13měsíční se začal v noci budit na mléko

323
26.9.12 08:52

13 měsíců a začal se v noci budit na mléko..

Ahoj holky,

poraďte,,,synˇovi teď končí 6.nemoc.Je ještě trochu opupínkovaný, ale dnes je to 3 den, co se osypal. Poslední 2 noce špatně spí, pobrekává. Přičítala jsem to nemoci, i ve dne je hodně mrzutý ;).Jediné, co ho v noci uklidní je mléko, které ale už přes půl rok v noci nepije..Chci se zeptat, myslíte, že je to k té nemoci a nebo má najednou v noci hlad. Přes den jí stejně jako předtím, tzv. hodně.. :lol:.Myslela, že bych zkusila kaši. Po sedmé večer dostává 240 ml mléka na spaní. Poraďte, jak tam zakombinovat tu kaši. Četla jsem, že dát kaši třeba před šestou a kolem půl osmé ještě to mléko, si ale nejsem jistá, že mi to mlíko vypije, takhle po té kaši.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
26.9.12 08:59

Zbytecne resis :-) kdyz nevypije tak nevypije..a jidlo jeste nedavas? jako treba veceri normalni a pak zapit troskou mlika? treba je mu jen mliko na vecer malo v tomto veku…v noci bych mu dala max caj..zvykne si ze ho krmis a budes mu spatne vysvetlovat ze se v noci neji nasledne. me pila mala v omtot veku vecer 90 ml vlasnte nikdy nevypila vic…takze pro me je 240 zavratna davka…to asi pila za den :mrgreen: kdyz sem davala kasi..tak dostala kasi…mliko uz ne. ale to si udelej jak chces..na to zadny pravidla nejsou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
26.9.12 09:09

To je mi jasný, že si v noci na mlíko rychle zvykne..Nevím, jako večeři máš na mysli. Kolem půl čtvrté dostává jogurt (200 ml) a pak nějaké křupky a kousek pečiva. A pak po sedmé to mlíko. Mě syn pije ráno tak 210 ml mléka a večer tak těch 240 ml, takže mě se zdá ta dávka na jeho věk v pohodě. Jen jsem se chtěla poradit, jak na tu kaši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
26.9.12 09:13

Pokud ho vypije a chce ho tak mu ho dej, nabídni ho a uvidíš vypije, nevypije… já se v jídle a pití řídím zásadně podle syna jak on chce a potřebuje.. taky jeden čas už v noci nejedl, teď má k ránu kolem 5 hlad, tak dám mléko čistou plenu a spinká mi pak aspoň ještě do 6.. jinak bysme musely vstávat.. řiď se dítětem ne tím jak to dělají ostatní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
26.9.12 09:14

Já třeba dávám kolem 5-6 večer kaši nebo polévku, a pak dostane mlíko tak kolem 7 a jde do pelechu..tak zkus dát tak hodinku před spaním kaši a pak nabídni mléko a uvidíš.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
26.9.12 09:24

Ahoj, v tomto věku měli kluci kaši na večeři v době kdy jsme večeřeli my, takže kolem šesté večer. A těsně před spaním tak kolem 3/4 na osm mléko. Ani jeden nikdy nevypili víc jak 180 ml a to už v tomto věku měli jenom večer, ráno normální snídani. Mléko v noci bych už nedala, když ho nepil doteď. Maximálně bych zkusila nabídnout vodu pokud by třeba při teplotě měl žízeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.9.12 10:11

@Hamalka82 no nase mala uz v roce vecerela s nama jen nekoreneny…takze mela k veceri polivkum rizoto spagety salat..proste to co jsme jedli my…a spokojene chrupcila celou noc…ale jak pise @Gabrielaaa rid se ditetem..kdyz mu das v sest kasi a pak bude chtit pred spanim mliko tak mu dej..kdyz chtit nebude tak jen caj na piti..teda tak bych to resila ja a v noci bych dala jen napit caje ci stavy..jidlo az rano snidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí