Poradna duly
Jana Čurdová
Fragi já ti ten kabatek ani nepochválila-je moc krásný.
Ahoj Bel-já jdu na test OGTT ve středu
švagrová chudák přijde hlídat už po šesté hodině abych to stihla.
Lucilko jasně že nevadí že se ptáš.Mám vpáčené bradavky.Teď jsem si sice koupila takové udělátko od aventu, je to takový jakoby náprstek, k tomu vede hadička.Dáš to na bradavku, vysaješ vzduch a ona vyleze.Ale u Filípka jsem právě měla s kojenim problémy, nešlo nám to ani s kloboučkem, tak mě odsávačka zachránila.Ale měla jsem jí jen půjčenou.Teď si chci koupit svojí.Ona se hodí i když pak hlídá třeba manžel ![]()
Aha kosatko-kamarádka právě má taky vpáčené bradavky u prvního odsávala asi půl roku a spravilo se to a ted mají druhé ale bohužel má mimiško rozštěp rtíku tak odsává zase a má půjčenou nějakou super odsávačku, platí denně asi 90kč ale prý je super.
Já jsem zvědavá na páteční proadnu jestli se lukášek otočil, v minulém těhu otočené mimčo bylo ale musela jsem na císaře kvůli jinému problému, tak bych se divila kdyby ted nebyl ten problém ale zas se mimišo neotočilo ![]()
Já jednou odsála mlíko pro Honzíka když jsme lši na ples a on naštěstí spinkal a nechtěl papat protože když se pak probudil a mamka na něj vytáhla flašku s mlíkem tak to nechtěl. ![]()
Ahoj holky, tak mi prave dorazila soupravicka do porodnice a dupajdy, tak se kocham. A navic mi dali na pristi nakup slevu, tak od nich asi vezmem postylku a dalsi veci
Doufam, ze to neni nepovolena reklama, kdyz pisnu odkaz: kojenecke.eu ![]()
Jinak ja jdu dnes odpolko navstevovat dalsiho prcka a beru si s sebou satek, at se naucim vazat predem a netrapim potom nase dite svymi prvnimi nezdarilymi pokusy
![]()
Alik
Tak to naštěstí Filípkovi nevadilo, pil v pohodě z flašky i z prsu.Ale možná to bylo tím že na to byl od mala zvyklý.Když jen kojíš, pak je to pro ně asi změna a flašku nechtěji.Já mám vybranou odsávačku od aventu.Mám jí vyzkoušenou tak nebudu měnit
třeba se stane zázrak a potřebovat jí nebudu.Ono je o moc snažší jen vyndat prso a nakojit než odsávat, ohřívat, mýt flašky apod. Ale zas je pravda že jsem si mohla klidně odskočit bez malého a mohl ho v pohodě nakrmit manžel nebo babička ![]()
jinak jsem taky koukala do seznámku, kolik je nás tam napsaných a chodí sem jen pár.Docela by mě zajímalo jak se maj taky ty ostatní
Zdar tehulky,
koukam, ze se resi obleceni, ja krome kalhot zatim nemam problem, brisko sice je, ale ne moc veliky, kalhoty mam jedny tehotensky s gumou a nekolik, co mi byli driv velky v pase. O vikendu jsme byli na vystave veci a sluzeb pro mimca a deti a prestoze jsem se snazila hrde vystrkovat brisko, pokazde se vystavovatele tvarili dost prekvapene, kdyz jsem rekla, ze jsem taky tehotna a dokonce v 7mem mesici ![]()
Fragol , to je mi lito, ze jste zas marudci, doufam, ze detem bude brzy lip a rychle se z toho vyhrabete.
U nas je neobvykle hezky podzim, uz nekolik tydnu je krasne a docela teple pocasi, takze jsme cely vikend vejletili po horach, jsem utapana, ale bylo to supr. Vcera jsme jeste stihli posezeni se znamyma a kino, takze dnesni pracovni moralka je desna, ale coz ![]()
Hezky den vsem.
No to odsávání si nedovedu představit-to jste fakt borky. S tím prsem je to pohodička.
Aliku já když koupila věcičky na malého tak jsem se pořád kochala, ted mám kočárek v předsín ia taky se kochám ![]()
Mausko tak to máš dobré, aspoň ti bříško nepřekáží.To mě to věří každý hned že jsem v 7. měsíci
Myslim že bych v klidu mohla tvrdit že za týden rodím.Jinak na takovou výstavu bych si taky dala říct.
Aliiku jdu mrknout na odkaz
Tak jsem mrkla na ty stránky a musim říct že mě opravdu zarazily ty ceny.A vyjímečně tím, jak to mají levné.Hned bych objednávala.Ale počkám až co nám časem bude chybět.Stránky už mám ale v oblíbených ![]()
Kosatko , taky jsem si říkala, že sem chodí jen pár „skalních“ a toť vše…
Jinak děkuji za pochvalu mých svršků
, já jsem ráda, že jsem něco našla, protože u nás je hodně velký problém něco takového sehnat. Obchody s těhotenskou módou tady máme dva a v jednom nemají nic
No a v tom druhém mi majitelka začala sáhodlouze vysvětlovat, že před dvěma roky měli dodavatele těhu bund, jenže majitelka odešla na mateřskou a nemají nic. Což mi bylo platný, jak mrtvýmu zimník ![]()
Bojím se to i napsat, ale kluci vypadají líp než včera, aspoň teda Míša s Davčou (ten už i mluví a neskřehotá). Připadám si jak babka kořenářka, vařím čaje z majoránky, slézu, dělám cibulový sirup, Davčovi zábaly na krk. Při teplotách „octové“ponožky, tak už jsme si s manželem dělali srandu, že je máme pořád naložené jako okurky. No jo, černý humor ![]()
Včera manžel koupil dětem vláčky a koleje, no, jezdí mi to tady celý den, připadám si jak na nádraží, ale aspoň, že neleží jako placky
Tak abych to zase nezakřikla…
Ahoj těhulky
Fragolko, tak kabátek se povedl
, je opravdu moc hezký. To mě mrzí, že jsou děti takto nemocné. Obdivuji tě, musí to být hrozně náročné. Zkoušeli jste někdy homeopata? Mám známeho, kterému neustále marodily děti (3× do roka hnisavé angíny atd.). Už nevěděli co si počnout a začali navštěvovat homeopata a brát homeopatika a děti nebyly rok nemocné.
Kosatko, já mám také spíš vpáčené bradavky a jelikož čekám první miminko, tak vlastně nevím, co mě čeká. Nevím, jestli si mám pořídit dopředu odsávačku, nebo ten špuntík s tou hadičkou jak jsi psala, nebo jestli mi půjde kojení přes kloboučky. Nikoho známého s vpáčenýma bradavkama nemám a tak je mi každá rada dobrá.
Jinak já mám také veliké bříško, na to, že jsem 27. týden, tak také vypadám, že mám porod za pár. Potkala jsem o víkendu známou, která rodí za 5 týdnů a mám úplně stejně veliké bříško jako já
.
pá pá K.
Kubino ona je vážně každá rada drahá.Mě to při prvním těhu dost zaskočilo, naštěstí známá mi odsávačku půjčila.Ale třeba ti to půjde normálně nebo s kloboučkama.Ten špuntík s hadičkou si myslim že by se musil nosit dlouhodobě.Stál mě přes 1000kč
Je to fakt sázka do loterie.Já si budu objednávat tuhle: http://www.aukro.cz/…ml_nova.html
Je nová a normálně stojí asi 1400.Tak uvidim.taky nevim jestli jí využiju, ale zase kdybych kvůli tomu nemohla kojit.....Ono jak odsáváš, tak ty bradavky se vytáhnou a malému to potom už šlo samo
Kosatko děkuji za odpověď
. Tak to by bylo dobrý, kdyby to po odsávání šlo samo. Filípek je ale asi šikovňoučkej, když mu to šlo tak i tak. Tak na ten špuntík se asi vykašlu a uvidím, co mě potká až se budu do kojení pouštět. Každopádně ukážu manželovi odsávačku, kterou by kdyžtak potom koupil. Ta tvoje vypadá moc dobře a bude určitě kvalitní.