Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
Aliiku, mně se taky víc líbí Zuzanka ![]()
Mausko, gratuluju k domečku a ať se vám tam ve dvou a za chvíli ve třech dobře bydlí
Ať zítra na KO dobře dopadnete…
Kosatko, tak hlavně, že pereš ![]()
Maliník jsem pila při těhotenství s Míšou i Ondrou
Řeknu ti, že porod Ondry byl asi nejhorší, Míša celkem dobrý, ale stejně jsem nejlíp rodila Davida, a to bez jakékoli přípravy
Neříkám, že všechno zavrhuju, ale asi je to všechno spíš jen souhra náhod…
Iviqv, přeju dobré výsledky na cukr ![]()
Mějte se krásně, i když při pohledu z okna nic moc
Zima, sychravo, tak jsme byli venku jen chvíli, bo Ondrovi párkrát fouklo do kočárku a ječel, jako kdyby ho na nože brali
M.
Ahoj bříška,
koukám, že máte už celkem jasno ve jménech..My se stále držíme u holčičky Sofie…ale v případě, že by to náááhodou byl klučina tak asi Kubík.
Dneska jsme se na kontrole konečně dozvěděli váhu mimča..Váží 1700g:-) a hlavičkou směřuje dolů, takže to snad vydrží… Jinak dneska jsem si konečně koupila kojprdu a je super,myslím si že za 249kč splňuje vše co má splňovat.
Taky mi dneska kvůli toho omdlívání dělali pro jistotu echo a vše je v pořádku ![]()
http://lbdf.lilypie.com/wCqep1.png
no jako vždy tady nemám ten metřík, takže už to asi fakt vzdám se snažením
![]()
Ahoj holky,
tak jsem se právě „uškvařila“ na nové verzi emimina. Napsala jsem vám a pak jsem si ještě chtěla pročíst vaše starší příspěvky a případně ještě něco dopsat, jenže jsem tím přišla o to již napsané
Takže znova …
u nás to zatím vypadá, že jméno máme definitivně vybrané a bude to Ema
Dnes jsem jí objednala kočárek, takže ještě pár dupaček a jednu teplejší kombinézku a máme snad vše ![]()
Mausko je fajn, že se vám podařilo tak rychle najít domeček. S tím hnízděním Tě úplně chápu. Ve středu nám mají přijít dodělat dveře k vestavěné skříni, což je snad poslední bordel a pak hurá do praní oblečků a čančání pokojíčku malé. Už se na to všechno těším jak malá holka ![]()
Jinak máte pravdu, začíná se nám to nějak krááátit ![]()
Jdu to zkusit odeslat, tak zatím pa P.
Ahoj holky,
koukám, že po přechodu na novou verzi máme ještě hojnější účast
U nás regulérně sněží ![]()
Bel, gratulace ke KO ![]()
Mějte se krásně, M.
Ahoj holky,
já jsem tu ![]()
Fragolko u nás taky poletuje sníh a do toho asi i prší. Ach jo a to jsem slíbila manželovi, že zajedu do prodejny s bylinkami pro nějaký přírodní kapky. Samozřejmě auto má on, takže musím MHD. Taky jsem mohla jít pěšky, takže nač si vlastně stěžuju ![]()
Představte si, že mi teď psala maila kolegyně od něj z práce, že mu minulý týden dala tašku napletených pidivěciček pro Emičku a že jí bylo divný, že jsem se ani neozvala, tak si říkala, že se mi asi netrefila do vkusu a teď si všimla, že taška leží pořád u něho na stole. Já nevím, na co Ti chlapi občas myslí. Psala, že se ho jde přeptat, co jsem na to říkala a pak mi písne. To jsem zvědavá ![]()
Jdu se pomalu chystat na „výlet“, tak zatím pa. Odpolko sem ještě určitě mrknu. Jo a začalo mi zase „držet“ zalogování ![]()
Pa P.
Ahoj holky,
tady pada neco mezi destem a snehem, no nic moc. Doufam, ze se pocasi jeste casem umoudri, takhle se cloveku ani nechce ven.
Jinak Mausko taky gratuluju k domecku. To my shanime povoleni a stavime uz 3 roky a porad nebydlime
Ale uz tyden mame krasnou zlutou fasadu a ted i objednane krytiny, no do jara se to snad splaca. Prcek s nami holt prvni mesice bude v pujcenem panelakovem byte, ale aspon je tu teplo a ne staveniste
![]()
Jinak ja mam berusku otocenou nejak zahadne, necim mi hrozne tlaci a stoucha do mocaku a te trubice, no asi budu potrebovat plenkove kalhotky, si chvilema pripadam, ze se vazne pocuram. A to ma ted sotva kilo a pul, jsem zvedava, jak bude tlacit a stouchat, az bude mit dvojnasobek
![]()
Mejte se, pa Alik
Pajo, koukám, že chlapi jsou všichni stejní
To víš, oni mají v hlavě samá „ušlechtilejší“ věci a nemají čas myslet na oblečení pro mimčo a podobné, pro nás důležité „kravinky“ ![]()
Zalogování už mi taky občas chvíli vydrží, ale ještě nechápu ty nové diskuze a témata čekající na odpověď
Je to tam takové smíchané a nepřehledné ![]()
Aliiku, taky máme od léta domeček na žluto
Jaro je tady hned a hlavně, že máte kde bydlet…
Mi včera večer Simča taky nějak pochybně šťouchala do močového měchýře, no jo, samo začla, když jsem si lehla do postele
Tak jsem až vyjekkla, jak jsem se lekla. Občas bych chtěla vidět, co tam vlastně dělá ![]()
Já musím dneska stihnout KO na plicním, tak doufám, že to půjde rychle. tak se zatím, holčiny, mějte, M.
Ahoj holky,
tak jsem se také konečně připojila, od neděle mi to nešlo
, zkoušela jsem to pořád dokola jako blbec. Také mě ta nová verze zrovna neuchvátila, ale je to asi o zvyk.
Mausko to je úžasný, že jste našli domeček, který jste si přáli
. Podle tvého popisu to vypadá na takový, jaký bych hledala já
. Také bych si přála domeček, ale jsme od března nastěhovaný v nově zrekonstruovaném bytečku, tak tu pár let zřejmě zůstaneme.
Jména máte všichni vybraná moc hezká
, ale nejhezčí mi připadá Paji Ema. Já jsem si jí také hrozně přála, ale přes manžela mi to neprošlo
a to jsem škemrala dost dlouho. Schodli jsme se na tý Elišce a už to tak zůstane, jen se trochu bojím, aby jich nebylo moc.
U nás včera od rána do noci celý den lilo a lilo, ani 5 minut bez deště nebylo dneska poprchává. Jdeme po obědě na 4D ultrazvuk, tak se na tu naší prďolku těším. Snad si nebude, jako minule, dávat pořád ručičky před obličej.
Tak hezký den kočky, pá K.
To já mám vybranou už od minulého těhu Elenku ale zas to bude klučík tak o ní budu jen snít ![]()
U nás leje až dneska, včera jsme byli na lampionovém průvodu a ohnostroji tak aspon vyšlo počasí.
Klučičích jsme měli v užším výběru taky dost ale zůstaneme u Lukáška.
To já mám vybranou už od minulého těhu Elenku ale zas to bude klučík tak o ní budu jen snít ![]()
U nás leje až dneska, včera jsme byli na lampionovém průvodu a ohnostroji tak aspon vyšlo počasí.
Klučičích jsme měli v užším výběru taky dost ale zůstaneme u Lukáška.
Tak jsem se „povrtala“ v seznámku, doufám, že vše sedí, kdyžtak, holky, mrkněte a co budete chtít dopsat, ozvěte se… Doplnila jsem jména a prosím o kontrolu, ať tam nepíšu nesmysly ![]()
Ahojky, tak kluk asi Filip k doplnění ![]()
Právě jsem zblajzla mísu salátu (ledovej, špenát, červ.paprika, rajčátka, jarní cibulka, olivy, bazalka, sůl, pepř) a ještě bych něco dala ![]()
Peru na mimčo, tak snad to nějak uschne, koukám po cestovních postýlkách a ležím, vzala jsem si volno, su zas nachlazená. Ale čtu vás holky furt ikdyž nemám psavou
Malej kope pěknou silou, bolí mě záda a hlavně kostrč…chi..to budou ještě úžasné dva měsíce.
U nás koupelna hotová, nesvyspárovaná a bez dveří (nejsou prachy), na WC ještě strop a škrábe se štuk v děcáku a ještě strhávat podlaha…hau..a to je manžel taky marod a po práci toho moc neudělá. Takže asi nebude kam dát ani stromeček
Už to trvá skoro rok tady ten nepořádek…asi mě v té králikárně (panelák) štrejchne. Takže takhle si žije Kecka. Chi. Holky držte se a ať se vám daří! Pište, ať má co číst ![]()
Fragolko seznamek super. Jen jsem koukala, ze spoustu holcin, co tu s vama zacinaly, ani neznam.
Jinak ja mizim do zitra k rodicum, jdu si uzivat maminciny pece, manzel je na sluzebce ![]()
Kecko my kupovali tu cestovni postylku CAM daily plus a je fakt hezka, treba Te inspiruju. Kamaradka mi moc doporucovala to vyssi luzko pro mala mimca.
Jinak ja dneska objednala nepropustna prosteradla, ani jsem nevedela, ze neco takoveho je. Pry jsou zvrchu mekoucka frote a zespoda maji nepropustnou vrstvu, ktera ale dycha. A cena nebyla o moc vyssi nez u normalnich prosteradylek, tak jsem vzala tyto (vyrobce je tusim firma DITA, kdybyste si to nekdo chteli najit) ![]()
Mejte se, mizim, budu zitra. A piste
pa Alik