Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8737
11.10.09 18:40

ahoj holky,

tak jsem se vás snažila pečlivě dočíst :wink: Včera jsme byli na výletě v Krkonoších a dnes se skoro nemůžu hýbat. Bylo to ale moc příjemné zpestření z nemocenské 8)

Kosatko mám taky vybraný tyhle chůvičky. Bydlíme na sídlišti, tak mám z těch 2 kanálových analogových strach. Doufám, že 120 kanálů bude dostatečných :D

Aliiku páteční cvičení bylo fajn. Přišlo mi ale škoda, že vám to nevyšlo, abyste začínali první dobou porodní. Jdeš příští týden na masáže s partnerem? My jsme minulý měsíc byli, bylo to fajn a užili jsme si u toho spoustu srandy, určitě doporučuji :wink:

Fragolko krásný věneček. Jsi fakt šikula. Já nemám odvahu se pustit do takových věcí a každého, kdo to umí, obdivuji.

Jinak jsem byla ve čtvrtek u doktorky. Začala jsem mít nějaký výtok, tak mi dala jakousi mast a za 14 dní mám přijít na kontrolu. Jinak ale prý vše v pořádku, tak snad jo :wink: Bříško mi roste jako z vody, tak si říkám, že se malé určitě dobře daří :)

Pěkný nedělní večer P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.10.09 20:32

Ahoj holky,
tak dneska tu prselo a jak jsem koukala na pocasi, tak ma za par dni snad i snezit :roll:
Jo Pajo, ty chodis taky na ta cviceni? Ja chodim na ta prvni, a tento tyden na masaze jdeme, jsem na to taky moc zvedava.
A pozitri jdeme na druhou hodinu kurzu, tak se taky tesim :wink:
My o vanocich budem u rodicu, tak nic moc nepripravuju, teda letos naposledy, za rok snad u nas v domecku :lol: Ja hlavne doufam, ze se nase holcicka jeste otoci, bo na SC se tady chodi tyden predem, a to je presne o svatcich :roll:
Mejte se Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
11.10.09 21:19

Pajo tak já prozkoumala ten odkaz od Sylvii, a teď jsem rozhodnutá pro ty chůvičky H+H. jen asi vezmu ty 3132, jsou levnější a pro naše potřeby budou určitě stačit.Rušeny snad nebudou, bydlíme v baráčku na vsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.10.09 22:54

Ahoj holky,

Sylvii , gratulace k zoubečku :wink:

Iviqv , ten věneček se lepí Herkulesem. Teda, včera jsem měla celkm strach, co ta zrnka kávy udělají, nějak jsem nevěřila tomu, že mi to neopadá, ale fakt to drží 8) Jen je to děsná piplačka :wink:

Pajo , super, že jste si užili výlet :D
Jinak já teda taky zrovna extra šikovná nejsem, spíš jsem na pletení a háčkování, ale ten věneček se mi moc líbil a vypadal a je i celkem jednoduchý, tak doufám, že ho zdárně dolepím :wink: Jen manžel mi do toho kafral, že by ten věneček namatlal lepidlel a pak ho položil do těch zrnek 8O No jo, chlap, nemá trpělivost :wink:
Výtok je častý a miminku neublíží, neboj, hlavně, že se co nejdřív přeléčí. Tak ať jsi brzo fit :D

Dobrou noc, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
12.10.09 09:29

Ahojte po dlouhé době…:) Nějak toho je v práci moc, že jsem prostě nějak PC nestíhala…:), snad vás někdy zpětně dočtu…Dnes jsem si vzala volno a mám kašlíček. Tak já jdu na to dočtení od strany 80 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
12.10.09 10:26

Ahoj maminy,

tak jsem včera s vyrazila na nákupy a konečně jsem pořídila kalhoty s gumou, tak si to dnes užívám, nic netlačí… No super… Akorát vám řeknu ty ceny za těhu oblečení je hrůůůza!!!!

Na úklid už se taky brzy chystám… Koncem měsíce bych měla odejít na mateřskou, tak se vrhnu na byt a jelikož se chystáme po novém roce do nového domečku, tak budu i pomalu pobalovat sezoní oblečení a věci které v bytě už nevyužiji, abych toho pak s malou neměla moc :)

Jooo a už mám první vánoční dárek - ten nejdůležitější - pro manžu!!! Takže jsem štastná, první věc z krku!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
12.10.09 10:58

Ahojda holky,
tak mi dosly nejake vecicky z MMB, co jedne mamce prebyly (jsou nove), tak se kocham, fakt super za vybornou cenu. No uz pomalnku zacinam mit oblecenicko sehnane :lol: Jeste postylku a spoustu dalsich veci kolem, no ono je toho docela dost, kdyz clovek ceka prvniho prcka :lol:
Jinak tady je pekne hnusne, ani se mi nikam nechce…
A koukala jsem se na ty chuvicky a jsem z toho celkem jelen, z tech kanalu a tak. No budu je porizovat asi az na jare, az se prestehujem do domecku, tak pak muzete sdelovat zkusenosti, at vim, co koupit :wink:
Mejte se
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.10.09 11:08

Ahoj maminy,

Kecko , užij si volno, ať jsi brzo v pořádku a přeju pěkné počtení :wink:

Alky , taky jsem začala pomalinku nakupovat dárky :wink: Pro manžela mám vymyšlený, ale teda, nevím, kdy ho koupím, protože se sama nikam moc nedostanu a přes net ho kupovat nechci :roll: No, uvidíme :wink:

Jinak jsem už celek zničená z počasí, od pátku jsme nebyli pořádně venku, tak mi to už celkem leze na nervy :( To už bych snad líp snesla, kdyby zamrzlo a bylo sucho… Teda, já ten podzim (upršený) a zimu nějak nemusím :roll:

Mějte se pěkně, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
12.10.09 11:42

Ahooj těhulinky,
pár dní jsem tu nebyla a tak jsem teď pěknou chvilku vše poctivě dočítala :) . V sobotu jsme byli v Německu, nakupovat na tu naší berušku a já se tam tedy vyřádila :P :lol: . Koupila jsem spoustu dupaček, bodýček, manžestráky, džíny, svetříky a čepičky. Vše ladím spíš do hnědé barvy, k ní se potom hodí růžová, žlutá i modrá. Také jsem si koupila pár těhu oblečků v HM. Sice jsem tedy valila oči, jak je to drahé a nechtěla za to utrácet, ale manželm byl proto nakoupit vše v jednom obchodu, aby měl klid :) . Hlavně jsem šťastná, že jsem pořídila kabát :D , je perfektně střiženej, takže se mnou další tři měsíce poroste a budu v teploučku.
Sylvi , děkuji za dobrý typ na chůvičku! Původně jsem měla vybrané také od Philipsu. Poté, co jsem si přečetla o té HH, to vypadá, že do ní také půjdu :P :P .
Dneska jsem absolvovala ten test na cukr a neodnáším si z toho zrovna moc pěkný zážitek. Po prvním odebrání krve se mi v čekárně udělalo totálně zle a odpadla jsem :( . Natáhla jsem se tam na sedačky a měla totálně černo před očima. Lidé, co byli se mnou v čekárně byli nějaký lhostejný a nezavolali sestru, vlastně se mě ani nikdo nezeptal, jestli něco nepotřebuji. Potom, co vylezla sestra z ordinace si mě všimla a vzala mě k oknu na lehátko a bylo zase dobře. Čaj s glukózou byl fuj, ale dala jsem ho a druhý odběr proběhl v pohodě. Tak jsem šťastná, že to mám už za sebou a doufám, že nebudu muset jít po druhé!
pá K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
12.10.09 13:08

ahoj do upršeného dne, jsem z toho taky otrávená, naštěstí je manžel doma tak Filípka nějak zabavíme a není to jen na mě.To je pořád dokola - číst knížky, stavět kostky , jezdit autama…
Kubino tak to sis nákupy krásně užívala.S tim testem na cukrovku to koukám bylo už horší.
Holky nenapínejte - co máte pro drahé polovičky ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
12.10.09 13:30

To počasí je fakt děs… Jsem z něho zpruzelá :( A vám co máte doma děti, tak nezávidím… Asi to není sranda děti zabavit, co? Hlavně když už je hnusně, tak dlouho!!!

K dárečku - já pořídila lyžařské kalhoty… Mám z nich radost, manžel tedy ještě větší, tak jsem moc ráda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
12.10.09 13:48

Už su na starně 92 :), jinak čekáme kluka, jméno nevíme, manžel nesdílí mého Jakuba…tak asi svolím Filipa, ale hodlám dělat drahoty. Navíc mi manželova kočka sežrala anturii a ještě jednu kytku, snad mi nesežere dítě :)
Kočár (mura4) kolekce 2009 už dojíždí a nová zatím na stránkách v ČR není…takže asi budu vozit v nákupním košíku :).
Dárky letos nebudou (díky Janotovi, já s vyšší mateřskou počítala). Skříplé žebra mám též. Výbavička snad OK (obrala jsem kde koho levně), až na rukavičky, čepičku a 56 dupačky. A jdu vás číst dál :) chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
12.10.09 17:05

Kecko tvůj popis je super.Pobavila jsem se :lol: Gratulace ke klukovi
My nakonec vyrazili ven alespoň na hodinu, sice jsme trochu zmokli ale potřebovali jsme vyvětrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
12.10.09 17:14

Kecko , tak to máš tedy opravdu s tím čtením o zábavu postaráno :lol: . Až nebudeš tak zaneprázdněná, tak mi prosím napiš, jak ty žebra zvládáš a jak ti je,
pá pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
12.10.09 19:24

Ahojky holky

KOSATKO my také vyrazili ven. Ale jen na půl hodky a hezky jsme zmrzli. Je mi děsně špatně od žaludku. Myslela jsem, že to rozchodím … ee. Tak teď bumbám heřmánkovej čaj. Snad zabere

My jsme dnes měli jinka o zábavu postaráno, tak s malou to až tak děsný není. Ale také knížky, kostky, duplo… a teď kouká na Elma

Ráno jsme byli s Anďou na očkování, pak byla se mnou na KO. Vše v pohodě… Jen Vám zavídím ultrazvuky na kontrolách. Nám ho udělají asi až v tom 30t. A zítra se objednávám na cukr test.

Holky co jste na mateřský… máte už rodičáky na účtu? Všechny kámošky kolem jo a my furt nic. Mám podezření, že jsem tu ,, skvělou úřednici,, moc otravovala s papírkem ze školky :D . Zítra tam asi cinknu..

Kecko.. taky to tak začínám vidět s Vánocema. Ještě není hotový pokoj, koupená skřín. Budu ráda, když obleču Andělu a sebe (musím si koupit boty. Už loni mi do nich teklo) A koupíme pár dárku pro malou.

papa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital