Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
18.10.09 18:30

No mn jsou všechyn zimní věci malé ale nechce se mi pořizovat něco jen na dva měsíce tak nevím no.
My dnes byli s hnozíkem bruslit-podruhé ale moc se mu to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
18.10.09 19:35

ahoj, tak já zatim bundu dopnu, ale nebude to nadlouho.Taky se mi nechce nic pořizovat.Jinak jsem se chtěla zeptat na přítomnost tatínků u porodu - budete je tam mít?Manžel u prvního porodu byl, teď se tam moc nehrne.Docela jsem z toho byla zklamaná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
18.10.09 19:40

No já chodila nadšeně na přípravu k porodu, pila maliník, masírovala hráz a pak mi řekli že musím na císaře a tam přítl nesměl. Kdybych tentokrát mohla rodit normálně přítel by šel. Ale obávám se že mě zas „kuchnou“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
18.10.09 20:09

Fragolko jinak koukám že vy se z těch nemocí snad nevyhrabete.Přeju pevné nervy a ať je brzy líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.10.09 23:09

Kosatko , já jsem z těch nemocí už fakt na dně :( a ke všemu tady pořád skuhrám :oops: … Jsem to už i obrečela :oops:, kulíšci mají i zánět spojivek a vypadají fakt děsně. Asi mají něco podobného, jako já měla v září, vypadala jsem úplně stejně :roll:
Už nevím, co mám dělat, aby bylo líp :( A to jsem si v srpnu juchala, jak si letos vedeme celkem dobře :? Když si představím, že by tohle, co máme teď chytla pak i malá, tak nevím nevím, asi si rezervuju místo v Bohnicích…

Jinak manžel byl u všech porodů, počítám s tím, že půjde i tentokrát, naštěstí s tím nikdy problém neměl :wink: (a já mám pak na sále aspoň komu nadávat :lol: ) Třeba si to manžel ještě rozmyslí, má času dost :wink:

Bundu ještě dopnu, ale do ledna bych nevydržela, takže jsem to řešila takhle, kabátek v pátek dorazil a vypadá moc dobře http://www.happymum.cz/index.php?… , tak jsem ráda, že tohle už mám vyřešené.

Dobrou noc, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
19.10.09 08:14

Kabátek je krásnej Fragi a jak jsi odhadla velikost?? Já to budu muset asi tay řešit páč mi nic nesedí.
ty nemoci to e děs a jak je víc dětí chytá to jedno od druhého a je to pořád dokola :? Snad se z toho bry dostanete.
Jo a my dnes začali podle UTZ 3. trimestr-toto uteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
19.10.09 08:34

Ahoj holky, tak koukam, ze nam emimino rozchodili stale ve stare verzi, o vikendu mi to nejak stavkovalo.
Lucilko, taky preju Honzikovi vse nej nej :D
K tomu porodu - my chodime s manzelem na ty predporodni kurzy a k porodu se chysta. I kdyz naposledy jsme meli malou otocenou spatne a k cisari by ho nepustili :? Tak jsem zvedava, jestli to holka jeste zvladne se otocit. Ja dneska zacinam 30tt, leti to hrozne. V patek jdu na velky ultrazvuk, tak se tesim a jsem zvedava, jak si tam lezi tentokrat :lol:
Jinak obleceni (bundu a tak) nosim od mamky, ona je trosku silnejsi nez ja, tak ji taham satnik :lol:
Jo, ted o vikendu jsme byli na navsteve u kamaradu, co maji 7-tydenniho kluka, tak jsem okoukla koupani, prebalovani a tak, az vim, do ceho jdu :lol: A jini kamaradi nam tam oznamili, ze se berou, a to 12.12. To uz budu pekna koule, a tak jsem zvedava, v cemu pujdu na svatbu. Tedy jestli do te doby vydrzim 2v1 - mela bych byt tou dobou tusim 37tt :roll:
Jinak ted jsem koukla z okna a tady je mlha, ze by se dala krajet :wink:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
19.10.09 09:07

Ženy zdravím!
Tak koukám, že po velkém humbuku emimino stále ve starém :(

k partnerům u porodu - můj se chystá, kupodivu z jeho přítomnosti mám větší stres než on :)
Dneska jdu na kontrolu na gy, ale mám šoky, že jsem za poslední měsíc připrala něco přes 4kg 8O 8O 8O a to chodim plavat, procházky a nijak se nepřejídám! Ach jo!
No a u normálního doktora mi zjistili, že mám „výraznou tachykardii“ (víc tepů za minutu než je normální), napsal mi megazprávu, tak se trochu bojim, co to bude znamenat. říkal, že budu teď víc sledovaná a já blázen už myslela, že o víc nejde!
Všem marodům brzké uzdravení!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.10.09 09:47

Ahoj maminy,

Knizsko , hlavně klíííd, já jsem tachykardii u sebe zaznamenala při posledním těhotenství (120 tepů/min)), bavila jsem se o tom s gynekologem, ten mě hnal na internu, no, závěr je takový, že se na nic nepřišlo, jen na zrychlenou srdeční činnost, na EKG mi nic nenašli, srdíčko pracovalo pravidelně, žádná arytmie, tak jestli ti přišli jen na toto, moc bych se kvůli tomu neplašila :wink: JInak mi praktický MUDr. nechal vzít krev kvůli hormonům štítné žlázy (tím by mohla být tachykardie taky způsobená), tak mi vyšlo vše OK, anemii jsem neměla… Takže jsem do konce těhu zvládla ještě další dvě vyš. na EKG, ale na nic se nepřišlo. Holt je těhotenství pro srdíčko celkem záhul :)

Lucilko , tak velikost jsem odhadla podle oměření, ono se to celkem dá. No, teda aspoň jsem zatím měla štěstí na to, že jsem se buď trefila s velikostí nebo mi bez problémů vrátili peníze za oblečení, které mi vůbec nesedělo :)

Mějte se krásně, my máme slunečno, ale budeme se kochat z okna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
19.10.09 09:54

No já ten kabátek taky budu msuet pořešit ikdyž oboje těhu kalhoty mám spíš sportovní-nějak se musím sladit. Nechci chodit do konce těhu jak křupan. není nad to když jsem rodila 15.října-bylo teplo a stačila mi sáčka-nemusela jsem je zapínat a bylo to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.10.09 10:11

Lucilko a není nad to rodit v květnu (případně v září), to je teprve pohodička s oblečením :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
19.10.09 11:21

No s tím oblečením jsem si to práv pochvalovala minule, ani mi nehrozilo nějaké uklouznutí na sněhu, celou dobu jsem chodila v letním a ne nabalená a bylo to tak akorát. I oblečení stačilo trochu. ted mi ej vše těsné a vypadám jako tank když se nabalím do těch vrstev. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.10.09 11:21

Tak to máš pravdu s tim oblečenim.Kdo rodí v létě, tomu stačej šaty.Ale na zimu musíš mít všechno.Jinak to fakt utíká.Já budu začínat 31. týden.Ve středu jdu na KO, tak jsem zvědavá jestil mi bude dělat ultrazvuk nebo to nechá až na příště.Já už si konečně vybrala ty chůvičky, tak je musim objednat a chci si objednat ještě odsávačku na mléko.A to už je snad to poslední.
Knizsko 4 kg za měsíc jsou u mě naprosto normální :oops: .A teď se bojim že to teprve poletí nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
19.10.09 11:51

Kosatko a ty máš njaké problémy s bradavkama že budeš pořizovat odsávačku??Snad nevadí že se ptám.
Já dala honzíka spinakt, dnes je protivný jako hrom a nevím proč. pěkně jsme si hráli a najednou je mrzutej. SNad se pořádně prospí.
Já asi naběhnu zítra k vietnamcům a pořídím si nějaký kabátek co pak budu nosit. SNad mi něco padne do oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
19.10.09 12:07

Ahojek těhulky,
hlásíme se s bříškem po delší odmlce…Omdlívání a tlak mě začali zlobit dříve než předtím, takže jsem ani u počítače nedokázala sedět déle než půl hodinky :roll:
Koukám, že oblečení je opravdu oříšek:-)) sama nevím, jak to vyřešit, vůbec nemám chuť do něčeho investovat , když vlastně nikam nesmím (nebo spíš neměla bych) :oops: Ale i když se dostanu jen k doktorovi a když se zadaří tak do tesca,tak nemůžu chodit jako strašák a navíc je dost zima :lol:
Fragi: ten kabátek je super teda!
Knizsko: Já předminulý měsíc přibrala 7kg, ale za minulý už jen dva .. hihi takže tvé 4 jsou určitě v normě:-)
Jinak příští pondělí jdu na onen slavný cukrovkový test a za 14 dní mě čeká nějaký (prý malý) zákrok na děložním čípku :(
Ještě jsem nedočetla všechno, tak později dopíšu postřehy na zbytek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital