Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj , tak jsem právě vylezla z vany, kde jsem přečetla celý kalendář tam i zpět a opět jsem na nic nepřišla.Já snad počkám až si ta holka vybere jméno sama
![]()
Kosatko , to z vás budou mít v porodnici radost
![]()
A co u vás postoupilo do užšího výběru? Jestli si dobře vzpomínám, tak Pavla, ne? A co máte ještě? Pro vás je vybírání jména největší komplikace, která může v těhotenství nastat…
Ještě máte dva měsíce, na něco šikovného určitě přijdete ![]()
Alky , tak to máš mateřskou za pár, věřím, že se těšíš ![]()
Iviqv , on má Míša občas ve zvířátkách pěkný bordel, nedávno byl v televizi krokodýl, tak mi tvrdil, že je to žába
![]()
Mějte se a pěkný víkend, M. ![]()
ahoj, tak koukám že nová verze je spuštěna.Teda žádné nadšení se u mě nekoná ![]()
Jinak do užšího výběru posstoupila Linda,Pavla,Lenka,Adéla a Karolína.Mám pocit že místo abysme výběr zužovali, jmen nám přibývá ![]()
Kosatko, taky koukám, že nová verze už jede, ale urvaná z toho nejsem
Asi je to o zvyku, no, ale do Ledna 2010 jsem trefila ![]()
Tak mě se z vašeho výběru nejvíc líbí Linda, zrovna dneska jsme se o tom bavili s manželem, že je to pěkné jméno a že bysme ještě pár holčičích i klučičích jmen „vypotili“
Ale Simča zůstává, už jsme si zvykli…
ahoj, tak se od rána zkoušim přihlásit a až teď se zadařilo.Jinak pokaždé se musim přihlašet znovu.Doufám že to časem vychytají ![]()
Teď jsem uprostřed praní zjistila že mám pod pračkou louži.Tak doufám že to nic nebude a nebudu muset investovat do pračky.
Přišla mi už ta kombinéza a polodupačky z kojenecke.eu, jsem nadšená.Taky jsem dostala tu 10% slevu na příští nákup tak si ještě něco dokopím a hlavně jsem zjistila že ještě potřebuju prostěradla do postýlky.
No já se taky musím přihlašovat pořád znovu.
Já vyžehlila haldu prádla a jsem znavená. Kosatko koukám že ty už to máš za „pár“ To nám to letí že??
Taky se přihlašuju pořád
Pro mě, které je permanentně přihlášená je to vyloženě utrpení, nejdřív jsem si musela vzpomenout na heslo ![]()
No, jako jediné vylepšní vidím to, že jsem si vyrobila metříky, ale přemýšlím, že je zase zruším, zabírají moc místa
(aspoň bych je chtěla „narovnat“ vedle sebe, ale netuším, jak na to…)
Kosatko, co pračka? Já dneska odpráskla mixér
No, ne, že by to byla položka, která by nás zrovna zruinovala, to ta pračka by byla horší
, ale taky mohl ještě nějaký ten měsíc vydržet ![]()
Lucilko, nějak si to nechci připouštět, ale letí to děsně
Nějakých 79 dní, to uteče jak nic…Ale už se na malou moc těším a jsem děsně zvědavá, jaká bude ![]()
Dobrou, M.
dobré ráno přeji, včera večer jsem se zkoušela přihlašet, ale vzdala jsem to ![]()
Dneska to vypadá že by to mohlo fungovat.
Jo utíká to.Koukám že mám na metříku nějakých 57 dní do konce.Fragolo klidně si metříky nech, nebo alespoň ten se Simonkou.Je to přeci jen přehlednější.
Pračka zatim nevim, dneska zkusim vyprat a uvidim.
Ahoj briska,
no koukam na novou verzi, konecne uz to teda slape, ale nejak urvana z toho nejsem ![]()
Jinak mi prave dorazila, teda doufam, ze je to postylka - pan mi donesl do chodby takovy mega balik a nejak nemam silu s tim ani pohnout, natoz vybalit
![]()
No koukala jsem, jak se nam to blizi, ja jsem prave ode dneska v 8.mesici ![]()
Kosatko Linda se mi taky libi, to mel byt bracha, ale i Adelka nebo Pavla, no mas tezky rozhodovani. My jsme se s manzelem uz snad pred mesicem shodli, tak snad to vydrzi ![]()
Mejte se pupici
Alik
(PS: pevne verim, ze mi to nesezralo metrik a zobrazi se to spravne…)
Dobre ranko,
tak koukam, ze resite jmena
My resime porad a pokazdy skoncime u Honzika. Nejak uz jsme si zvykli, mluvime o nem jako o Honzikovi a i kdyz se pak kratce nadchnem pro nejake jine jmeno, za den dva se nam prestane libit a je to zas Honzik ![]()
V patek jsme se byli podivat na domecek a hned slozili zalohu, je fakt uzasnej! Z cervenych cihel, s predzahradkou i zahradkou za domem, 3 loznice, v obyvaku krb, dreveny podlahy, ma vsechno co jsme pozadovali, tak jsme nadseny. Ted jen doufat, ze nas nebude cekat nejaky neprijemny prekvapeni.. Stehujem se za 14 dni, jenze na me uz pada syndrom hnizdeni, tak uz dusevne balim ted ![]()
Fragol, ted mixer nam umrel o vikendu taky!
Zitra me ceka KO, tak snad se dozvim, jak se prckovi dari a jestli je hlavickou dole, protoze mam pocit, ze je spis tak nejak na sikmo
Taky me zitra ceka vakcinace proti praseci chripce, tak doufam, ze to oba zvladnem v pohode.. Hezky den vsem!
Teda MAusko to je rychlvoka že už byste se tak rychle stěhovali a že to stihnete tak mega rychle zařídit.
Mně se jméno Honzík nikdy nijak extra nelíbilo a nehcápala jsem proč je v žebříčku pořád na 1. místě ale hodí se fakt ke všem příjmením a má tolik podob že jsme asi v 5. týdnu těhu taky začali Honzíkovi říkat Honzíku a je to Honzík. ![]()
tak mám vypráno a v pohodě.Tak to nechápu, ale jsem ráda.
Aliiku a jaké máte jméno? My kdyby to byl kluk tak Jakub.Ale možná že kdybysme měli kluka potvrzeného, nebyli bysme si tak jistí ![]()
ať se ti postýlka líbí
Mausko gratuluju k domečku
Kosatko, nevim zda jsem to tu uz zminovala, ale my budeme Zuzanka ![]()
Puvodne jsme meli jeste jako favorita Evicku, ale kdyz se narodi o Vanocich, tak jsme si rekli, ze ji to nemuzeme udelat
![]()
A na kluka mame Jirik. Ale uz jsme tu holcicku i videli a mame ji ctyrikrat potvrzenou, tak predpokladame, ze se pani doktori nespletli ![]()
pa Alik
Ahojky
tak mám za sebou cukr test.Na výsledky budu volat kolem 15. Celkem to slo, jen se mi krkalopůl hodky po … . Jsem se lekla, že topujde zpet kudy to prišlo.
Akurát, nejsem spokojená s KO. Dělala ji nějaká mladá dr. a na to že mi včera večer asi za půl hodky s bolestmi7× stvrdlo břicho, řekla, že nález odpovída týdnu těhu a ke své dr, mám jít na ko za týden. A to je vše. Tak jen doufám, že se včerejšek nebude opakovat.
Mausko…tak gratuluji k domečku. Musí být úžasný.
Kosatko.. mi asi také budeme muset koupit novou pračku. Furt se snaží vypouštět vodu. Manža ji skusil opravit, ale stejně pere jen některé programy a ani nevím jestli ty správné
A pokazíse když jsem přistoupila ke koupě nové televizky jakože pod stromeček ![]()
Jsem slíbila Andělce, že ji vyzvednu v poledne ze školky a ona si uz 10 min. pred 12 chrnela. Tak jsem ji tam nechala a taky si schrupnu
holky teď čtu chytrou knížku, a jsou v ní psané homeopatika.Je tu napsané, které jsou dobré jako příprava na porod, po porodu, ke stimulaci kojení nebo na praskliny prsních bradavek.Nemáte některá zkušenosti z minulých porodů? a ještě jsem se chtěla zeptat jestli jste některé pila čaj z maliníku.
Aliiku Zuzanka je hezké jméno.Evičku bych taky nedala ![]()