Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
1.10.09 15:40

Zziny já práě přemýšlím jestl irisknout objednat přes net použitý kočár. jen jednou jsem něco koupila na MMB-těhu halenku a je na vyhození-paní na maily pak už taky nereagovala ale byly to jen 200. Takže mám z koupě kočárku přes net strach. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
1.10.09 15:52

Ahoj holky,
tak to me moc mrzi ty spatne zkusenosti s MMB 8O Ja to nechci zakriknout, ale mam veskrze pozitivni zkusenosti. Kupovala jsem veci z druhe ruky pres MMB nebo MMA asi desetkrat a vzdycky v poho. Tak doufam, ze to vydrzi, jeste mam 2 veci rozjednane :wink:
Jinak ja mam dneska desny chute, spraskala bych, co najdu. Jen tim jak ja jsem zavrena doma a manzel vecne na sluzebkach (a nevic nesnasi nakupovani, prinese vzdy jen zakladni potraviny), tak tu nejak nic neni. Teda je tu rohlik, mliko, maslo a bonbony. A taky treba mouka a cukr, ale nejak to me chutove bunky neuspokojuje :lol:
Asi ho vecer poslu pro pizzu, mela bych na ni deeesnou chut :lol: :lol: :lol:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
1.10.09 15:56

Jé tak přijed na kafčo-bude tiramisu a dělala jsem chlebíčky a křupky máme a tak. přijde mi kámoška popřát.
Já s těmi kočárky právě nevím, spousta lidí mi říká že než dát 8tis za nový ale ne moc kvalitní kočár raději by si za 8tis koupili použitý ale dobrou značku. právě koukám po těch Cam cortina evolution-kamarádky si je chválí-ale co když dám 7tis a přijde mi nějaký krám-špinavý a nefunkční. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
1.10.09 15:57

Lucilko: za mě NE NE A NE , pokud třeba nemáš možnost to osobně okouknout :wink: , ty malý věci se dají ustát, pokud to nedopadne, ale toto je teda pro náš rozpočet celkem zásah :evil: Ach jo, spíš nevím, kde teď sehnat úplně novou autosedačku s podvozkem- nemáte tip ?

AliiK: jak říkám, malých věcí se ani tak moc nebojím, taky sem tam na MMB nakoupím, ale toto bylo poprvé z nějakého Bazošu a fakt na odstřel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
1.10.09 16:08

Luci a nemas moznost si domluvit pripadne osobni predani? Cesta by Te vysla na par stovek (nebo prodavajiciho, dle domluvy) a videla a vyzkousela by sis vse potrebne… My takto uz par veci kupovali v Praze, mame to sice 100km, ale pak jsme zase neplatili dopravu a videli danou vec a mohli se rozhodnout :wink:
 Alik

PS: diky za pozvani, ale mam Te trosku z ruky :lol: :lol: :lol: A pridavam se k prani, narozky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.10.09 16:38

Zziny , tak to mě mrzí, že máš takovéhle problémy :( To jsou snad nějaký erupce na slunci, či co :? Ale takovým „solidním“ lidem by patřilo nakopat víš co, že? :roll:
Já už čekám jen nějakou poslední šupu, která by mě mohla dorazit úplně :wink: Nebo si to všechno moc beru, jak mi vždycky říká manžel :D

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
1.10.09 17:35

Ahoj holky,
všechny vás po delší době zdravím :) . Koukám, že v Albertu nás bylo docela hodně, já tam také plínky včera nakoupila :D .
Ali , postýlka je mooc hezká. My budeme kupovat v Ikee bílou. Budeme tam pro malou pořizovat víc věciček, třeba povlečení na peřinky tam mají bezkonkurenčně nejhezčí a za super ceny.
Dneska mi dorazil kojící polštář a fleesová zavinovačka. Polštář mi jakoby přirostl k tělu, je fakt super na podpěru zad.
Dneska jsem dostala v poradně žádanku na testy na cukrovku :( , takže mě také neminou.
Mějte se hezky, pá K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
1.10.09 17:39

tak mám po KO, vzali mi krev a výsledky se dozvim za 3 týdny , kdy jdu na další kontrolu.Jinak mi dělal ultrazvuk, potvrdil holčičku a malá má už 1,2 kg.
Jinak nechci vám kazit radost, už nevim kdo to psal, ale ty pampersky 2-5 kg za 199 kč koupíte v každé drogerii.Tyhle malinké jsou nejdražší.Proto je lepší koupit tak jedno balení a pak kupovat 3-6 kg.Velký rozdíl v tom není.Ale já je v tom albertu za 199 kč koupila a v balení je jich 94.Tak to už je pořádná sleva a vyplatí se .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.10.09 18:13

Ahoooojky holky,

Vy jste to tady pěkně rozjely ;-) Člověk tady chvíli není a tady takových stránek… Tak Sylvii gratuluju a musím se taky pochlubit, že už mám do ledna od školy poměrně klid a vše zdárně za sebou… Teď už „jen“ diplomku a jednu státnici napů, snad už to i oběma dětmi zvládnu, v tom lednu…
Ohledně prášku, my prali hned v našem prášku, i s aviváží, a naprosto v poho, i když z manželovy strany máme dispozice k alergiím… Vyhlo se nám to…
Jinak Kačka od začátku spala jen pod peřinkou a jen občas, když byla neklidná, tak jsem jí „svázala“ i do zavinovačky…
A co se týče praní a přípravy výbavičky, taky pomalu začínám, protože při prvním těhu jsem taky začala tak měsíc před tím a nevydržela jsem tak dlouho žehlit, jak mě bolela záda, tak to honím teď…

Tak zdravím všechny, opatrujte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.10.09 18:27

Aliiku, jak musí být mateřská ve výši rodičáku, když to teď tak snížili??? Takže i kvůli tomu snížení jsem pro, aby se šlo na mateřskou co nejdříve, ať se do konce roku ještě dostane od státu ta větší mateřská…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.10.09 18:28

Jo a ještě ke kosmetice… My používáme vše možné a zatím vše v pohodě, ale to záleží na dětech, my jsme dost přizpůsobiví… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.10.09 18:50

Joa když už jsem Vás konečně dočetla, tak musím říct, že já jdu na glukózu ve 30. týdnu… Dělá se i prý při cukrovce v rodině… To jsem zase chytrá jako vydra :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
1.10.09 19:05

TAK JSEM HODILA BÁBOVKU DO TROUBY.. dostala jsem na ní tak velkou chuť, po přečtení o tiramisu…mňam a i chlebíček bych si dala

Mausko.. jsem ráda, že nebudu připravovat sama tak pozdě. Taky koupíme skřín v ikei… tu z bílé dětské kolekce. Malá už má bílou rostoucí postel, tak aby nebylo vše v jiné barvě. A je i za fain cenu.

Fragy… nomi jsme zrovna na úřednici narazili… rušili u nás pobočku a přešoupli nás do Kladna. Já to mám přes 25km a Kladno mi přijde jako jedno velké bludiště. Tak jsme se nechali přesunout do Slaného. Jenže tady jsou ,,moudré a moc ochotné,,. 5 min. se mně snažila přesvědčit, že malá může mít jen jedno občanství aže jí musím zvolit které. Rezignovala jsem a šla na matriku, utvdit se v mojí pravdě :).
no co už…
Držím palce ať penízky dorazí v čas

Beckovko také grtuluji k zvládnutí školy. Jste holky šikulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
1.10.09 19:34

Beckovko, tu materskou snizili stejne jako nemocenskou, tyto davky bere kazda podle sveho platu. Pokud ale mas plat nizky pripadne nemas (ja jsem na VS a brala jsem jen stypko) a mas materskou nizsi nez rodicak (ten nesnizili, je stale 7600), musi Ti tu materskou socialka dorovnavat do 7600. Ale tim jak materskou snizi vsem, tak se asi vazne vyplati ji vycerpat vic do konce roku, tedy tem, co jsou stejne doma urcite. Pokud pracujes a beres solidni plat, tak se to vyplatit nemusi (zase Ti pri vysokem platu i po snizeni relativne vysoka materska driv skonci a budes brat jen rodicak).
No doufam, ze je to trosku srozumitelne :lol:
Jinak i ja jsem konecne take ulovila levne velke baleni plinek 3-6 v Albertu :wink:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
1.10.09 20:33

Beckovko, gratulace ke zkousce :srdce:
A jestli to dobre chapu, tak Lucilka dneska neco slavi..? Takze vsechno nej! :-)
Iviqv, neboj, u nas se vse deje na posledni chvili, takze to urco dopadne tak, ze ja budu uz v porodnici a F. teprv schanet plenky, atd :) Jo a s tim obcanstvim, to uz vyrizujes takhle dopredu, nez se mala narodi? Ja se chystam pristi tyden na amba:,–(u kvuli novemu pasu, do ted jsem to neresila, ale jak to tak ctu, tak si rikam, ze bych se tam mohla poptat, co vsechno budu muset resit, aby prcek dostal pas, atd. Bude mit 2 obcanstvi, ale s tim tu snad nebude potiz, kdyz se narodi tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí