Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
19.10.09 12:10

Fragi já ti ten kabatek ani nepochválila-je moc krásný.
Ahoj Bel-já jdu na test OGTT ve středu :? švagrová chudák přijde hlídat už po šesté hodině abych to stihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.10.09 12:34

Lucilko jasně že nevadí že se ptáš.Mám vpáčené bradavky.Teď jsem si sice koupila takové udělátko od aventu, je to takový jakoby náprstek, k tomu vede hadička.Dáš to na bradavku, vysaješ vzduch a ona vyleze.Ale u Filípka jsem právě měla s kojenim problémy, nešlo nám to ani s kloboučkem, tak mě odsávačka zachránila.Ale měla jsem jí jen půjčenou.Teď si chci koupit svojí.Ona se hodí i když pak hlídá třeba manžel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
19.10.09 12:44

Aha kosatko-kamarádka právě má taky vpáčené bradavky u prvního odsávala asi půl roku a spravilo se to a ted mají druhé ale bohužel má mimiško rozštěp rtíku tak odsává zase a má půjčenou nějakou super odsávačku, platí denně asi 90kč ale prý je super.
Já jsem zvědavá na páteční proadnu jestli se lukášek otočil, v minulém těhu otočené mimčo bylo ale musela jsem na císaře kvůli jinému problému, tak bych se divila kdyby ted nebyl ten problém ale zas se mimišo neotočilo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
19.10.09 12:45

Já jednou odsála mlíko pro Honzíka když jsme lši na ples a on naštěstí spinkal a nechtěl papat protože když se pak probudil a mamka na něj vytáhla flašku s mlíkem tak to nechtěl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
19.10.09 12:53

Ahoj holky, tak mi prave dorazila soupravicka do porodnice a dupajdy, tak se kocham. A navic mi dali na pristi nakup slevu, tak od nich asi vezmem postylku a dalsi veci :wink: Doufam, ze to neni nepovolena reklama, kdyz pisnu odkaz: kojenecke.eu :lol:
Jinak ja jdu dnes odpolko navstevovat dalsiho prcka a beru si s sebou satek, at se naucim vazat predem a netrapim potom nase dite svymi prvnimi nezdarilymi pokusy :lol: :lol:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.10.09 12:56

Tak to naštěstí Filípkovi nevadilo, pil v pohodě z flašky i z prsu.Ale možná to bylo tím že na to byl od mala zvyklý.Když jen kojíš, pak je to pro ně asi změna a flašku nechtěji.Já mám vybranou odsávačku od aventu.Mám jí vyzkoušenou tak nebudu měnit :lol: třeba se stane zázrak a potřebovat jí nebudu.Ono je o moc snažší jen vyndat prso a nakojit než odsávat, ohřívat, mýt flašky apod. Ale zas je pravda že jsem si mohla klidně odskočit bez malého a mohl ho v pohodě nakrmit manžel nebo babička :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.10.09 12:57

jinak jsem taky koukala do seznámku, kolik je nás tam napsaných a chodí sem jen pár.Docela by mě zajímalo jak se maj taky ty ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
19.10.09 12:57

Zdar tehulky,
koukam, ze se resi obleceni, ja krome kalhot zatim nemam problem, brisko sice je, ale ne moc veliky, kalhoty mam jedny tehotensky s gumou a nekolik, co mi byli driv velky v pase. O vikendu jsme byli na vystave veci a sluzeb pro mimca a deti a prestoze jsem se snazila hrde vystrkovat brisko, pokazde se vystavovatele tvarili dost prekvapene, kdyz jsem rekla, ze jsem taky tehotna a dokonce v 7mem mesici :lol:
Fragol , to je mi lito, ze jste zas marudci, doufam, ze detem bude brzy lip a rychle se z toho vyhrabete.
U nas je neobvykle hezky podzim, uz nekolik tydnu je krasne a docela teple pocasi, takze jsme cely vikend vejletili po horach, jsem utapana, ale bylo to supr. Vcera jsme jeste stihli posezeni se znamyma a kino, takze dnesni pracovni moralka je desna, ale coz :)
Hezky den vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
19.10.09 12:58

No to odsávání si nedovedu představit-to jste fakt borky. S tím prsem je to pohodička.
Aliku já když koupila věcičky na malého tak jsem se pořád kochala, ted mám kočárek v předsín ia taky se kochám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.10.09 13:07

Mausko tak to máš dobré, aspoň ti bříško nepřekáží.To mě to věří každý hned že jsem v 7. měsíci :lol: :lol: Myslim že bych v klidu mohla tvrdit že za týden rodím.Jinak na takovou výstavu bych si taky dala říct.
Aliiku jdu mrknout na odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.10.09 13:14

Tak jsem mrkla na ty stránky a musim říct že mě opravdu zarazily ty ceny.A vyjímečně tím, jak to mají levné.Hned bych objednávala.Ale počkám až co nám časem bude chybět.Stránky už mám ale v oblíbených :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.10.09 14:08

Kosatko , taky jsem si říkala, že sem chodí jen pár „skalních“ a toť vše…

Jinak děkuji za pochvalu mých svršků :wink: , já jsem ráda, že jsem něco našla, protože u nás je hodně velký problém něco takového sehnat. Obchody s těhotenskou módou tady máme dva a v jednom nemají nic :roll: No a v tom druhém mi majitelka začala sáhodlouze vysvětlovat, že před dvěma roky měli dodavatele těhu bund, jenže majitelka odešla na mateřskou a nemají nic. Což mi bylo platný, jak mrtvýmu zimník :wink:

Bojím se to i napsat, ale kluci vypadají líp než včera, aspoň teda Míša s Davčou (ten už i mluví a neskřehotá). Připadám si jak babka kořenářka, vařím čaje z majoránky, slézu, dělám cibulový sirup, Davčovi zábaly na krk. Při teplotách „octové“ponožky, tak už jsme si s manželem dělali srandu, že je máme pořád naložené jako okurky. No jo, černý humor :?
Včera manžel koupil dětem vláčky a koleje, no, jezdí mi to tady celý den, připadám si jak na nádraží, ale aspoň, že neleží jako placky :) Tak abych to zase nezakřikla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
19.10.09 16:20

Ahoj těhulky
Fragolko, tak kabátek se povedl :potlesk: , je opravdu moc hezký. To mě mrzí, že jsou děti takto nemocné. Obdivuji tě, musí to být hrozně náročné. Zkoušeli jste někdy homeopata? Mám známeho, kterému neustále marodily děti (3× do roka hnisavé angíny atd.). Už nevěděli co si počnout a začali navštěvovat homeopata a brát homeopatika a děti nebyly rok nemocné.
Kosatko, já mám také spíš vpáčené bradavky a jelikož čekám první miminko, tak vlastně nevím, co mě čeká. Nevím, jestli si mám pořídit dopředu odsávačku, nebo ten špuntík s tou hadičkou jak jsi psala, nebo jestli mi půjde kojení přes kloboučky. Nikoho známého s vpáčenýma bradavkama nemám a tak je mi každá rada dobrá.
Jinak já mám také veliké bříško, na to, že jsem 27. týden, tak také vypadám, že mám porod za pár. Potkala jsem o víkendu známou, která rodí za 5 týdnů a mám úplně stejně veliké bříško jako já 8O 8O .
pá pá K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.10.09 16:37

Kubino ona je vážně každá rada drahá.Mě to při prvním těhu dost zaskočilo, naštěstí známá mi odsávačku půjčila.Ale třeba ti to půjde normálně nebo s kloboučkama.Ten špuntík s hadičkou si myslim že by se musil nosit dlouhodobě.Stál mě přes 1000kč :cry: Je to fakt sázka do loterie.Já si budu objednávat tuhle: http://www.aukro.cz/…ml_nova.html
Je nová a normálně stojí asi 1400.Tak uvidim.taky nevim jestli jí využiju, ale zase kdybych kvůli tomu nemohla kojit.....Ono jak odsáváš, tak ty bradavky se vytáhnou a malému to potom už šlo samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
19.10.09 21:05

Kosatko děkuji za odpověď :) . Tak to by bylo dobrý, kdyby to po odsávání šlo samo. Filípek je ale asi šikovňoučkej, když mu to šlo tak i tak. Tak na ten špuntík se asi vykašlu a uvidím, co mě potká až se budu do kojení pouštět. Každopádně ukážu manželovi odsávačku, kterou by kdyžtak potom koupil. Ta tvoje vypadá moc dobře a bude určitě kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí