Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
6.10.09 11:08

Aha, tak ty jdeš rovnou na diabetologii… Já to zhukla na gyndě :wink: Mně teda brala sestra krev jen 2× - na lačno a pak po těch dvou hodinách…
U nás byl na hlídání děda, aby manžel mohl vzít Věrku do školky. Ale děda je zvyklý, prý se ráno pořád budí brzo, jako do práce, takže s tím problém neměl :wink: To spíš já, byla jsem z toho nějaká nervní a v noci jsem spala jak zajíc - na jedno oko :?

Teda, to je fakt dilema - s tím kočárkem :lol: Nevím, jaký kočárek máte, asi jsi to psala, ale hledat se mi to nechce :oops: Na jednu stranu, pokud třetí dítko neplánujete, asi bych další kočárek nepořizovala a na druhou stranu je ta nacvakávací autosedačka na kočárek super. Máme to tak taky a je to rozhodně lepší než hrkat s prckem z auta do kočárku :D To jsem to zase poradila, co? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
6.10.09 11:08

Fragolko tak gratuluju k cukr kontrole.
Lucilko já nákupy apod. mám vyřešené šátkem.Tím nám odpadne tahání kočárku, podvozku nebo čehokoli jiného.Naštěstí ho nemusim kupovat, ségra šátkovala tak ho podědíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.10.09 11:11

Fragi tady berou na diabetologii krev 3×-napřed ráno,pak těsně opo vypití toho sajrajtu a pak nějak po hodině myslím.
No my máme takový normální kočárek trojkombinaci-ta autosedačka tam nejde dát. šátek jsme měli na hoonzíka taky a vůbec jsme ho nepoužili-nechtěl v něm být.
Mamča mi ten nový kočárek pořád vymlouvá, jenže já si to jaksi umanula :oops: chodila jsme i na brigádu a šetřila :wink: Ale taky s iříkám ejstli to není zbytečné a jaksi s tí mvnitřně bojuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.10.09 11:22

Kubi , musím říct, že ta hnědá vypadá vážně moc pěkně, je to taková elegantní barvička… A budeme mít v této barvě i sporták a dokonce i golfky :lol: praktická barva :D

Fragi gratuluji ke krůčkům ondráška!!! A přesně jak říkáš, ta nejdražší věc je ze seznamu vyřazena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.10.09 11:29

Lucil já teda jestli ti do toho mohu mluvit, tak já bych šla do nového… Ta autosedačka je super, ulehčí dost práce a navíc když už máš i na nový našetřeno tak si ho kup… At má nové mimi, nové povození :D

Jinak mi kočárek budeme mít pro dvě… i proto jsem chtěla tak drahý, že bude pro dvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.10.09 12:05

Díky Alky-já kdybych se tem měla znovu rozhodovat před koupí prvního kočárku určitě bychom koupili nějaký pořádný a klidně i dražší-posloužil by na obě děti a pak bychom ho i lépe prodali.Ted už to nevrátím-i přítel je pro koupi kočárku-tak mám to utratit za blbiny nebo za kočárek.
Zkusím ten náš starší dát do bazaru, na MMB ani Aukru se mi ho nepodařilo prodat :roll:
Já jsem konečně začala prát věci na mimi-i mi slza ukápla jak jsem Honzíkovi ukazovala jak malé věcičky nosil-je to jako nedávno co jsem to takhle chystala pro něj a za týden mu budou 2roky 8O :P Ta vůně mu to úplně připomněla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.10.09 13:03

Tak už jsem zpět :wink: Lucilko, potěším tě, já bych do toho nového kočárku šla taky, souhlasím s Alky, ta sedačka je super, já si to moc pochvaluju. No a pokud máš našetřeno a ještě k tomu je přítel pro, neváhala bych :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.10.09 13:04

Tak díky holky-jsem ráda že jste při mně :wink:
už jsem jej chtěla koupit na kočárky Zlín ale objevila jsem ho o 1000Kč levnější ještě v jiném e-shopu. Tak se s přítelem domluvíme a asi jej už objednáme. RADŠI dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
6.10.09 13:38

Ahojda holky,

ad. kočárek… Lucilko jdi do nového. My budeme kupovat nový. Po Andi jsme prodali- byl dobrý jen na ležící mimi. A pak mně polovička překvapila a řekla,, že nový bude i pro 3tí mimi :D. A to před rokem říkal, že 2 stačí :lol:

Fragy… gratulujeme Ondráškovi, tobudeš mít ještě více co dělat. Já se dozvím příští týden, kdy pojedu na cukr. test

Jo a na 90% jsme se domluvili na jménu :). Já chtěla Agátku. Andělka to jméno tak roztomile říká… No asi to bude Rebeka

Zatím pa…frčíme venku na chvilinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.10.09 14:34

Holky zkoušely jste si už spustit tu novou verzi emimina? Já na to koukala a když jsem najela na nasi diskuzi, tak se mi objevila jen do stránky 91 :roll:

Ale jinak je docela v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.10.09 14:45

Alky , no, ono to v té zkušební verzi není překopírované celé… Já jsem se na to dívala hned na začátku - asi před měsícem a moc urvaná jsem z toho nebyla :roll: , ale doufám, že si zvyknu :wink:

Iviqv , vy plánujete třetí? :) To je super, jen houšť :wink: Jsem si nedávno zase četla články a příspěvky na „Rodině“ a fakt koukám, že moc lidí rodinám s více dětmi moc nefandí :roll: Ale jejich problém, z cizích lidí si moc nedělám 8)

Holky, já bych dneska spala, už se těším na večer. Počítám, že to dneska zalomím v obýváku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
6.10.09 14:57

Ahoj holky, tak jsem taky po kontrole. Mi vzali hned krev, dali vypit 2dcl vpodstate cukru (kamaradce to davali do pullitra, mi tu davku nacpali do maleho kelimku, fakt v tom skoro stala lzicka, uplne me z te glukozy palilo v krku) a pak po 2 hodkach znovu vzali krev. A vysledky pry budou asi do tydne, tu krev nekam posilaj, nemaj vlastni laborku… Ale prezila jsem to a docela v pohode, bala jsem se toho vic.
Jinak na ultrazvuku nam potvrdili holcicku :lol: Pry jsme asi o 9 dni mensi, ale holcicky pry byvaji drobnejsi, takze v pohode. Vazime ted 960g, takze skoro kilo. Jo a pry se potvurka otocila prdelkou dolu, tak doufam se ze pretoci zpatky. Od 18tt me bouchala hlavickou do mocaku, porad spravne, a ted tohle. Doufam, ze si to jeste rozmysli :roll:
Jinak me objednali na patek 23. zari na ten velkej ultrazvuk ve 30tt, uz se tesim :lol:
Jo a mam vychazky 8-20 a cipek pry ukazkove dlouhej a hrdlo zavrene, takze muzu klidne chodit na prochazky a lezet jen obcas, huraaa :D :D
Jo a Luci, kocarek je fakt moc hezkej, ja bych si taky udelala radost :wink: Vzdyt ja mam taky kocarek po kamaradce a kdybych nebyla narocna, tak na ten hluboky na:,–(im pak tu starou sedajdu… Ale samo koupime pak lehkej sportak, mimi si chci uzit a ne se drit s tezkym nezatacecim kocarkem :wink: :lol: :lol:
 Aliik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.10.09 16:14

Aliiku , gratuluju k úspěšné KO i „splněnému“ testu na cukrovku :)
Mě sestra dostala tím, že mi tu glukózu nalila do malého kelímku, já to vypila a ona povídá, že mi ještě doleje ten zbytek :roll: To jsem myslela, že mě trefí. Ale máš pravdu, dalo se to, bála jsem se toho víc, teda, hlavně těch výsledků :) Od mého MUDr. krev do laborky neposílají, mají v ordinaci glukometr, takže výsledky jsou okamžitě, tak jsem ráda, že se kvůli tomu nemusím ještě dva týdny klepat :wink:
Na otočení mimča je ještě brzo, malá má čas :D , neboj.
A nález na čípku super, hlavně, že už nemusíš tolik ležet, to je paráda.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
6.10.09 19:03

Fragy… no já jsem furt chtěla 3 děti (mám 2 sourozence). Polovička má jen bráchu, tak se nehrnul do 3 tího. Asi chce skusit toho kluka :lol: Ale až za pár let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.10.09 19:41

Iviqv , no, já jsem ze dvou dětí, manžel je v principu jedináček a jakou máme pěknou školku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí