Poradna duly
Jana Čurdová
Aha, tak ty jdeš rovnou na diabetologii… Já to zhukla na gyndě
Mně teda brala sestra krev jen 2× - na lačno a pak po těch dvou hodinách…
U nás byl na hlídání děda, aby manžel mohl vzít Věrku do školky. Ale děda je zvyklý, prý se ráno pořád budí brzo, jako do práce, takže s tím problém neměl
To spíš já, byla jsem z toho nějaká nervní a v noci jsem spala jak zajíc - na jedno oko ![]()
Teda, to je fakt dilema - s tím kočárkem
Nevím, jaký kočárek máte, asi jsi to psala, ale hledat se mi to nechce
Na jednu stranu, pokud třetí dítko neplánujete, asi bych další kočárek nepořizovala a na druhou stranu je ta nacvakávací autosedačka na kočárek super. Máme to tak taky a je to rozhodně lepší než hrkat s prckem z auta do kočárku
To jsem to zase poradila, co?
![]()
Fragolko tak gratuluju k cukr kontrole.
Lucilko já nákupy apod. mám vyřešené šátkem.Tím nám odpadne tahání kočárku, podvozku nebo čehokoli jiného.Naštěstí ho nemusim kupovat, ségra šátkovala tak ho podědíme
Fragi tady berou na diabetologii krev 3×-napřed ráno,pak těsně opo vypití toho sajrajtu a pak nějak po hodině myslím.
No my máme takový normální kočárek trojkombinaci-ta autosedačka tam nejde dát. šátek jsme měli na hoonzíka taky a vůbec jsme ho nepoužili-nechtěl v něm být.
Mamča mi ten nový kočárek pořád vymlouvá, jenže já si to jaksi umanula
chodila jsme i na brigádu a šetřila
Ale taky s iříkám ejstli to není zbytečné a jaksi s tí mvnitřně bojuju.
Kubi , musím říct, že ta hnědá vypadá vážně moc pěkně, je to taková elegantní barvička… A budeme mít v této barvě i sporták a dokonce i golfky
praktická barva ![]()
Fragi gratuluji ke krůčkům ondráška!!! A přesně jak říkáš, ta nejdražší věc je ze seznamu vyřazena ![]()
Lucil já teda jestli ti do toho mohu mluvit, tak já bych šla do nového… Ta autosedačka je super, ulehčí dost práce a navíc když už máš i na nový našetřeno tak si ho kup… At má nové mimi, nové povození ![]()
Jinak mi kočárek budeme mít pro dvě… i proto jsem chtěla tak drahý, že bude pro dvě ![]()
Díky Alky-já kdybych se tem měla znovu rozhodovat před koupí prvního kočárku určitě bychom koupili nějaký pořádný a klidně i dražší-posloužil by na obě děti a pak bychom ho i lépe prodali.Ted už to nevrátím-i přítel je pro koupi kočárku-tak mám to utratit za blbiny nebo za kočárek.
Zkusím ten náš starší dát do bazaru, na MMB ani Aukru se mi ho nepodařilo prodat ![]()
Já jsem konečně začala prát věci na mimi-i mi slza ukápla jak jsem Honzíkovi ukazovala jak malé věcičky nosil-je to jako nedávno co jsem to takhle chystala pro něj a za týden mu budou 2roky
Ta vůně mu to úplně připomněla ![]()
Tak už jsem zpět
Lucilko, potěším tě, já bych do toho nového kočárku šla taky, souhlasím s Alky, ta sedačka je super, já si to moc pochvaluju. No a pokud máš našetřeno a ještě k tomu je přítel pro, neváhala bych ![]()
Tak díky holky-jsem ráda že jste při mně ![]()
už jsem jej chtěla koupit na kočárky Zlín ale objevila jsem ho o 1000Kč levnější ještě v jiném e-shopu. Tak se s přítelem domluvíme a asi jej už objednáme. RADŠI dřív.
Ahojda holky,
ad. kočárek… Lucilko jdi do nového. My budeme kupovat nový. Po Andi jsme prodali- byl dobrý jen na ležící mimi. A pak mně polovička překvapila a řekla,, že nový bude i pro 3tí mimi
. A to před rokem říkal, že 2 stačí ![]()
Fragy… gratulujeme Ondráškovi, tobudeš mít ještě více co dělat. Já se dozvím příští týden, kdy pojedu na cukr. test
Jo a na 90% jsme se domluvili na jménu
. Já chtěla Agátku. Andělka to jméno tak roztomile říká… No asi to bude Rebeka
Zatím pa…frčíme venku na chvilinku
Holky zkoušely jste si už spustit tu novou verzi emimina? Já na to koukala a když jsem najela na nasi diskuzi, tak se mi objevila jen do stránky 91 ![]()
Ale jinak je docela v poho…
Alky , no, ono to v té zkušební verzi není překopírované celé… Já jsem se na to dívala hned na začátku - asi před měsícem a moc urvaná jsem z toho nebyla
, ale doufám, že si zvyknu ![]()
Iviqv , vy plánujete třetí?
To je super, jen houšť
Jsem si nedávno zase četla články a příspěvky na „Rodině“ a fakt koukám, že moc lidí rodinám s více dětmi moc nefandí
Ale jejich problém, z cizích lidí si moc nedělám ![]()
Holky, já bych dneska spala, už se těším na večer. Počítám, že to dneska zalomím v obýváku ![]()
Ahoj holky, tak jsem taky po kontrole. Mi vzali hned krev, dali vypit 2dcl vpodstate cukru (kamaradce to davali do pullitra, mi tu davku nacpali do maleho kelimku, fakt v tom skoro stala lzicka, uplne me z te glukozy palilo v krku) a pak po 2 hodkach znovu vzali krev. A vysledky pry budou asi do tydne, tu krev nekam posilaj, nemaj vlastni laborku… Ale prezila jsem to a docela v pohode, bala jsem se toho vic.
Jinak na ultrazvuku nam potvrdili holcicku
Pry jsme asi o 9 dni mensi, ale holcicky pry byvaji drobnejsi, takze v pohode. Vazime ted 960g, takze skoro kilo. Jo a pry se potvurka otocila prdelkou dolu, tak doufam se ze pretoci zpatky. Od 18tt me bouchala hlavickou do mocaku, porad spravne, a ted tohle. Doufam, ze si to jeste rozmysli ![]()
Jinak me objednali na patek 23. zari na ten velkej ultrazvuk ve 30tt, uz se tesim ![]()
Jo a mam vychazky 8-20 a cipek pry ukazkove dlouhej a hrdlo zavrene, takze muzu klidne chodit na prochazky a lezet jen obcas, huraaa
![]()
Jo a Luci, kocarek je fakt moc hezkej, ja bych si taky udelala radost
Vzdyt ja mam taky kocarek po kamaradce a kdybych nebyla narocna, tak na ten hluboky na:,–(im pak tu starou sedajdu… Ale samo koupime pak lehkej sportak, mimi si chci uzit a ne se drit s tezkym nezatacecim kocarkem
![]()
Aliik
Aliiku , gratuluju k úspěšné KO i „splněnému“ testu na cukrovku ![]()
Mě sestra dostala tím, že mi tu glukózu nalila do malého kelímku, já to vypila a ona povídá, že mi ještě doleje ten zbytek
To jsem myslela, že mě trefí. Ale máš pravdu, dalo se to, bála jsem se toho víc, teda, hlavně těch výsledků
Od mého MUDr. krev do laborky neposílají, mají v ordinaci glukometr, takže výsledky jsou okamžitě, tak jsem ráda, že se kvůli tomu nemusím ještě dva týdny klepat ![]()
Na otočení mimča je ještě brzo, malá má čas
, neboj.
A nález na čípku super, hlavně, že už nemusíš tolik ležet, to je paráda.
M.
Fragy… no já jsem furt chtěla 3 děti (mám 2 sourozence). Polovička má jen bráchu, tak se nehrnul do 3 tího. Asi chce skusit toho kluka
Ale až za pár let.
Iviqv , no, já jsem ze dvou dětí, manžel je v principu jedináček a jakou máme pěknou školku
![]()