Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
28.10.09 18:19

Ahoj já zdravím jen v rychlosti. Byli jsme u našich a můj chlap má do konce týdne dovču.
Bel-k tomu zubaři musí každá těhule, potřebuji potvrzení i do průkazky, v proadně mi to zkontrolují.
Tak my jdeme večeřet. na vánoční cukroví se taky těším a domácí vánočku a bílkový chlebíček taky miluju. jen máme ještě něco v mrazáku páč jsme toho loni zas napekla moc tak ted fakt jen trošku :wink:
Mějte se krásně pááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.10.09 11:43

Ahojky kinderka

tak hlásím u nás dnes svítí sluníčko.

Včera jsme byli na ukázků dravců pipi. Bylo to moc fain. Dokonce nechali i ty 2 lete děti, aby jim přistála sova na ruku :D.

Gratuluju ke všemKO a cukr testům. Mně to čeká v pondělí. Kamoška bude tak hodná a přespí u nás aby odvedla malou do školky a já ji tam nemusela tahat už něco málo po 6té.

Dnes mně zase nějak pobolívá bříškoa záda :(. Zítra jedeme ke tchýni po dlouhé době. Tak doufám, že bude hezky a budeme moct někam na výletík. Bydlí v lese, a dá mi furt pořádně zabrat, vymyslet program, aby se malá nenudila a ,,nedráždila, tchýni věcma co jsou pro nás normální.

Maushko… to vybíráte baráček? Na pronájem nebo kupujete?
 Iviq

• Citovat
  • Upravit
8737
29.10.09 17:05

Ahoj holky,

u nás je dnes pěkně hnusně :oops: Sice neprší, ale padá jakási mlha, prostě nic moc. Nicméně jsme dnes byli na ultrazvuku ve 30. tt a vše je OK. Malá je prý podle rozměrů o týden starší a váží 1700g! Paní doktorka nám krásně ukázala její obličejíček. Vypadala úplně jako panenka :srdce: Zatím máme hlavičku nahoře, tak uvidíme, zda se jí bude chtít otočit. No stresovat se tím nebudu, ono to nějak dopadne. Času máme ještě dost :wink:

Mausko doufám, že prohlídky domečků dopadly dobře a vybrali jste si svoje nové hnízdečko :wink:

Mariee držím palce, ať už to jádro máte rychle hotový. Upřímně Tě obdivuju, představa, jak s tímhle bříškem uklízím ten jemnej prach, kterej se dostal úplně všude … :evil:

Holky, ať se daří a zatím paaa P. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
29.10.09 17:18

Jé Pájo to jste macíčci-já si pamatuju že kamarádka porodila jen 5 týdnů před termínem asi ve 35.týdnu a malej měl jen 1800g. my jsme určitě prtavý. Aspon můžeš být klidná že by to mimčo v pohodě zvládlo kdyby se ted narodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
29.10.09 18:36

Ahoj holky a briska,
jee Pajo to jste velky holky, to ja presne v 29+5 mela holcicku odhadem 1140g. Asi budem prtatko :wink:
Jinak ja dneska poridila cestovni postylku, jsem byla s nasima ve velkem detskem centru (ani jsem nevedela, ze neco takoveho u HK mame) a moc se mi zalibila od CAM postylka daily plus - a navic byla v akci. Akorat jsem vybrala modrou, tak doufam, ze si nas nebudou moc plest s chlapeckem. Ale mi se proste modra libila vic nez zluta, asi do ni dostane holcicka ruzovou deku nebo tak neco :lol: :lol:
Mejte se krasne, ja jsem po dnesku nejaka utapana, tak jdu asi slozit telo do vodorovne polohy :wink:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.10.09 20:07

Ahoj holky,

Pajo , gratulace k KO i UZ :) Jsem zvědavá, jakou váhu řeknou nám :wink:

Iviqv , přežijte v pohodě návštěvu u tchýně :) Vybavila jsem si ty dravce a taky to, jak jsme byli v ZOO a Míša tvrdil o orlovi, že je to papoušek :lol:

Aliiku , cestovní posýlka přece není kdo ví jaký doplněk, aby si malou pletli s chlapečkem, ne? :lol: Modrá je dobrá 8)

Jinak je u nás taky celkem hnusně, dopoledne pršelo, kolem oběda jsme vyrazili ven a aspoň jsme se chvíli vyvenčili… K večeru jsem si říkala, jak mám všechno hotovo a půjdu jen žehlit a pak mi došlo, že nemám pro manžela oběd do práce, tak jsem šla vařit, dožehlila jsem a mám hotov teprv teď :roll: No jo, jsem z toho volného dne nějaká zblblá :? Tak abych nehnala chlapa v sobotu do práce :lol:
Pobolívá mě v zádech i břicho, tak nějak jako pár dní před porodem (druhým), nějak na sobě pozoruju, že příznaky se s každým dalším těhotenstvím dostavují čím dál dřív :roll: Asi stárnu :lol:

Mějte se krásně, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
29.10.09 21:30

ahoj, tak já jdu na KO až ve 34. týdnu, tak nevim jestli mi řeknou kolik malá váží.
Pajo na otočení má malá ještě spoustu času.
Zubař - já v prvním těhu nebyla a nikdo se mě na to neptal.Teď už mám teda 2 návštěvy splněné.Jsem nějaká vzorná :lol: :lol:
Já už pro jistotu sundala prstýnky, nějak mi začínají natékat prsty.Jinak jsem překročila hranici 13 kg, které mi připadají ideální za celé těhu.Takže bych vlastně měla už rodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
29.10.09 21:39

ahoj holky,
Ali , my jsme také koupili tu samou postýlku jako vy a také se mi mnohem víc líbila ta modrá, než žlutá :P i když čekám holčičku. Také jsem přemýšlela nad tím, že jí tam dám nějakou holčičí deku a bude to.
Fragolko , to máš tedy štěstí, že tě to v kuchyni baví :) . Já jsem na tom trochu hůř, baví mě pečení, ale vaření nic moc :? . Je to asi i kvůli tomu, že s vařením spíš začínám a spousta jídel se mi nepovedla byla na :poblion: .

Jinak já byla dnes na KO, přibrala jsem už 13 kg 8O , to je docela dost na to, že mám termín až na konci ledna. Budu muset jít trochu do sebe a přestat se cpát tím sladkým a topinkama. Jenomže tak chuť je tak veliká, že to bude stát prostě hooodně veliké přemáhání. Malá je v pořádku a to je hlavní :P .
pá K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
30.10.09 07:55

holky mě vůbec nepřijde divný mít modrou cestovní postýlku pro holčičku.
Kubino jsem ráda že v tom váhovym přírůstku nejsem sama.Taky se nějak nedokážu ovládat :oops: :oops: Teď ujíždim na nugetách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
30.10.09 11:55

Ahojda :-)

Aliiku, já mám na Barunku tolik věcí modrých a přijde mi to úúúplně v pohodě :-) modrá jí moc sluší.. podle mně je divná růžová u chlapečků, ale jinak můžou podle mě nosit všichni všechno :-) a u postýlky už je to tuplem jedno :-)

Tak já přibrala teprve 5kg.. přibírám stejně jako v prvním těhu.. to jsem přibrala 12kg. takže to prostě asi bude podobné. Chutě mám, ale nestíhám se cpát kvůli malý :-) ale já bych tak ráda :-) ted rovna jdu koupit chlea. aspoň něco :-)

A ty váhy.. no jsou to pořád jen odhady.. malá vypadala, že bude velká a byla akorát :-)

tak se holky mějte krásně.. jdu pro ten chleba a pak jdeme ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
30.10.09 11:58

Kosatko mňam mňam, tak nugetku bych si také hned dala :-) . Zakázala jsem si je kupovat a také čokoládové zmrzlinky, tak jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím. Posledních pár let jsem si kvůli štíhlé linii sladkosti dávala jen za odměnu a říkala jsem si, že až budu těhotná, tak že si to jednou za život pořádně užiju a stejně jsem dospěla do fáze, že si musím trochu odříkávat. Ještě se to u mě umocnilo tím, že jsem otěhotněla přes umělé oplodnění a to jsem si také právě říkala, že jestli se to povede, tak si budu dopřávat na co mám chuť. Jenomže mi teď došlo, že mít hodně kg nahoře znamená asi i těžší porod a ty poslední týdny plné funění a oteklých nohou, i když kdo ví, třeba ne.
pá pá K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
30.10.09 13:08

Ahoj tehulinky,
jen v rychlosti zdravim, Iviq, hledame domecek na pronajem, zatim prohlidky teda nic moc, za chvilku vyrazime na dalsi a vecer snad bude taky jedna. Ted je tu nabidek hodne a zajemcu malo, takze by nemel byt problem vybrat si presne co chcem, tzn. domek se zahradkou, 3 pokoje plus obyvak, chcem rozhodne mycku, parkovani mimo ulici, nesmi to byt daleko do mesta,.. no nakonec toho neni malo, co pozadujem, ale doufam, ze nakonec najdem, co hledame :roll:
Jinak jsem taky furt bolava, porad bych zrala, vubec se nevyspim, hmmm, a bude hur :lol:
Ale uz se nam to vsem krati!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.10.09 13:53

Ahoj holky,

tak máme za sebou KO na dětském, spojili jsme to i s Ondrovou poradnou, tak jsem ráda, že je to z jedné vody a nemusíme jít za dva týdny znova :) Děti jsou zdravé, tak jsem ráda, náš drobek Ondra má 12,5 kg :wink:
Tak snad se na dětském zase dlouho neukážeme :?

Jinak se přiznám, že poslední týden mám pořád děsný hlad, prostě si nemůžu pomoct :roll: No, zatím mám necelé 3 kilča nahoře, no, už se na mě v pondělí divně díval můj gynekolog :?
U nás je dneska krásně, slunečno, ale celkem zima, no, už to asi lepší nebude. Hlavně, že neleje :wink: Sluníčko, nesluníčko, šla bych spát, připadám si jak jezevec :wink:

Mějte se krásně, užijte si víkend a ahoj, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
30.10.09 14:12

Ahoj holky,

tak se zase hlásím po delší době.

V práci zaučuji novou kolegynku, takže se na pc jen tak nedostanu a doma, když už se na pc dostanu, tak vybíráme bud věci na domeček nebo pro malou. Ale zatím mám pořád jen kočárek a oblečky, nic víc :( ale v úterý jdu naposledy do práce, od středy 10 dní dovča a pak mi začíná mateřská, tak musím vše dohnat :lol:

Co jsme tak dočítala - k průkazce - já nemám potvrzenou od obvodáka, nevím jestli to do konce těhu stihnu, ale nikdo to nekontroluje, tak to moc neřeším.

Pájo taky se chystám na kosmetiku Bubchen, ale pořídím jen malé lahvičky, uvidím jak malé sednou. Slyšela jsem na ni chválu, tak uvidíme…

Holky mám dotaz k látkovým plenám. Chystám se jich pár nakoupit na utírání atd. Bojím se abych nekoupila nějaké takové ty skoro průhledné, jak se to dělí, jsou nějak podle gramáže, nebo? Nebo nejsou všechny stejné?

Jinak v pondělí nás čeká 3. - tudiž poslední velký utz, tak se těším, jsem zvědavá co nám řekne dr. na malou… Jak je veliká a tak :srdce:

No tak se holky mějte a opatrujte se!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
30.10.09 14:14

Ahojky

Mausko držím palečky ať brzo vyberete.

Na mně chodí žravá po 20 hodině a pak se mi blbě spí. No hrůza.

Dnes došli věcičky na mrňouse z MMB. Krásné a hlavně mrňavé. Jsem zapoměla jaké jsou pidi miminka :lol:

• včera jsem u kamošky vyfásla podpůrny těhu pas a 2je kalhoty. Takže jsem ušetřila…koupim si teploučky svetřík :P

Fragy… hezkej papoušek OREL :lol: . Na nas předevčírem Anděla vybalila ,,že prase sere,, 8O . A už to začína… tahání výrazů ze školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí