Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2789
30.9.09 14:13

hojky
aliik krásná postýlka a mají tam i sety do postýlky dle zvířatka z rámu. Se mi moc líbí tá zavinovačka s pevnýma zády.

já jinak dnes strávila dopoledne v čekárně u dr. Dostala jsem tussin na kašel a duoněco… .

a včera jsem objednala pár bodýsek, overálku a čapču s rukavičkama z mmb, konečně

ted ležím a beruška kouká na medvědy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
30.9.09 14:31

holky se mi ted bublinka snad poprvé presunula k pupíku… to je krása :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.9.09 14:38

Ahoj holky,

tak koukám, že bacily útočí :( tak se Iviqv a Alky vystonejte a ať to netrvá moc dlouho :)

Aliiik , postýlka se mi líbí taky :) Moc.

Já mám nakřečkované plínky z DM 2-5 kg a pak 3-6 kg, každé asi po 6 kouscích :wink: Už jsem vyčerpala i kupónky ze slevové knížky pro těhule :lol: Když jsem se tam registrovala, tak jsem se zase předvedla :roll:

Jinak je u nás dneska hnusně, když neprší, aspoň mrholí, takže jsme jen tak tak vyzvedli Věrku ze školky a zase mazali domů. Takový podzim mě moc netěší, ale líp už asi nebude :?

Mějte se pěkně, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
30.9.09 15:03

Ahoj holky,
diky za pochvalu postylky, asi ji objednam. Jinak jsem asi neco propasla - jake kuponky do DM prosim? A to se jde registrovat primo v drogerce a neco dostanu? 8O
Jinak manzel dotahne dnes komodu z IKEA pro prcka, uz se tesim, zmizi mi tu hromady a chaos :lol:
A taky jsem mu pripsala na koupeni baleni bryndacku a zinek, vyjde to tam neskutecne levne :wink:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
30.9.09 15:28

Aliiku registrovat se můžeš přímo v dm nebo přes internet.Je to super, dostaneš kuponky na slevy pro nastávající maminky a pak ti chodí knížečky s kuponkama pro prcky podle věku.Jinak za každý nákup sbíráš body a za ty si taky vyzvedáváš knížky s kuponkama.
http://www.dm-drogeriemarkt.cz/
tady máš odkaz na dm, je tam všechno popsáno.Tušim že knížečky se obnovují každé 2 měsíce
Fragolo a máš z babylove plínkama zkušenosti i s těma malýma? já je začala kupovat Filipovi až od velikosti 4, takže jaké jsou pro malé miminka to netušim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.9.09 15:35

Kosatko , jo, jo, ty malé plínky z DM jsme kupovali pro Míšu i Ondru. Jsou dobrý a cena je taky super :wink: U Davči jsem se nechala zlákat Fixies, u kterých tvrdili, že mají vykrojení na pupík. No, ať jsem dělala, co jsem dělala, na ten pupík to nevycházelo :roll: Nebo jsme měli atypický dítě… :lol:

Aliik , ten babybonus s miminkem oceníš :wink: V principu nenakupujeme kosmetiku, Sunar apod. nikde jinde. To už musí být jinde jo zajímavé slevy :wink:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
30.9.09 15:38

Tak já fixies nikdy neměla, ale kámoška koupila huggies ty první, od 2 do 5 kil , protože měly taky vykrojený pupík.Samo že jim to na pupík nepasovalo, akorát to malého přímo do pupíku řezalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.9.09 15:49

Kosatko , tak to asi nebylo atypickým dítětem :lol: :lol: :lol: Koukám, že vykrojení na pupík je na dvě věci a ještě to ten pupík zbytečně dráždí :? Výrobce zřejmě neviděl novorozeně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
30.9.09 22:08

koukám zase nikde nikdo .....
Jdu taky zalehnout, ráno mě čeká sladká snídaně a odběry kvůli těm odmítnutým testům na cukrovku.docela bych brala i nějaký ultrazvuk, už jsem princeznu dlouho neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.9.09 22:11

Holky, kde jste? :( :wink: To abych si tady psala sama se sebou :lol:
Večer jsem zvládla KO, tentokrát jsem byla vyjímečně na 18.10, odcházela jsem za po 19hod :roll: , tak už jsem z toho byla nějaká nervní :?
Tak mám zatím 1,5 kg nahoře, takže klídek a pohoda :wink: Obě jsme OK, tak mám radost :)
Mějte se krásně, přeju doboru noc, dneska toho mám nějak dost :-) M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
1.10.09 06:30

dobré ráno, valim na tu krev, teď tu snídám nějakou buchtu.Ale radši bych si dala rohlík se salámem :lol:
Fragolko gratuluju k úspěšné KO , ale těch 1,5 kg je pro mě jako sci-fi 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
1.10.09 08:18

Ahoj holky,
tak mame doma sestavenou komodu, je docela velka, ale stejne jsem zvedava, jak tam dam ten milion veci pro prcka, hlavne kam dam ty veliky (fusaky, deky, povleceni…) :roll:
Jo a mam z Alberta taky 3 baleni plinek po 199, teda nejake New baby 2-5kg, tak doufam, ze nam budou. Ale cekala jsem ta baleni vetsi, tady je v kazdem 43 plinek, no vyjde nas drobecek draho :lol:
Tak dneska zacnu debordelizaci a premistim maximum veci do komody, no jsem na to zvedava :wink: Jo a muzu se zeptat, zda je lepsi koupit mekkou prebalovaci podlozku nebo tu tvrdsi se zvysenymi okraji? Dam ji na tu komodu.
Jinak ja jdu na ty testy na cukrovku v utery, i na ultrazvuk, uz se taky moc tesim, az prcka uvidim :lol:
Mejte se
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
1.10.09 08:39

Ahoj děvčata,mluvíte tu o testech na cukrovku,já čekám třetí mimi,ale nikdy sem asi na testech na cukrovku nebyla,co to obnáší??Pokaždé jen donesu na kontrolu moč a z toho mi zjistí že je to vpořádku a to je všechno.Tedˇ jsem ve 27.týdnu,ale nikdo mi o cukrovce nic neříkal :(

• Citovat
  • Upravit
24837
1.10.09 09:07

Ahoj holky,

Kosatko , když já mám vždycky díky bacilům od dětí nějakou nucenou hladovku :lol: Ale teď teda jím dost, včera večer, když jsem šla z KO, kručelo mi v břišea děsně jsem se těšila na ty párky, co máme v lednici, jen mi příděl zase zkrouhly děti :lol: A taky ujíždím na jahodovém jogurtu, ty jím po těch velkých kelímcích, mňam :wink:

Jo, jinak mě sestřička včera objednala na testy na cukrovku. Od letošního roku chodím totiž do poradny do soukromé ambulance, sice ke stejnému gynekologovi, ale je tam spousta věcí jinak. Dřív jsem chodila do nemocnice a na testech jsem nebyla. Tak jsem myslela, že tomu uniknu i tentokrát :roll:
Miraimm , ty testy se dělají mezi 24.-26.týdnem, něco jsem si o tom četla, ty testy, co dělají v poradně z moči asi nic moc neprokážou, takže se dělá ten oGTT. Jak už jsem psala, je to pro mě novinka, mám za sevou 4 těhotenství a jdu poprvé až teď 8O
Odeberou ti krev z prstu na lačno, pak vypiješ glukozový roztok a pak ti odeberou krev po dvou hodinách znova. Mezitím se nesmí jíst a pít… Tak mi to říkala sestřička, no, jsem strašně „natěšená“ :roll:

Mějte se krásně, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
1.10.09 09:15

Aha,tak tyhle testy dělali kamarádkám jen v případě že jim našli ten cukr v moči a pak jim to jen tu cukrovku potvrdilo a měli nařízenou nějakou dietu či co :( To jim dělali ale už před 3 rokama,tak to asi novinka nebude a je to podle toho jak se komu asi chce :evil:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex