenosit v šátku, protože by si miminko zvyklo a nechtělo nic jiného? Tak to radši nekomentuju :?.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.12 14:42

A miminko vám normálně v noci spinká v postýlce? Bez řvaní, v klidu i přesto, že ho celý den nosíte? Obávám se, že ten náš vyčůránek by už do postýlky nechtěl :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.12 14:44
@Anonymní píše:
Léčitel na 4 týdenní miminko mi přijde jako holý nesmysl. To ho jako očaruje nebo co? Léčitelé dávají často čaje, bylinky apod. Takže to je hloupost.
Miminka prostě některá řvou, s věkem se to upraví, s tím asi nikdo nic nenadělá.
Pokud máš nějaké pochyby, zajdi radši k dr. než k léčiteli.Nenosit v šátku, protože by si miminko zvyklo a nechtělo nic jiného? Tak to radši nekomentuju :?.

No já věřím, že ti to může přijít jako holý nesmysl, ale ty asi nemáš nespavé uřvané dítě, že? A znám několi případů, kde si na sebe maminky ušily bič, když dítě celé dny tahaly! pak s nimi muselo spát i v posteli a do x let jeho věku ho to nemohli odnaučit. Takže to určitě také není nejlepší! A já neříkám, že miminko nenosím, že ho nechovám a nedávám mu lásku, tak to nechápej špatně a čti mezi řádky! :?

• Citovat
  • Upravit
13837
7.10.12 14:45

Já jí v noci měla v posteli, protože chtěla kojit co 2 hodiny, takže to bylo pohodlnější. Ve svém pokojíčku je od 7.m. a usíná sama od 11.m. Takhle malý dítě ještě není vychcaný. A většina miminek nespí celou noc ve své postýlce + ještě několik hodin denně, jestli si tohle čekala, tak realita je jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
7.10.12 14:49

A co hacka? hodně si to tady cválí taková oupačka zavěšená od stromu najdi si nějaký diskuze je jich tu plno. já prohopsala první 3 měsíce na balonu v noci páč malej nespal a řval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí