Poradna duly
Jana Čurdová
taky jsem se chtěla zeptat jestli budete pořizovat chůvičky.Na Filípka jsme je hodně využívali, protože spával venku pod okny v kočárku.Pak je ještě zdědila ségra a ta je prodala , takže teď vybírám nové.Zatím se mi líbí tyhle :
tak koukám že u vás je taky hezky, když tu nikdo není ![]()
My se teď vrátili z lesa, udělali jsme si krásnou procházku, Filípek se hezky vyřádil.
U nás už je taky hezky
Ale to prádlo budu sušit ještě dlouho ![]()
Koukala jsem na tu chůvičku, no, má 120 kanálů, to by bylo, abyste nenašli jeden nerušený
My máme dva a je to sakra málo ![]()
hele u nás je také krásně, ale raději bych si s vámi psala než ležela v papírech ![]()
ježíš chůvička? co mi to děláte, ted budu přemýšlet a hledat na netu tohle místo učení
![]()
Ahoj tehulky,
tak mam za sebou prvni cviceni - no chvili jsme lehce protahovaly, co se dalo a pak jsme trenovaly dychani do briska a taky cvicily na 2.dobu porodni, no byla to sranda takhle nanecisto, pritahovat nohy, drzet bradu, zavrit oci a zadrzet dech
![]()
Jinak jsem dneska ulovila kalhotky na siroke baleni, takove fakt prijemne a lehoucke, no pro jistotu jsem jedny koupila (po zkusenosti kamaradky, jejich prcek ma ted perinku a rekli ji to az po 14 dnech…) a budu balit jednu plinku navic preventivne, aspon par tydnu, nez me doktori ujisti, ze je vse ok ![]()
Zitra rano jdu do Tesco, tak se tesim na to vybirani vecicek na prcka ![]()
Jinak k chuvickam - zatim bydlime v 1 pokoji, tak nepotrebujem, od jara budem snad konecne v domecku (pokud se milion veci opet neposune
), tak pak je asi koupim taky.
Mejte se
Alik
Ahojda…
jaké máte počasíčko? U nás je pod mrakem a mokro. Dnes jen půjdem na prochajdu směr vedleljší vesnice. Mně štve, že se tady nedá kam jít.
Aliik … tak co vybrala si něco v tescu? My jsme se akurát vrátili … a já bych si vybrala ![]()
Ahoj holky, tady pekne prsi.
V tescu jsem nakonec poridila 3 novorozenecka bodynka po 75 Kc a jinak jsem nic nevybrala, ta holcici kolekce je na muj vkus moc ruzovofialova. Pak jsme se jeste stavili v takovem malem obchudku, kde me uchvalily takovy uplne jednoduchy dupajdy s krajeckou a maslickou a pak mikinka s kapucou a ouskama. No vyblbla jsem se ![]()
Jo a konecne jsem se taky registrovala v DM a ted studuju tu kuponovou knizecku, co tam nakoupim
Jenom skoda, ze tam krome slev nejsou psane i ceny, takhle clovek nevi, kolik bude ta cena po sleve. A pak dalsi knizecky chodi postou?
Mejte se a peknej, i kdyz destivej vikend
Alik
ahoj, u nás se konečně vyjasnilo tak vzal manžel Filipa ven.Já jsem si v klidu vytřela a asi se začnu přemlouvat k mytí oken.Mám je samej mušinec.Mým tempem bych už měla začít postupně vánoční úklid, abych to stihla
ještě že to tak neprožívám.
Aliiku ty další by měli chodit poštou.Máš i tu kartu na sbírání bodů?
V těch knížkách za body bývají vždycky kupony na 25 % slevu.a to už je znát.Vždycky za to koupim to nejdražší co potřebuju ![]()
Ahoj holky,
tak u nás dneska pršelo jen dopoledne, pak už ne, dokonce jsme byli nakoupit, Věrka má zimní bundu, teda, musím říct, že ještě že jsem ji neobjednala na netu, bo jsme ve finále koupili velikost 140, původně jsem šla pro 128 a pod tu by už v zimě svetr nedostala
Tak ještě boty na zimu pro všechny a může přijít zima
Teda, až poté, co si splaším nějakou zimní bundu
, no, zkoušela jsem to, zatím obleču zimní z loňska, ale do ledna by mi asi praskl zip ![]()
Dneska jsem se dala na výtvarnou činnost, na emimi jsem se inspirovala
http://hobby.idnes.cz/…by-domov.asp?…
a vyrábíme ten věneček, máme s Věrkou každá jeden a celkem mě to chytlo ![]()
Aliiku , s takovouhle bude výbavička jedna dvě ![]()
A musím říct, že v DM mi ty ceny vychází tak nějak nejlíp. Jo a Kosatka má pravdu, ty kuponky na 25% jsou super, jen by jich v té knížce mohlo být víc než jeden. No a sleva 10% k tomu, to se to nakupuje ![]()
Kosatko , já už jsem se letos zařekla, že se nemíním s vánočním klidem nějak honit. Uklízím pravidelně, stejně chcme ještě malovat kuchyň, obývák a chodbu, takže si to nemíním nějak moc připouštět. No a druhé patro bude čerstvě hotové, takže budu ráda za poklidné Vánoce, že je přežiju 2v1 ![]()
Mějte se, M.
Fragolo věneček je krásnej!!
Taky by mě zajímalo co budu v zimě nosit.A to prý má příští týden už padat sníh.Doufám že to tak brzy nebude.
Jinak bych taky byla ráda o vánocích doma.I kdyby to nemělo být 2 v 1, tak už doma i s malou. Ale kvůli Filípkovi bych ráda štědrý den strávila doma.
Už začínám přemýšlet nad dárkama, abych se nehonila na poslední chvíli.Taky se těšim až budu péct.Sice se to u nás moc nemusí, ale alespoň pár druhů po trošce ![]()
Kosatko , má sněžit?
Nestraš, doufám, že jen na horách ![]()
No jo, ty jsi první adept na porod
Teda, já měla před třemi lety TP 23.12., tak jsem po Mikuláši začala péct, pak gruntovat a pořád nic. Vánoce se blížily a já začala plašit, že nebudu na Štědrý den doma, tak jsme měli kapra i dárky 23.12. a Míša vydržel ještě 5 dní
Teda, já ty poslední dny nenávidím, každý člověka okukuje, když víc zafuní, jestli se náhodou nejede rodit, už aby to bylo za mnou
Naštěstí manžel pojede na 3 dny pryč naposled v prosinci, tak doufám, že to bude všechno v klídečku ![]()
Věneček vypadá pěkně, mám oblepenou zhruba polovinu a manžel se na něj díval a říkal, že z dálky vypadá jedle, tak abych ho nenašla ohryzanej ![]()
Ahoj ![]()
Kosatko tu Phillipsku máme.. je fajn, dosah docela ok, kvalita ok.. v běžných podmínkách (doma, na chatě atd) funguje jak má.. ale teda po zkušenosti bych koupila radši od H&H.. totiž má ji kamarádka a jednou jsme byli na soustředění v jakési škole. Děti nám večer spaly v jednom křídle, my popíjely v druhém. vlastně to bylo jakési Učko, na pokoje dětí jsme viděly přes dvůr.. dotud se chůvičky chovaly stejně, ALE.. jakmile jsem zalezla do třídy, tak se signál ztratil.. stejně tak, když jsem šla cestou od pokoje do třídy skrz to Učko.. byly tam prostě silný stěny. Takže já měla chůvičku na okně na chodbě, kde viděla na náš pokoj a strávila jsem večer ve dveřích třídy s očima na chůvičce, zatímco kamarádka s H&H byla v pohodě vevnitř a chůvička makala
takže tak.. Nevím, jestli měli tuhle: http://chuvicky.heureka.cz/…specifikace/ nebo trošku jinou.. kdyžtak se poptej..
Aliiku hele, já v Tescu zá:,–(ně nakupovala i v chlapečkovské kolekci
většinou jsem koupila jednu věc holčičí a pak x věcí „pro kluky“.. A Barunce ty tyrkysové a hnědé fakt sekly moc! ![]()
My máme novinku: konečně po téměř desítiměsíčním čekání se Barunce prořízl první zoubek Usmívající tak jsem jásala..
A taky jsme si koupili jídelní stůl. Je to teda pidistůl.. jen 75×75 cm, ale pro mě luxus.. konečně jsem se jednou najedla jinde než na posteli u konferenčního stolku shrbená jak svoník od Notre Damme Usmívající
Jsem děsnej lenoch a odkládám tu blbou práci, ale v pondělí má být hotová, tak zítra musím máknout..
tak ahooooooooooj
Frgolo nevim kde má sněžit, dneska s tim přišel manžel.
No s Filipem jsem měla termín taky 29.12. a narodil se 31.12. tak ty vánoce snad vydržim ![]()
Sylvii dík za tip na chůvičky, prozkoumám to.A gratulace k zoubečku ![]()
tak jsem hodila okem na předpověď počasí, a na středu a čtvrtek maj psáno jen 6 stupňů.Brrr
Ahojda
Sylvii…gratuluji kzoubečku i stolu. To papání na postely, nebo v sedě na zemi u pidi stolku znám.
Mně se taky včera v tescu líbil hnědý kabátek z klučičí kolekce. A ty neutrální overálky .). V holčičí měli nerůžovej světřík…ale za 350,– což mi příjde na měsíc nošení, hodně.
Fragolko…krásný věneček. A jakým lepidlem to lepíte? Jinak jsem už koukala na zimní bundy. V Samu mají zlevněvněné na 799,–… takové tenší, ale se svetrem by se zima přežít dala. Já bych potřebovala kožich, jaká jsem zmrzlina ![]()
U nás vykouklo sluníčko.. jdu rychle udělat řířečky a frčíme na výletiček
pa a pa