Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8737
28.9.09 18:38

Ahoj holky,

tak jsem právě objednala postýlku :lol: Minulý týden mi mamka přivezla spoustu věcí po malé od ségry, tak už se těším, jak zítra vypadne manžel do práce a já se v tom budu rochnit a třídit a tak. Už jsem to „trošku“ omrkávala a super věci :-) Jinak mám zatím pocit, že je stále času dost, tak nevím… a Fragolka určitě ví, co dělá 8)

Sylvii - obrovská gratulace :srdce: , určitě Ti spadl kámen ze srdce :wink:

Raianne - je dobře, že už jsi doma z nemocnice. S těmi injekcemi Tě úplně chápu. Já jsem si musela píchat injekce kvůli otěhotnění, nejdřív mě ta představa úplně děsila, ale mimi jsem moc chtěla, tak člověk v sobě nějak tu sílu najde a píchá :wink: Opatruj se a ať Ti je dobře!

Holky, ať už jste zdravé, nebolí vás kyčle (mě spíš pobolívají záda :roll: ) a mějte se fajn

Papa Paja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
28.9.09 19:36

Ahoj holky, od pátku jsem byla u rodičů, tak jsem si teď hezky početla :) .
Sylvi moc Ti gratuluji k úspěchu :srdce: :srdce: , jsi veliká šikulka. Teutonii S3 jsme si objednali, tak jsme zvědaví, jaká bude. Dlouho jsme se rozhodovali mezi ní a Jané Slalomem.
Koukám na ty vaše bolesti kyčlí 8O , mě zatím nic takového nepostihlo. To musí být také pěkně nepříjemná záležitost :? . Já se pořád peru s bolestí žeber, ale už jsem se tak nějak smířila s tím, že to prostě bolí a že zřejmě nic nezmůžu.

Také jsem koukala, že mezi nás přišly nové těhulky, tak holky vítejte!!
Ahoj, Kubi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
28.9.09 19:49

Sylvii, OBROVSKA GRATULACE!!!! Fakt ses frajerka, takhle krasne to zvladnout :) Ted uz snad budes mit trochu pohodicku coz?
Zdenulino, vitej mezi nas a diky za odkaz :wink: Tusim, ze se tu na Maxi cosi ptala Raianne a toho Quinnaka taky nekdo chtel kupovat.
Kubi, ta bolest zeber je taky svina co? :? Snad nas vsechny ty bolesti a nemoci brzy prejdou.
Ja si poridila tehu polstar, je to takovej velkej, tlustej had, da se pouzit pozdeji pri kojeni a pak i jako lezeni pro dite, kdyz se spoji zipem. Spim s nim poslednich par dni, jako spim o malo lip, ale i tak nic moc, navic to zabira hrozne mista v posteli, takze manzilek se tam uz moc nevejde :roll: No a bude hur :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
28.9.09 21:07

ahoj, Sylvi moc gratuluju :srdce:
Tak kyčle mě zatim nebolí, jen když déle ležim, tak se pak nemůžu rozejít, protože mě píchá dole v zádech.Vždycky na jednom místě.Ale v noci spim zatim dobře.Teda spala bych, kdyby se pořád nebudil Filípek.Teď nějak špatně spí.
Zdenuli vítej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
29.9.09 07:11

Ahojek těhulenky,

tak zkraje opět vítám nově příchozí :wink: a připojuji se ke gratulacím Silvii, že to tak krásně zvládla a ještě na jedničku :-) a taky Rainee, že už je jí lépe :-)

Holky tak teda s těma kyčlema a zádama a já nevím čím vším je mi vás fakt líto:-(… Mě naštěstí zatím nic nebolí…
Akorát mám problémy se spaním a už mě to docela otravuje :x …Dneska jsem třeba vzhůru už od třičtvrtě na 5!!! A to jsem šla spát kolem půl desáte.. Takže doma už mám uklizeno a teď zas nevím do čeho píchnout :oops:
K pohybům můžu taky potvrdit, že jsou dny, kdy do mě prďolka šťouchá více a někdy sotva postřehnu nějaký pohyb… Poslední dobou o sobě ráda dává vědět právě kolem té páté, kdy se já snažím svoje tělo přemluvit ke spánku :lol:
Fragi ty jsi teda šikulka! Já už bych taky chtěla všechno mít hotové, ale jsem i s nakupováním trošku pozadu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
29.9.09 08:15

Holky mám dotaz (po stopadesáté :lol: )
Mám už nakoupené některé věci pro prťouse, sekáč vede, nových je minimum - až je budu prát, mám použít nějaký speciální prášek (Lovelu nebo tak něco), nebo stačí v Arielu, kterým peru naše věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
29.9.09 08:32

Knizsko já používala asi do půl roka Lovelu, pak jsem prala v arielu stejně jako nám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
29.9.09 08:35

Ahojda tehulky,
tak prtous si konecne po dvou dnech poradne zakopal a lehce me uklidnil, ze tam fakt je :lol:
K tomu prani: dle rady kamaradky, co ma mrne, by to mel byt nejaky setrnejsi prasek (ja jsem nakoupila Persil senzitive, ona je s nim moc spokojena).
Jinak ja ted davam do kupy vybaveni koupelen a wc, tak sedim u netu a vybiram sanitu a baterie - no manzel na to nema cas, on domecek stavi, ja shanim vybaveni za dobre ceny, kdyz uz jsem jinak k nicemu :lol:
Jo a zeptam se maminek, co pouzivaji jednorazove plinky, jaka znacka je dobra - kamaradka doporucovala Pampers nebo fialove Tesco, tak budu rada i za dalsi nazory :wink: Jo a taky jakou dalsi drogerii koupit - nejake ty vlhcene ubrousky, mydlo? atd., kdo mate zkusenosti, prosim poradte :wink:
Mejte se krasne
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
29.9.09 08:39

ahoj holčiny

zdravím po prodlouženém víkendu..
vzhledem k tomu, že se mi dost pletete a po dočtení mám guláš, tak odpovím tak trochu hromadně :-) :oops:

ad kyčle - je pravda, že vlivem progesteronu se jakoby rozvlákňují vaziva (takové to povolování jak se říká), al ei váha tomu přispěje. Mě zatím kyčle nebolí, tey doufám, že nebudou. al eobčas mi zabolí v nějakém místečku v zádech a pak se nemohu hnout :-) al eprostě poslední dny nespím, převaluji se, jak větrník ve větru a žádná z poloh mi není dost dobrá. koupila jsem si pollštář, jak píše MAUSKA, al etaké jen trochu lepší. asi jsem čekala více. aspon mi těší, že byl bazarový a nevyhodila jsem moc peněz. ale snad ho užiji více u mimnka.

SYLVI připojuji se ke gratulacím, sic nevím co to bylo,al etuším, že nějaká zkouška, státnice, či něco takového.. mě čeká státnice za 14 dní :-( jsem taková ti líná se učit…chjo..ale mooooc gratuluji

RAI - já myslela, že máš nějaký hematologický problém, tedy jako jiného rázu. no tak držím palce, tak to si ho užiješ i v 6ti nedělí. také se na to připravuji. já to mám z jiné indikace. měla jsem předtím plno inj k umělému a pak hned fraxík, tak mi to už fakt neba, ale co bychom neudělaly co? ;-)
ad baby park - čoveče já ho náhodně objevila na zličíně vedle ikea. je pravda, že tam jsou sakra drahé věci, ale krásné.
nevím kdo to psal, že bude muset jinam na rady ohledně kočárů. já si je vyslechnu velice ráda. já mám už předvybráno, al esamo to asi zhatí cena. páč samo jsou to ty nejdražší :oops: mě se prostě jiné nelíbili. ale je moře času..kdyby nějaká mamina chtěla hodit pár rad budu ráda..

ALIK A KOSTKO - no věci, to jste dobré, že už máte.. a někdo taky psal, že má i vypráno a vyžehleno. to na to jdetre tak brzy, nebo já se s tím tak děsně crcám a jsem pozdní??? :oops:
jo a ty staré věci? já mám třeba ty jemné košilky jak se zavazují na raménku ráda, je to taková klasika z přírodního jemného matroše a když se zastrčí, tak s enerozevírají vůbec, ale je pravda, kdo by to žehlil. zase třeba dnes nekoupíte bodyčko nebo tríčo, které by mělo takový hezký límeček.. je pravda, je to takové hodobožové, ale… zrovna minulý měsíc jsem to řešila s kamarádkou, sháněla jí na křtiny, aby koukal ten oný límeček :-d

Kopání? no já mám asi na návštěvě v bříšku fotbalistu. pohyby mám od 15tt a krátce o té sakra intenzivní. co vím, ta když je maminka v činnosti a pohybu, tak mimi není moc aktivní, zato v klidu maminky se začne bouřit a cvičit. takže jak tu někdo měl strach, že se nevrtí, tak jeslti něco děláš, tak ono hníoe :) jo a prý v 6 měsíci udělá 20-60 pohybů za pul hodiny.

KNIZSKO - já segram peru věci stejně jako naše, jen do 3 měsíců jsme jim to máchalal dvakrát. mám na to čudlík na pračce a nebo zapni dvakrát za sebou máchání. jsme všichni alergici a vše ok. ale třeba senzitivní maminky to raději pro klid duše perou v šetřících práškách. A poradí ti v jakých. nevím, to že žiju ve smogu mě osobně trápí více než prášek na praní ;-)

no koukám, že se tu roztahuji až až.. tak já mažu.. zatím paaa

marjánka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.9.09 09:03

Ahoj maminy,

k tomu prášku na praní, střídám prášky vhodné pro miminka, mně přijde nejlepší Batole, pak používám Sensu pro děti, občas Persil sensitive :wink: Jelikož máme skoro každý rok mimčo, peru dětem dohoromady v miminkovským prášku, teda, netřídím podle věku, to by mě kleplo :lol:
Jinak mně Lovela přišla jako děsný krám, když jsem v tom vyprala plínky pozvracený Sunarem, cítila jsem to z toho pořád :roll: , takže za sebe Lovelu ani omylem :? Ale zase co mamina, to názor :wink:

Teď taky odpovím hormadně prvomatkám :wink: Při prvním mimču jsem s výbavičkou taky nestresovala dopředu, to jsem to nechávala tak na měsíc před porodem, spíš je to ovlivněno tím, že si říkám, že by se mohlo něco stát a kdybych nechala doma manžela se čtyřma dětma, tak ho trefí :lol: Takže maminy, nenechte se mnou stresovat, máte čas :wink:

Aliiku , k těm plínkám… My kupujeme plenky i ubrousky babylove z DM, pak Clever z Billy (tam je kvalita za hodně rozumnou cenu :wink: ) nebo Happy… Ale zase záleží na prckovi, co mu bude vyhovovat… A kosmetiku používáme Weledu nebo Niveu…

Přeju pěkný den, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.9.09 10:07

Ahooj,

vítám Marii a Zdenuli !!

Rain držím pěsti at už je vše v pořádku, at vše zvládnete těch posledních pár týdnů :wink:

Zziny já budu pořizovat monitor dechu ten pod matraci, ted nevím od jaké je to značky, ale na aurku a jiných bazarech jich mají spoustu a dokonce i v záruce za super kačky…

Alli naše malá se taky vrtí jak kdy… Ted nedávno jsem šílela z toho že malou skoro necítím, trvalo to 2 dny… Pak jsem se dočetla, že mají děti klidové období, tak to asi měla naše malá a po dvou dnech zase řádila.. ted se hýbe podle toho, jak jsem aktivní :lol:

Sylvi velká gratulace ke státnicím!!!! Jsi šikula… Čekají tě ještě nějaké zkoušky?

Kočárky, jak už jsem sem několikrát psala, tak mi si pořizujeme Mutsy Urban Rider, jelikož se budeme stěhovat na vesnici, tak jsme chtěli kočárek i do terénu, navíc jsem chtěla všechny 4 kolečka stejně veliké - víc se mi líbí, tak to vyhrál mutsy nejenom vzhledově, ale i po praktické stránce!!! O víkendu ho asi pojedem koupit je v akci, tak toho využijeme :wink:

A co se týká praní, tak my budeme prát v normálním prášku… A kosmetika - tak jelikož to máme blízko do německa, kde se vyplatí drogerie a kosmetika, tak asi budeme kupovat HIPP slyšela jsem na něj schválu… Ale je to tak, že co maminka to názor, tak uvidíme, co bude naší berušce vyhovovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
29.9.09 10:21

Frag - no díííky za uklidnění, já jsem si říkala, zda jsem herodes nebo ne. zda je čas nebo ne :-)
je pravda, že jsem se pokoukli o víkend poprvé po kočíkách. a ne jeden bazarový byli podívat. ale to bude procházkový kočár a je to takový můj vysněný a zbytečně drahý,a le prostě jsem si kdysi řekla, že když to jednou vyjde tak ho budu mít… :oops: tak prostě budu :-) je to klasika, takový vymazlený :-)

Alky - díky za přivítání. jj vím který kočík to je, koukal ajsme na něj také. a když si takto u němec, vyplatí se koupit kočár tam? nebo je to skoro stejné? no nejhorší je, že mě se líbí ty drahé, to mi muž asi přetrhne. zvažuji bazarový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.9.09 10:58

Maruš , kočárek se tam také vyplatí v německu, ale ted je právě mutsy v akci - nejen, že je to nejlepší cena co jsem na netu našla, ale mají v tom obchodě k němu zdarma golfky v hodnotě 3,5 tis. takže se ani německý kočár nečape… Navíc ho můžu v klidu reklamovat a tak :wink: :lol: Jo a nevím jestli jsi to už psala, ale co čekáte?

A jaký ty bys chtěla kočárek? pošli nějaký odkaz… Asi si myslím, že tuším, jaký si představuješ a jestli myslíme na stejný, tak to jsou jako děla ty kočárky… :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.9.09 11:16

Holky tady jsem našla odkaz na výbavičku, nevím na kolik je pravdivá, ale pro inspiraci :)

https://www.emimino.cz/…s/story/4803

http://www.ds-soft.info/mimino/view.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
29.9.09 11:25

Alky - my čekáme překvapení… 8) doufám, že to vydržíme :-)
no ted máme rozjednaný tento http://www.kocarky-strakonice.cz/…20%5B%5D.jpg je bazarový, tak ta cena není tak děsná (no je no;)), dávají k tomu ještě jeden podvozek a sedačku, ale to bych prodala…

jůůů a ted mi volal miláček, něco jsme řešili že mám ten bazarový zamluvit, že je hezký, že ho vezmeme… vyhrálo to, že miminko se v tom krásně rozvalí a vyspí ;-)

no a pak asi dostanu od tchýně kočár.. no a mě se líbí tyto (barvy jsou orientační)
http://www.kiddicare.com/…_70479_10001
http://www.malvik.cz/…ncord-NEO-09
http://www.malvik.cz/…ny-Buzz-3-09
 http://www.malvik.cz/…ard-luzko-09

a je to děsně drahé.. tak jsem si říkala, že se zeptám na limit kč od maminy a já bych doplatila…no jo no, al emě by se ptřeba ten ptvní táák moc líbil… dodávám, že budeme jezdit po cestách. a ten co už máme zamluvený projede vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí