Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky..
tak hlásím první úspěšný den ve školce. Malá neplakala a prý se furt hrála s malou od kamarádky. Zítre jdeme znovu. Akurát to vstávání je děsné
. Já bych ted spala a malá nic
Ke kyčlíkům…já dávala semtam normální látkovou do těch obyč svrchníchkalhotek. Dají se pořídit do 100 tuším
Fusáček mám jen jeden a v poho stačil, takže po dalším ani nekoukám
Fragy ant. by měli zabrat do 3 dnů. Drž se
Knizsko gratuluji ok ko
Ahojky, zdravím opět po dlouhé době ![]()
Sylvi, abych Tě trochu povzbudila, nejsi v tom sama, taky drtím na státnice, jdnu mám za sebou z minulého týdne, další příští týden, ale že bych stíhala, se nedá říct… No a pak diplomka, to bude taky masakr, v lednu už asi s mimi poslední státnice a obhajoba… Děsné… Tak se drž ![]()
Jinak my jsme dnes taky po kontrole, vyfasovala jsem žádanku na glukozový test a magnésko, protože mi berou úplně kyčle a navíc mi začalo brnět bříško pod žebry, vše na pravé straně, asi se tam mimísek uvelebil a nedělá mi to moc dobře. Máme 804 g a alespoň on je v pohodě.
Tak to by bylo vše, pro zatím, taky jdu drtit, než se Kačka probudí, všem nemocným, ať je brzy lépe a miminka jen prospívají… M.
Ahoj holky,
tak si představte, že včera manžel z ničeho nic řekl, že Kristýnka je moc tvrdý jméno a jestli se jako nezamyslíme nad nějakým jiným
Já furt říkám, že do ledna je ještě času
Jo a to mi tuhle udělal scénu, že jsme se na jménu už snad dohodli, tak proč říkám, že to bude ASI Kristýnka ![]()
Aliiku představ si, že nám na těch kurzech dětská sestřička říkala, že tady ve fakultce široký balení doporučují téměř všem mimčům od třetího dne do té druhé kontroly (první dělají ještě v porodnici). A povídala, že máme dávat 2-3 plínky složené na široko do jakýchsi ortopedických kalhotek (měla je i sebou, vypadali jako takový ty co se nosily dřív). Dost mě to překvapilo, protože vím, že ségra nic takového nemusela a nevím, proč bych mimču, když mi ortoped v porodnici řekne, že má kyčle OK, měla dávat široké balení. Naštěstí bude zima, tak se malá nezapaří … Uvidíš, co řeknou na kurzech vám příští měsíc, kdyžtak určitě písni ![]()
Jsme tu jen na skok-mám od rána migrénu a na to není dobr ésedět u PC
my měli nedozrálá jadérka v kyčlích a nikdy nám neřekli že bychom měli preventivně nosit široké balení, a to jsme chodili na KO na UTZ s kyčlema dost často a nikdy jsme šroké balení neměli.
Zítra snad bude líp, tak vás dočtu,pááá
Zdravim v rychlosti, uz treti den jsem v praci do vecera, jeste me ceka par hodin nez to tu zabalim. Nejak si neumim predstavit, jaky to bude, az se prcek narodi, porad mam pocit, ze to bude az za dloooouuho a ono se to zacina pomalu blizit ![]()
Sylvii, drzim palce, vydrz holka:)
Kosatko, supr odkaz
Jen podle toho, co tam pisou, tak jsem uz mela pribrat uz 7-10 kilo
Poprve v zivote jsem podmirak ![]()
Lucilko, migrena je svina, at je Ti brzy lip.
Zatim se mejte ![]()
To ja mam nejakych slabych 7 kilo nahore, a zjistila jsem jednu zajimavou vec - mam stejne miry pres prsa, brisko i boky. Proste hrosik ![]()
A.
Aliiku schválně jsem se šla podívat do zápisků a jsem na tom podobně , jen přes boky mám ještě o 2 cm víc.Ale třeba přes prsa mám do začátku těhu o 10 cm navíc ![]()
Začínám mít problém ostříhat si nehty na nohou ![]()
kosatka: tak se stříháním jsem bojovala zrovna dneska
… chtěla jsem si je i nalakovat, ale došly mi nervy, takže příště:-))))
Pěkný večer, maminy,
Sylvii, Beckovko , držím pěsti, ať to dopadne co nejlíp ![]()
Iviqv , tak mně naštěstí tahle povinnost vodit dítko do školky odpadá, ráno se vypravovat se všema čtyřma, tak mě asi trefí, i tak mi stačí, že vstávám, když bych ještě táák moc spala
Ale někdo učesat Věrku musí, manžel to zkusil jednou a nějak to nedopadlo. Šel na to moc vědecky ![]()
O ATB to vím, už jsem jich za svůj poměrně krátký život snědla až až. Ale vždycky jsem měla pocit, že pokud to bylo na nějaké záněty průdušek apod., zabírají později než třeba na zánět moč. měchýře, to už byla cítit úleva snad za 1 den užívání ![]()
Pajo , mně se třeba Krystýnka moc líbí
Tak ať se s manželem brzo domluvíte ![]()
Jinak mi moulové politici aspoň malinko zvedli náladu s protikrizovým balíčkem ![]()
Dobrou noc, M.
dobré ráno, Fragolo tak schválili to nebo ne? já zprávy nestíhám , to koupeme a vypravujem se do postele.
Jinak až budeš mít čas , tak mi změň v seznámku věk na 30. Ale vůbec to nechvátá ![]()
Krásné ranko,
tak mám pocit, že brzy skončím jako Fragi- tzn. na ATB
Nějak mi je hůř a hůř ![]()
Fragi : schválně , co ti Mudr napsala za antibiotika ? ![]()
Sylvi, Beckovka: opravdu před váma smekám ..jste borci, te´d to sice musí být hrozný…vůbec nezávidím, ale až to budete mít v kapse, tak budu závidět hrozně moc ![]()
iviqv: a malá šla do školky až teď úplně poprvé ? doufám, že tam bude chodit dýl jak Leonka…tak byla za září celkem 4 x, jinak samá nemoc.. ![]()
ad široké balení: nám nakázali v nemocnici v šestinedělí nosit látkovku nabalenou v jednorázovce , což je celkem praktický a účinný… pak už dobrý…takže s tím takhle zase počítám…
ad fusak: kupovala jsem teď od tento Emitexu ..
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Jinak když už je řeč o těch kilech…kolik máte nahoře, já se včera zhrozila, protože to bylo pořád nic nic a teď co týden , to kilo, a už je to 7 kil..no takto počítám, že skončím zase někde na +18 kg ![]()
Zziny já mám teď 10 kilo. U Filípka to bylo celkem 17, teď si myslim že to bude víc.Já zas přibírala od začátku, teď se to trochu zastavilo.
Ahoj holky,
Kosatko , ty jsi měla narozeniny? Samozřejmě všechno nejlepší!!! Tak už to máš upravené, ať jsme prudce aktuální ![]()
Jinak včera politici rozhodli, že se nebude sahat na rodičák, mateřskou a porodné. Ale prý se v tom budou dneska ještě vrtat, tak bůh ví, co z toho vyleze za paskvil, aby si pak ještě omylem nezvedli platy ![]()
Já zprávy taky nějak zvlášť nestíhám, ale třeba ty na CT2 kolem 23 hod už jsou v pohodě (pokud neusnu) ![]()
Zziny , tak se uzdrav ![]()
Já mám obyč Penicilin, Paralen mi MUDr. dovolil též
Ale pořád nic moc, děsně mě bolí v krku, tak nějak divně, mám problémy se najíst, tak mám takovou nucenou hladovku ![]()
Mějte se pěkně, M.
FRAGOLA: Ahoj,jestli se můžu přidat,tak já mám termín 5.ledna a bude to chlapeček Petřík ![]()