Poradna duly
Jana Čurdová
Br to musí být šílený.To by mě nenapadlo že to může být nebezpečný.
Jinak budu doufat že porodim ještě letos, abych stihla alespoň to porodné
![]()
Tak to taky doufam, ze porodim letos, nebo aspon to prvni mimco v novem roce, aby z toho neco bylo ![]()
Ja jak jsem ted na neschopence, tak mam penizky uplne minimalni, uz se tesim aspon na tu materskou, tu mi musi socialka dorovnavat do vyse rodicaku, tak si ji necham napsat hned 8 tydnu pred porodem. No chudak manzel tahne domecek ze sveho…
A s tim jidlem jsem na tom jak kdy, mlsna me hodi porad, jen mam takovej spatnej zaludek a je mi hlavne navecer dost blbe, tak se to aspon kompenzuje a nebudu se svyma chutema koule ![]()
Jo vcera mi manzel fotil brisko a nejak moc nevidim rozdil oproti pred par mesici, mi pripada, ze jsem jak soudek a na tech fotkach nic moc… No mam nahore asi 6-7 kilo a pripadam si jak hrosik ![]()
Alik
Ahoojky pupíčky
už jsme doma… včera jsme dospávali. Malá naštěstí ve vláčku spinká celou noc. Spíš je problém ji vzbudit
Tak jsem od 13.9 teta. No jsem ráda, že jsem nezůstala na vých. Slovensku. Holky jako za komunistů… malého jsme viděli asi 2 minuty. Matky dostávají děti jen na kojení. A neslměli jsme na něj vůbec šahat ![]()
Fragy… ať je brzo lépe.
Ad barvy kočárků… polovička vybrala orange… ale těch jezdí u nás na vesnici hoooodně. Já bych brala i modrý.
Dnes na kontrole vše ok. Globule zabrali, přibrala jsem kilo a půl, srdíčko bije. A příště se také budeme domlouvat na testu cukru.
A na jméne jsme se zatím také nedohodli.
Zziny… k těm dárečkům… já asi koupím malé nějký duplo domek a možná stojan na malování u ikei. A pak má 3 narozky…tak ještě musím něco vymyslet. Možná se zložíme s babičkama na odstrkávadlo. A polovičku nějak neřeším… má dlouhý seznam ohledně vecí na kolo ![]()
No jsem zvědvá komu se povede vysoké porodné ![]()
kosatko? Jak se ti tam vešli 2 metříky? Mně furt vyhazuje, že mám dlouhý podpis ![]()
Ahoj holky,
tak jsem se zašla podívat na slevy oblečení do Tesca a vyštrachala jsem tam i něco málo pro naši princezničku
Pak jsem jí ještě v jiném obchodě koupila dva kabátky a kravičku na zavěšení na kočárek nebo autosedačku. Každej mi pořád říká, ať nic takovýho nekupuju, že toho dostaneme, ale já jsem prostě neodolala
Jo a kravička je růžová, takže kočár bude zelenej nebo nás z té růžové picne ![]()
Protikrizový balíček mi radost taky nedělá. Přeci jen hypotéka na krku, tak se hodí každá kačka, ale stresovat se kvůli těm pupkáčům nehodlám. Všem pořád tvrdím, že se malá narodí mezi Vánocema a Silvestrem, tak doufám, že mě v tom malá nenechá a bude uvědomnělá od narození
No a rodičovák si pak asi „vyžerem“, ach jooo, i když s jedním děckem mi ještě může být hej, co má říkat Fragolka.
Pozdravujte bříška, v tom mém se právě žížalka pěkně prohání ![]()
No, tak to je opravdu s tím balíčkem pech, zrovna my holky
. Ale fakt se asi nemá vůbec smysl nad tím rozčilovat.
Fragolko zase opět ležím a bolestí už skoro nehýbu rukou
, tak nevím nevím, zda ty obstřiky fungují. Půjdu ve středu asi znovu. Ale co, hlavně, že můžeme ležet doma. Kámoška už přes týden leží v nemocnici, tvrdne jí bříško, tak je na kapačkách a miminku dávají nějaké léky na urychlení vývoje plic. Je ve 30. týdnu a prý kdyby náhodou, tak aby mělo plíce připravené.
Tak ať ti honem rychle to ucho odlehne a nezlobí už!
pá
Iviqv koukala jsem do podpisu, normálně tam mám dva metříky pod sebou.Vždycky začínaji i končeji zkratkou img v závorce.Jak už jsem je dělala nevim, našla jsem návod tady na emiminu.Ale ten druhý by měl jít úplně stejně jako ten první.Nemáš tam nějaký znak navíc?
Ahojky,
tak prvně všem marodům přeji brzké uzdravení, jsem taky na hromadě…klasicky něco mezi nachlazením a chřipkou a k tomu mně včera bylo tak zle, že jsem prozvracela celej večer a půlku noci… tak přemýšlím, jestli je možný, že se vrací těhotenský nevolnosti, to by mě asi švihlo.
PajaF. taky nemůžu nákupům odolat, říkám si, že bych měla přibrzdit, že je ještě čas, že se může ještě něco pooo… no ale zase na druhé straně ono to tak letí…
iviqv: tak to máš prima, že aspon manžel řekne, co by chtěl, ten můj tvrdí, že nic nepotřebuje..to ej sice chvýlyhodný, ale stejně něco jaksi koupit musím, že..
. Jinak to Slovensko je teda síla ![]()
ad barva kočárků: máme khaki a béžovou.. už tenkrát jsme mysleli na to, že příště se holčička podařit nemusí , no a vyplatilo se… ![]()
belavue: to bych v životě neřekla, že na pavoučí kousnutí v Čr může mít někdo reakci
Já dnes ráno zažila strašnej šok, dala jsem si večer k posteli sklinku vody..v noci jak mi bylo blbě, tak jsem popíjela , no a ráno jsem v ní našla utopenýho černýho pavoukaa…aaaaaaa… ![]()
ad protikrizový balíček : je mi z toho nějak divně, dluhy máme, taky jsme měli v plánu časem jít z bytu do baráčku- všechno to padá…Už teď přemýšlím na čem tak ušetřit, ale nic moc mě nenapadá
..... Do háje, zrovny my si to vyžereme úplně komplet… ![]()
Ahoj holky..
tak dneska jsem se dověděla, že jsem dala jednu část písemky (tu lehčí), tak ještě čekám na zítřek, co ta druhá. Ovšem jsem na tom bledě, protože umím asi tak 10 otázek ze 130 a to se prostě do pátku stejně nedá stihnout ![]()
Teda ty vaše příběhy s pavoučími kousanci a pavouky ve sklenici.. no brrrrr ![]()
A bolesti a nemoci a tak.. no hlavně ať jste brzy všechny ok!! A pravda, v nemocnici by to bylo horší…
Balíček teda nepotěšil, my v prosinci určitě nebudeme.. no ale co, přežijeme. ať si panstvo škrtá.. my se z toho nezblázníme.. i když samo každá koruna dobrá, taky jsme zadlužení a doufám, že jednou budeme mít věětší byt, jinak se sem nevejdem ![]()
iviqv taky mi dlouho trvalo než se mi vešly dva metříky.. ony některé odkazy na metříky jsou delší, některé kratší.. podle toho, ze kterých stránek je bereš, takže já jsem prostě u druhého hledala mětřík, který vytvoří co nejkratší odkaz.. no a pak ještě odstranit prázdný řádky mezi metříky a dalšími částmi podpisu.. prostě zkoušet, nakonec se ti tam něco vejde.. Někdo mi někdy radil, že administrátoři snad umí i na požádání prodloužit limit podpisu, ale jednou jsem tuším psala Lesině a nikdo mi neodpověděl..
Tak to můžeme kromě klubu stavitelek založit i klub marodů, co? Přemýšlím, jestli mám jít k doktorovi, moc dobře mi není, ale on je můj MUDr. až moc opatrný a pokud mi řekne, že těhotné radši nic a doporučí Vincentku, tak se mi tam ani nechce
Holky, tak ať jsme brzo zdravé ![]()
Iviqv , s metříkama můžu poradit jen to, co Sylvii. Zkoušet a pokud ti nepůjdou, napiš SZ Lesině, já jsem loni měla 4 metříky, ale jelikož se v tom pak člověk nemůže „vrtat“ sám, metříky jsem vzdala, bo se mi nechtělo otravovat 4× do roka kvůli změně ![]()
Jinak koukám, že porodnice na Slovensku nic moc, ale přiznám se, že když děti v porodnici hooodně řvaly a měla službu nějaká rozumná sestřička, brávala si je s sebou, aby se maminy mohly aspoň trochu vyspat. To byla nádhera, spát třeba 3 hodinky tahem ![]()
Zziny , teda, ty seš fajnšmekr
(tím myslím toho pavouka
) Tý brďo, já bych potom asi zvracela kdykoli bych si na to vzpomněla…
Pajo , vždyť čekáš první miminko, tak si ty nákupy užij ![]()
No nic, končím, teplota stoupá, ale napsat jsem ještě musela
Dobrou noc a pěkné sny, M.
Děkuji holky za rady… jsem se hrala a povedlo se ![]()
To jsem slyšela, že nějak v čr jsou nějaký jedovatí pavouci… tak at je mamce dobře
U nás jsou zatím ráno jen ve vaně pavouci. To ještě zmáknu splachnout ![]()
Fragy ať teplota nestoupá
Brou noc holky
Dobre rano tehulky,
Fragi at je lip. Ja jsem se o vikendu lecila lipovym cajem s medem, strikaci vincentkou do nosu a cucacimi septoforty do krku. A sem tam nejakej paralen, kdyz nebylo zbyti. Tohle vsecko tehulky stopro muzou ![]()
Jo a pred par mesici, kdyz jsem mela teploty a fakt hnusne rudo v krku, mi doktorka napsala Bioparox - lokalni atb, co se strika do krku a do nosu, ze je pro tehulky neskodny. A fakt pomohl ![]()
Jinak me vcera pro zmenu bolela hlava jak strep, a dosla jsem si pro jistotu na vyter z krku, jestli nemam toho streptokoka aj tam.
Toliko hlaseni pro klub marodu ![]()
A jeste pro klub stavitelek: ve ctvrtek budeme mit vchodove dvere, jsem na ne moc zvedava ![]()
A Paje diky za info o kurzu, uz se tam za 14 dni moc tesim, hlavne si pripadam jak tele a budu vdecna, kdyz me nauci hlavne peci o kojence. Jsem si tak premyslela a zjistila, ze vlastne vubec netusim, jestli se dite driv koupe nebo krmi a podobny veci ![]()
Mejte se Alik
Dobré ránko,
tak můžu naštěstí říct, že mamči už je dobře,včera jsme hlídali,jestli nestoupne teplota, ale vypadá to, že je to ok…
zziny: no já takhle po ránu narazit na pavouka ve sklenici,tak by mě asi odvezli nohama napřed
… A to jsem četla nedávno nějakou statistiku, že každý člověk sní ročně ve spaní až 6 pavouků…fůůůůůůůůj ![]()
Já taky určitě nestihnu vyšší porodné, vzhledem k termínu 19.1 2010:-))))
Koukám, že marodů tady máme čím dál tím víc, tak se holky šetřete a lečte se ![]()
Alkyno, promiň za zpožděnou reakci… Já bych chtěla Mutsy urban rider, ale viděla jsem ho zatím jen na netu a taky jsem očumovala dva na ulici ![]()
Včera jsem se dívala na podrobné fotky na bazarových stránkách a připadalo mi, že má docela malou hlubokou korbičku, narazila jsem na fotku mimi ve fusaku, nabalenýho v zimních věcech, a bylo tam pěkně naknop…ale jsou to jen fotky. Podle toho soudím, že asi starý fusak s beranem ještě po mně asi nenarveme nikam
![]()
Já dnes razím na kontrolu, tak se připravuju, že mě budou posílat na ten velice příjemný cukrovkový testík ![]()
Pěkný den všem!