Léčitel Pavel Šíma Heřmánek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
19.5.24 21:58

Prosím všechny, abyste zvážili návštěvu u pana Šímy

Dobrý den, chtěla bych Vám tady napsat jeden moc smutný příběh. Mé velmi dobré kamarádce v roce 2015 tragicky umřel manžel, taktéž náš velmi dobrý kamarád. Kamarádka zůstala sama se dvěma krásnými dětmi, byla strašně nešťastná, trápila se, moc se jí stýskalo. Byli ideální pár, začali spolu chodit už na střední, on ani ona nikdy nechodili s někým jiným, doplňovali se, vystudovali dálkově vysokou, sportovali, postavili si velký dům s bazénem, na který si vydělali vlastní pílí, prostě ideál. Snažili jsme se jí pomáhat, jsme velká parta kamarádů, kterou spojoval sport a společné akce. Myslíme si, že si kamarádka procházela neléčenou depresí a cca před pěti lety si našla bulku v prsu. Asi se dá říct, že onemocněla žalem. Všichni (a že nás bylo opravdu hodně) jsme jí přemlouvali, aby šla na byopsii a začala se co nejdříve léčit. To se bohužel nepodařilo a ona uveřila panu Šímovi a jeho hloupostem o čištění se a velmi striktně dodržovala dodržovala všechny hlouposti, které ji radil. Rakovina v jejím případě pravděpodobně nebyla agresivní, protože trvalo pět let než došla do konečné fáze. Za tu dobu jsme sledovali, jak nám kamarádka schází před očima. Byla vyšší robustnější postavy, určitě vážila přes 80 kg, v současné době váží 46 kg a leží na jipce a my všichni tušíme (i když věříme na zázrak), že to špatně dopadne.
A proč to všechno píšu? Pro naší kamarádku už je bohužel asi pozdě, ale třeba tohle otevře oči a pomůže v rozhodování někomu jinému. V životě máme všichni možnost volby, jsme svobodní, tak prosím, pokud se dostanete do podobné situace, zvažte všechny pro a proti. Bylinky od pana Šímy Vám určitě neuškodí jako doplňková léčba, ale rakovinu neuzdraví. Je možné, že uleví od exémů, uleví kašli,…Častý argument mé kamarádky byl, že v nemocnici všichni spěchají, jsou nevlídní, je tam hluk,…což je bohužel občas pravda, ale stále platí, že úroveň lékařů v našem státě je velmi vysoká. A pokud se někdo nechová jak má, můžete se dožadovat svých práv a řešit to oficiálně.
Ještě tady napíšu, co např. pan Šíma mé kamarádce říkal. Prso v kterém rakovina začala jí už delší dobu krvácí a protože je hrozně hubená, ztratila menstruaci a pán Šíma jí řekl, že to je místo menstruace!!! Než se podařilo dostat jí do nemocnice, měla už šílené bolesti, pravděpodobně má metastáze všude v těle a on ji řekl, ať si lehne do trávy a užívá si to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.5.24 21:59

0

Příspěvek upraven 21.05.24 v 08:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7

-

Příspěvek upraven 21.05.24 v 08:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7

-

Příspěvek upraven 21.05.24 v 08:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.5.24 22:00

-

Příspěvek upraven 21.05.24 v 08:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.5.24 22:01

-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.7.24 11:11

Moje návštěva u pana Šímy proběhla před mnoha lety a dodnes z toho mám noční můry. Když vejdete k němu, máte pocit, že jste vešli do ordinace lékaře. Pan Šíma byl v bílém a měl vedle sebe sestřičku. Je nutné zmínit, že pan Šíma není lékař a sestřička byla jeho partnerka. Hrají si tedy na zdravotníky, kterými nejsou. Dávají rady, na které nemají žádnou kvalifikaci.
Ihned jsem se dozvěděla, že jsem kuřák. V životě jsem nekouřila. Pak se do mě oba pustili, proč už nejsem těhotná, a musím říct, že především jeho partnerka byla poměrně agresivní. Tehdy mi bylo cca dvacet. Vůbec jsem tam kvůli tomu nepřišla. Pak jsem vyfasovala krabici s bylinami. Nutno zmínit, že každému dává to samé., což vidíte i v diskusi. Oba, on i jeho partnerka, mě uráželi, hodnotili mě, dávali doslova nevyžádané rady, aniž by znali mé životní okolnosti. Myslím, že vás skutečně mohou dostat do velkých problémů. Léčba bylinami je dobrá věc, ale určitě bych šla jinam. Je to arogantní člověk, který svou hloupostí páchá spoustu škody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.24 09:31

Moje zkušenost

Moje zkušenosti s léčitelem, poprvé jsem navštívila léčitele s rakovinou prsa…měla jsem termín operace za měsíc a potřebovala jsem uklidnit. A uklidnil mne, řekl věci, které se později potvrdily. Já mu moc nevěřila, ale říkal věcí i mimo můj problém, které mě zaujaly. Dopadlo to dobře, dokonce jsem ho poslechla a odmítla chemoterapií, nakonec onkolog po konzultaci s ostatními to nechal, se slovy, ale příště ji dostanete. Měla jsem jasno, k tobě už nikdy. 11 let v pohodě. Rakovina se vrátila, léčitel už to nedělal, prý už nemá tu sílu, ale řekl, že neumřu, ale mám jít k lékaři. Jenomže kam, nedůvěra, strach, zbabělost nevím. A tak se začala roční hrůzná cesta. Šíma-heřmánek, asi jsem se mu líbila, byl hodný až moc. Je to prolhaný podvodník. Když mi bylo hůře a já jsem byla neodbytná, začal couvat. Peníze ale nevrátil. Další umělec Dr. Ordáň z Chebu, tak to je podvodník schovaný za milión jiných léčivých,, procedur a lže bez uzardění. Nakonec, kdy už jsem hledala hospic jsem se dostala do Plzně k úžasné doktorce. A po roce jsem zdravá,, je to již 12 let. Proč to píšu, je to lidech, první léčitel nebral peníze, jen co kdo dá. Ti dva podvodníci to dělají jen pro peníze a lékaři jsou, jako léčitelé, buď tu schopnost mají, nebo děje drží pravidel.

• Citovat
  • Upravit
Asta135
21.9.24 10:41
@Anonymní píše: Více

Ahoj, mohla bys mi napsat nějaké info k té doktorce v Plzni? Maminka trpí rakovinou děložního hrdla… Člověk chce zkusit všechno možný. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
2
21.9.24 16:07

Ahoj, paní doktorka se jmenuje Korunková, ale působí teď v Karlových Varech na ambulanci v nemocnici, ale se teď přestěhovali tak nevím číslo, ale v nemocnici tě přepojí. Jenom nevím, jak jsou na tom kapacitně. Myslím, že berou už jen Karlovarsko. Ale zkus to, je moc hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
21.9.24 16:11
@Mk55 píše: Více

Jeee, tu znam, je super. Fakt strasne hodna. A schopna.
Kdyz si ji nechali utect z fakultky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.10.25 03:19

Pan Šíma mi léčil rakovinu, vše lékařské zakázal. Když jsem byla už na tom dost špatně celý den jsem nedělala nic jiného než jeho doporučené prostřiky atd. Bylinky, dělal mrtvého brouka a nechal mě v tom, je to zlý člověk, nemůžu uvěřit, že stále,, léčí,, je tak dobrý na rýmu. Díky jemu jsem měla rakovinu v 3 stádiu a vlastně ani nechci dál vše popisovat. Je to má chyba, věřit takovému člověku, co si udělá obchod na utrpení lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková