Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
12.10.09 19:46

Kubi , koukám, že lidi jsou opravdu „všímaví“, ale hlavně, že jsi se nějak nepotloukla… Test máš za sebou a neboj, i když vyjde těhu cukrovka pozitivně, test se neopakuje, ale věřím, že ti to dopadne dobře :)
Teda, ty jsi si nákupy užila, co? :)

Kecko , gratuluju ke chlapečkovi, konečně někdo stáhl náskok holčiček :wink: Co ti chlapi proti těm Jakubům mají, já bych ho brala, kdyby se nám zadařil klučík, ale chlap se nějak cukal :roll:

Iviqv , koukám, že i u vás jede Elmo :wink: My jsme nedávno zkusili koupit ty nové Pampers - bílý obal a na nich jdou obrázky Elma a postaviček ze Sezam Street, tak jsme si s manželem říkali, že jako strategie na odnaučování plenek nic moc, naši kluci děsně jásali, kdyhž na ně vyšla plínka s Elmíkem :lol:
Mateřské u nás ještě nedorazila…
Gratulace, že jste OK a s UZ jsi mi připomněla, že se mám objednat :wink:

Tak koukám, že jste z počasí všechny nadšené :wink: My jsme vyrazili ven, teda, nevím, jestli to chystání stálo za to, protože jsme tam moc dlouho nebyli, zmokli jsme, ale aspoň jsem uspala Ondru, a ten si vesele chrupkal v kočárku zima - nezima :wink: Hodně z nás zima dost zaskočila, co? Min. týden 25 st. a teď takhle, teda, já jsem po loňské zimě neprozřetelně vyhodila zimní boty do popelnice (bo už měly to nejlepší dávno zas sebou…) , takže mě tenhle problém celkem dost tíží :wink:
Manžel kašle, dneska víc nemluví než mluví a pokud vyloudí nějaký zvuk, připomíná to Křemílka nebo kámoše Vochomůrku :roll: Tak je u nás zase veselo. Děti teď dva tři dni prskaly, ale nesly to statečně, jen jeho to nějak dostalo. Prý stárne :wink:

Tak ju, vykecla jsem se a zase půjdu, mějte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
12.10.09 21:07

Ahojte, ted jsem dorazila z prace, udelala si „nouzovku“, jak rikam mrazene pizze a docitam co ste tu nakecaly :)
Kubi , to je fakt husty, jak sou lidi „ochotny“ :evil: At Ti ten test dobre dopadne!
Teda ja ziram, ze uz se tu nakupujou vanocni darky 8O My loni vanoce totalne zazdili, protoze jsme byli v te dobe v Asii, letos poresime jen nejblizsi rodinu a objedname jim nejaky darky pres net, pak jen neco sehnat pro toho myho manzilka a par kamaradu a je to :wink:
Jo, to pocasi vam vubec nezavidim, tady je naprumerne krasne, slunicko a vetsinou i celkem teplo (v Irsku znamena teplo v rijnu tak pres 10-15 stupnu), takze si to dost uzivam. O vikendu jsme byli v botanicky zahrade, bylo to supr, stromy zbarveny, vsude spoustu listi, … Taky jsem zacala naplno „hnizdit“, takze jsme nakoupili docela dost veci na prcka, aspon tech prvnich par tydnu bude mit co na sebe, zbytek chci nakoupit, az se vyklube.
Kecko, velke gratulace ke klucikovi! A Filipa ja schvaluju, jmenuje se tak muj manza :)
Toz, zatim jsem si stihla udelat poradnou porci cokoladovyho pudinku, tak jdu na nej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
12.10.09 21:28

Iviqv nechce se mi připojovat k účtu, ale mám pocit že mi mateřská chodí vždycky až kolem 18.
Jinak Kecko já samo taky schvaluju Filipa :lol: , i když je pravda že tenkrát jsem ho moc nechtěla.Ale jsem ráda že jsem dala na manžela.Teď by byl klub Jakub :lol: V tom jsme měli celkem jasno, zato s těma holčičíma jménama jsme na štíru.My už se o tom ani nebavíme, protože se stejně nedohodnem :cry:
Jinak Filipovi k vánocům radši koupíme 2 dárky lepší a třeba i dražší než spoustu blbostí.Stejně si pak hraje s jednou věcí, víc nestíhá vstřebat.A vzhledem k tomu že má na silvestra narozeniny, tak si to ještě vynahradí.Ještě budeme muset vymyslet co mu přinese za hračku ta sestřička :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
13.10.09 07:38

ahoj, holky , omlouvám se ,že nedočítám, včera jsem totiž byla na kontrole a mám zakáz naprosto všeho, musím jen ležet a ležet a ležet, protože se hodně otvírám, dokonce bych neměla ani sedět u PC…
TAk mi držte palce , at vydržím ještě hoodně dní 2 v 1. Nebo je zde na tom někdo stejně ?
Takže budu nakukovat, ale ne moc často, to jen abyste si nemyslely , že jsem se jen tak vypařila :lol: :wink:

zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.10.09 07:44

Ahoj holky,
to my Vanoce letos nejak moc resit nebudem. Vzajemne si asi davame domecek, kam investujem vic nez dost a na darky kaslem :lol: Jinak to mame bez prace, letos jsme jeste u rodicu, takze o vse postarano, jen jim musime sehnat nejaky ten darecek, i kdyz chapou, ze penizky nejsou a ma to byt spis symbolicke :wink: A od nich dostaneme veci do domecku (treba ja ke 30tinam dostavam vanu :lol: ) a na prcka, proste co bude potreba, pro sebe ted nejak nic nepotrebujem.
Jinak vcera me poprve nase holcicka nadzvedla zebra, nejak se mi uvelebila hlavickou nebo nozickou (no kazdopadne necim vetsim) pod pulkou hrudniho kose a moc prijemne to nebylo. Jsem chtela jit spat a pripadala jsem si, ze se dusim, musela jsem si na hodku sednout, nez se uvelebila jinak :lol: :lol:
pa Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.10.09 07:47

Jee Ziny, tak drzim palecky, at vam to jeste dlouho vydrzi. Mne nechali prave takhle v 23tt na neschopence (teda ze mi 20krat denne tvrdlo brisko, ale jeste jsem se neotvirala) a taky mi zakazali skoro vsecko. Pry pomaha chvilema podkladat zadecek, aby byl vys, ja to taky zkousela. Ted po mesici mam vse OK a uz muzu i chodit, tak treba se to jeste vylepsi, drzim moc palecky :wink:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
13.10.09 08:15

Zziny tak to je mi líto , ale neboj, mimčo určitě ještě dlouho v bříšku vydrží.
Hlavně hodně lež a odpočívej, ber to tak že pak už si moc neodpočineš.Myslím na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
13.10.09 08:58

No u mě ani nevim, jestli by se na to, že se otvírám nebo ne přišlo, už dvakrát mi dělali na kontrole ultrazvuk přes břicho - připadalo mi to jako kontrola prcka a ne mě :lol:
Ve čtvrtek jdu na tu povinnou kontrolu k praktickému doktorovi, nevíte, v čem to spočívá?
Jo a ještě jeden dotaz … praly byste novou rychlozavinovačku? mě se zdá, že spíš jo… Ale nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.10.09 09:33

Ahoj,

Zziny , tak to je mi líto :( , držím pěsti, ať to 2v1 hodně dlouho vydržíte :) Drž se, holka…

Aliiku , no, ryze praktické dárku jsou super, já dostala loni od našich k svátku nějaké betonování a jakou jsme měli radost :wink:

Knizsko , zavinovačku vyprat :wink: No, někdo čípek nevyšteřuje, tada, já bych se zvencla, kdybych nevěděla, na čem jsem :? Já na povinnou KO k praktickému v těhu nechodím, stačilo mi,co jsem tam byla kvůli viróze :roll: Řekla bych, že se na tebe mrkne a pošle tě na EKG (teda, pokud ti to EKG neudělá sám), to by měla těhule absolvovat :wink:

Mějte se a my si půjdeme užít sluníčka, doku u nás svítí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
13.10.09 09:52

Ahoooj,

Ziny , tak to ti moooc držím pěsti at ti mimísek zůstane v bříšku co nejdéle, opatrujte se!!

Jako holky, nám teď před prací zaparkovalo auto a má na střeše několik centimetrů sněhu!!! Jako já se picnu, čekám každým dnem, kdy začne sněžit i u nás :cry: Asi tu zmrznu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.10.09 10:16

Alky , utešuj se, že to auto třeba přijelo z hor :lol: :lol: :lol: Teda, já už ten sníh optimisticky čekám už i nás… My jsme takový ten přechod, takže tady je zima celkem hnus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
13.10.09 10:51

Fragi , no my jsme právě taky takový přechod… Takže u nás máme brzy sníh a dlouho trvá než sleze… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
13.10.09 11:12

Holky ještě se chci zeptat, máte některá zkušenosti s tou masáží hráze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
13.10.09 12:12

Ahoj holky,

dnes jsem se rozhodla, že si udělám flákací den. Ještě pořád nemůžu po výletě do Krkonoš pořádně chodit, manžel je až do večera v práci, tak kašlu na všechno, lenoším a u toho vymýšlím, co nachystám na čtvrtek, kdy máme s kolegy z práce mejdan. Pořád jsem odkládala „kolaudaci“ našeho nového bytu a hlavně rozlučku. Bála jsem se, abych něco nezakřikla, ale teď už vidím, že je nejvyšší čas :-)

Aliiku užij si dnešní kurz. Jinak já chodím na to pozdější cvičení :wink:

Zziny to jsou teda radosti. Držím palečky, ať mimi ještě chvíli v bříšku vydrží. Kámoška takhle dokonce musela ležet v nemocnici a nakonec jí ve 42.tt porod vyvolávali 8)

Knizsko rychlozavinovačku bych určitě vyprala. Já se chystám prát pokud možno všechno. Dám to na zkrácený (asi hodinový) program a pak vyžehlím, tak by to snad mohlo stačit :) Jo a u praktického doktora mi dělali klasickou preventivní prohlídku - zkoušeli, jestli vidím, slyším, koukali na záda a nohy, měřili tlak, prohmatali břicho a to je asi všechno. EKG mi nedělali :(

Holky, ať neumrznem, i když u nás teď vysvitlo sluníčko :lol: Opatrujte se a pozdravujte bříška :wink:

Paja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
13.10.09 13:02

Fragolko , no jo :P , nákupy byly fajn. Když je z čeho vybírat, tak nakupuji ráda. V Německu mají o hodně víc zboží než u nás a hlavně ve všech velikostech.
Zziny , drž se holka! Když budeš ležet, mělo by to dopadnout dobře, tak si hezky lenoš, pak na to budeš možná ještě vzpomínat :) . Kámošku pustili tento týden po měsíci s těmito potížemi domů z nemocnice. Tak alespoň, že můžeš být doma.
Ali, tak snad tě ty žebra nebudou trápit moc často. Mě to ještě nepřešlo, ale už si docela zvykám :? .

Zítra jdeme na 4D ultrazvuk, tak se moooc těším až uvidím Elišku :lol: :P .
pá K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital