Poradna duly
Jana Čurdová
jo a nadstandard… my určo nee. Taky radši koupíme ,monitor dechu
Ale za nadstandart porodní box bych si připlatila. U nás je jeden starý a jeden s vanou. A když jsem rodila malou, tak všechny porody byli na tom starém sálu s vrzajícím lůžkem. ![]()
Teď 2.11 se juknu jak to tam zrekonstruovali. Jsem moc zvědavá
Ahojte pupíci. Téda vy jste ale spisovatelky. Volala mi gyndařka a mám kvasinky a streptokoka…hmmm…
Jinak nadstandard je tu o hodně dražší než píšete a na to fakt asi peču. Brala bych ho, ale škoda peněz.
Ha, manžel na blízku
Jdu ho pustit k PC, tak zatím páčko a držte se.
ahoj, Aliiku tak už mám samozřejmě objednáno ![]()
Objednala jsem si jednu kombinézu na zimu, a nějaké polodupačky.
Fragolko vážně před tebou smekám jak to všechno zvládáš.Mě kolikrát stačí že mám doma maroda jednoho.Držim palečky ať jste všichni brzo zdraví.
Já na kontrole dobrý, výsledky dopadly dobře, dokonce mi doktor řekl že cukru mám spíš míň
Což při mojí spotřebě čokolády absolutně nechápu ![]()
Malá je otočená hlavičkou dolu, tak uvidíme jestli už to tak zůstane
Ahoj holky,
Fragolko, moc vám držím palce, aby se všechny děti už začaly uzdravovat a vše dopadlo dobře. Musíš být už opravdu vyčerpaná, třeba ti homeopatka doporučí i něco pro posílení tvojí imunity a na nervíky.
Jinak já nekupovala na mmb ještě vůbec nic a ani to neplánuji, takže nemám co k tomu napsat
.
Zítra se pojedu zeptat do porodnice na předporodní kurzy, tak jsem zvědavá, jestli mě nechají také někam nakouknout a také se stavím na nosní, pořád mi teče krev z nosu
, tak ať se mi tam pan doktor číhne.
Hezký večer, pá K.
Ahoj tehulky,
Fragolko preju brzke uzdraveni cele rodinky, to same vsem ostatnim marodum ci prskajicim ![]()
Ja uz zjistuju, ze mi prte osidluje zaludek a nezvladam moc jist, teda musim jist fakt po hodince ci po dvou trosicku. Vcera na nakupu jsem trosku zezelenala, ale nastesti neomdela. No po nadopovani hroznovym cukrem to bylo lepsi…
Jinak ja jsem z MMB nebo MMA kupovala asi 6-8 zasilek a spokojenost. Teda ale je pravda, ze jsem kupovala vetsinou nove ci skoro nove veci (tam kde psali nenosene, jednou prane ci tak neco).
Preju peknej den a hlavne doufam, ze nebude prset, prave nam delaj fa:,–(u ![]()
Alik
Ahoj holky,
hlásím, že máme za sebou další kontrolu a vše je OK
Příští týden jdeme na ultrazvuk, tak už se nemůžu dočkat, až mi zase paní doktorka ukáže naši princezničku. Jo a celkem mě překvapila, protože mi říkala, že už by měla vážit kolem 1,5 kg
Jsem celkem zvědavá, co zjistí za týden z ultrazvuku.
Z MMB jsem zatím nic neobjednávala, ale vím, že kámošky ho hodně využívají, ale opravdu jen pro nové nebo minimálně nošené věci.
Aliiku přeji, ať fasáda dopadne dobře a Fragolko Tobě hodně sil a ať už se rychle zbavíte všech nemocí. Určitě zkus tu homeopatku. Ségra měla kdysi taky pořád problémy s angínama a homeopatika jí hodně pomohla. Vím, že je dávala i malé na zoubky a byla s nimi moc spokojená.
Holky zatím pa a já jdu asi dospat to ranní vstávání
Teda jestli mě žížalka nechá. Občas mám pocit, že v břiše nosím chobotnici a jsem pro ni boxovací pytel, ale stejně je to moje zlatíčko ![]()
Papa P.
Ahoj holky,
všem děkuju za držení pěstí či palců, musím říct, že to u nás vypadá aspoň malinko nadějně
Očka se všem po nových kapkách a mastičce zlepšila za dva dny, už zase vypadají ti naši kulíšci jako lidi
Sice mě děti za to kapání po dvou hodinách milují, ale nedá se nic dělat. Teda, takový zánět spojivek při nachlazení jsem nikdy neviděla ![]()
Ondra vypadá spokojeně a asi je mu fakt o moc líp, ťape jak o závod a doknce vylezl v obýváku na křeslo, tak musím být zase o něco ostražitější (nebo mu koupíme padák
). Tak doufám, že zítra na KO dopadneme dobře a pak bych si neskromně přála klid a nerušený spánek celou noc a taky se jít konečně kouknout ven, už jsme nebyli přes týden venku ![]()
Pajo , gratuluju k úspěšné KO
Aliiiku , ať máte pěkné počasí, jsem ráda, že aspoň tohle už máme z krku. Přítí týden by se u nás mělo začít dělat topení…
Kubi , na nervíky buď homeopatika nebo kýbl
Včera večer už jsem konstatovala, že bych si dala panáka
Ať dobře dopadneš na nosním, ale v těhu by to mohlo bý relativně normální, protože je všechno víc prokrvené a citlivé ![]()
Kosatko , gratulace ke KO i testům na cukr, mně vyšla glykemie z krve při tripple testech taky pod hranicí ![]()
Alky , ještě máš na výbavičku min. 2 měsíce, teď je fakt super to, že si člověk sedne k netu, nalupe to do košíku a je klid. Obzvlášť maminy na rizikovém to musí ocenit ![]()
Mějte se, M.
Ahojte…to byl dnes zas pracovní den…ani se mi nechce mluvit…
No ale proč píšu…Globusu je od zítra akce na pleny…2+1 zadara a to se vyplatí ![]()
Tak já frčím lemřit k Ordinaci. Papa cholky.
Ahoj holky,
Fragolko , tak sláva
že už je dětem lépe. Chudinky, zánět spojivek je pěkný svinstvo. Měla jsem ho jednou v životě a stačilo, hrozně to řeže a bolí a vadilo mi světlo, telka, no vůbec koukat. Hlavně musíte dát pozor, aby měl každý svůj ručník a pořád umývat ruce, ale to ti určitě řekla doktorka.
Na nosním to dopadlo dobře
. Minulý rok mi operovali polypy, tak jsem měla strach, že jsou zase tady, ale mám jen zdruřelou sliznici.
Kecko , dobrý typ na plínky
, určitě se tam pojedu podívat.
Dneska jsem šla v nemocnici okolo dveří na porodní sál a vyvolalo to ve mně podivné pocity strachu a obav z toho, jak nevím co mě čeká
.
pá K.
Ahoj holky, tak na mě něco leze a to máme tak nabitý víkend.
Dnes letíme do poradny a do školičky.
Kubi pamatuju si u Honzíka že jak jsem chodila do poradny d oporodnice tak jsme byly z chodby svědky několika porodů a jen jsme tam seděly jak zařezané a ani nedutaly
![]()
Ahoj tehulky,
ja dneska jdu na kontrolu a na velky ultrazvuk ve 30tt, tak jsem hrozne zvedava. Prijde mi, ze se beruska otocila, kope me pod zebra, tak predpokladam, ze nozickama ![]()
Jinak ja si dneska pripadam jak prastena, hrozne se mi mota hlava. Uz se mi to stava par dni, tak jsem zvedava na tlak, co mi namerej. Dle osobnich pocitu bych dneska rano tipovala tak 90 na 60, mozna min
Stava se vam taky nekomu, ze musite porad sedat ci lehat, abyste neomdlely? Ja predevcirem pekne zezelenala v obchode a pak musela lehnout
No zeptam se na to dneska MUDra ![]()
Preju peknej vikend, ja se chystam ke kamaradce, tak se tu ukazu az v nedeli ![]()
Alik
Aliiiku, mně se tohle stávalo v dřívější fázi těhu, hlavně jak byla ta vedra… Teď mám docela klid, i když velkým nákupním centrům s davy se vyhýbám, tam se mi dělá na omdlení pravidelně i teď ![]()
Dobre ranko, ja dneska byla na KO, jako obvykle mi doktorka jen zmerila tlak a koukla na moc, jako obvykle tam mam trochu bilkovin, ale pokud prej nemam jine potize, tak dobry. Ani mi nepohmatala bricho, aby zjistila, jak je malej ulozenej, jak je velkej, atd, jen mi rekla, ze jeste 1 tyden a budu ve 30tt a pak jeste 10 tydnu a budu ve 40tt, hm, to by clovek nerek
A protoze jsem musela dneska vstavat brzy (ehm, tzn. v 8hodin), tak jsem si za odmenu koupila koblihy a uz mam 3 v sobe ![]()
Aliiku, drzim palce, at dnesni KO dobre dopadne, uzij si utz!