Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
14.10.09 21:39

Mariee obrovská gratulace :srdce: :-) :-)
Budování bude taky fuška, ale zase jiná než učení, tak svým způsobem si odpočineš :lol:
Kubino 4D ultrazvuk závidim.Musí to být paráda.Já jsem pokaždé hotová i z normálního, natož ze 4D.Já jdu za týden, teda na normální, ale i tak se nemůžu dočkat.
Jen jsem nepochopila jakým příspěvkům nerozumíš.Té mateřské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
15.10.09 07:59

ahoj, tak hlásim u nás bílo, pořád padá a hnusně fouká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
15.10.09 09:58

AHoj
no kosatko - ale kde u Vás :-)))) nemáš v nicku bydliště :-) ale dnes je bílo asi všude …já měla jet dnes pro postýlku k pardubicům, tak jsemto vzdala…mám letnáky a jsem stejně taková unavená z těch zkoušek.. tak já jdu ted zdebordelizovat to co jsem tu během učení ztropila…

páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.10.09 10:29

Ahoj maminy,

Mariee , taky se přidávám k velké gratulaci k titulu :srdce: :srdce: :srdce:
A hodně síly při budování :wink:

U nás se teda sníh už taky drží :( , tak jsem z toho celá odvařená :?
Máme za sebou návštěvů dětské MUDr., bo kluci kašlou o 106, David možná i o 107, tak jsem to zase zakřikla, že odkašlali 2 dny a byl klid. No, klid není a ke kašli se ještě přidala včera teplota. tak jsme byli vybílit lékárnu a budeme se doma léčit :roll: Na ATB to prý ještě není, ale i tak jsem z toho nějaká špatná. A tohle počasí tomu asi moc nepomůže…

Tak se mějte moc pěkně, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
15.10.09 11:06

Ahojda holky, tak mi prave dorazila prebalovaci podlozka a spousta plinek, jsem si udelala radost a nakoupila i par tech s obrazky :lol:
Jinak tady je hnusne a fouka, ale aspon ze neprsi a nesnezi.
Jo a dozvedela jsem se, ze mame s holkama z VS pristi vikend srazik, tak se moooc tesim, konecne zase vyrazim mezi lidi. Nejak me ta neschopenka ubiji, tady po HK si netroufnu moc courat, aby me nikdo nevidel a nemel reci, ale srazik mame uplne mimo na Vysocine, tak se tesim :lol:
Mariee, gratulace velika a vsem budovatelkam zdar. Nam ted delaji fa:,–(u :wink:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.10.09 14:07

Hurá přišel nám kočárek-paní dodržela slib a poslala jej za necelý týden-navíc je o 4tis levnější než v obchodě-mám radost.
Vybaluju a skládám a už bych šla vozit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
15.10.09 14:17

Ahoj holky :-)
tyjo, já teď opět vůbec nestíhám, takže i vás zanedbávám.. práce pořád děsně moc.. úplně mě tam terorizujou.. do toho Barunce konečně začaly růst zoubky, takže s tou si taky užíváme.. no bezva… potřebovala bych dovolenou.

Mariee no vida, tak Tys to takhle úžasně zvládla! Moc gratuluju! Jak já se těšim, až budu mít za sebou i tu třetí státnici a diplomku.. Jen fakt nevim, kdy ji budu psát.. Já už teda jednou megera sem, ale tohle chci děsně dodělat.. uaaaaaaaaa

No.. nestihla jsem vás ani pořádně dočíst a musím to nechat až až dodělám všechny pracovní úkoly, na kterejch makám už pár dní :-( včera bylo pozdě, znáte to..

Tak užívejte nákupů výbaviček a kočárků a vůbec..
Zatím zdravím ze zasněžené a ufoukané ledové Prahy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
15.10.09 14:31

Kosatko , no já se nevyznám v rodičáku a mateřské a ostatním přídavkům. Do této doby jsem se o to vůbec nezajímala a asi budu muset začít, abych nebyla za úplného tupce :? .
Mariee , gratuluji k úspěchu :srdce: , no vidíš, že jsi to na konec zvládla :lol: . S tou přestavbou jádra držím palce. Z jádra bývá hodně bordelu, takže si asi užijete.
Holky tedy to počasíčko je fakt síla, před třemi týdny bylo ještě teplo na svetřík a teď takhle mrzne a sněží :( .
pá K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.10.09 14:44

A já blb v tom počasí umývám okna :roll: ale už bylo zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
16.10.09 21:27

ahoj, nemám dočteno, jen jsem chtěla hodit info : dneska jsem byla v globusu a maj tam plenky huggies newborn za 149 kč. Já vim, to maj všude, ale tady k tomu na stojánku maj kuponky na slevu 50 kč kterou vám po předložení kuponku u pokladny odečtou.Takže plínky vyjdou na 99 kč, což je zatim nejlevnější u těhle novorozeneckých.Vychází to i lépe než babylove v dm se slevou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
17.10.09 11:15

Holky, kde jste všechny :?: :?: A co plánujete o víkendu? My byli v týdnu v Ikee a koupili jsme postýlku, přebalovák a spoustu blbinek. Tak budeme dneska připravovat pokojíček :lol: .
pá K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
17.10.09 19:29

Vždyt to pořád nešlo.
My máme za sebou honzíkovu oslavu narozenin-uf to byla fuška. Ale jsem ráda že se vše vydařilo a máme to za sebou :wink:
Přejem hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
17.10.09 19:45

Lucilko Honzíkovi všechno nej nej nej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
18.10.09 17:19

Ahojda

tak mi máme za sebou s tátou blinkací virozu. Já tK NERADA :-( . Naštěstí Andělka nic. Jen máme furt žaludky jak na vodě a nějak nechtějí pořádně trávit

HONZÍKOVI VŠE NEJ :-)

Jinak u nás dnes vykuklo sluníčko… ale musím říct, že nás ta 0 na teploměru zaskočila \bez pořádny bundy, kalhot :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.10.09 18:22

Ahoj,

Iviqv , tak hlavně, že už to máte za sebou :)

Já už mám boty i kabátek na zimu, zato nevím, jestli to využiju, už jsem od středy nebyla pořádně venku, pokud pominu návštěvu na dětském :( Děti padly všechny 4, rýma, horečka a šílenej kašel. už jsem z toho fakt špatná :(

Lucilko , Honzíkovi dodatečně vše nej :D

Pěkný nedělní večer, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí