Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
18.9.09 12:38

Já pevně doufám že druhý porod je lepší :lol: :lol:
Fragolo tak dvě koblihy k snídani pro mě absolutně problém není.Na té cukrovce mě neštvalo jen vypít ten hnus, ale ty 3 hodiny čekání pak bez jídla, pítí a vůbec.Jsem ráda že jsem se tomu vyhla.
Ještě k jménům - určitě nakonec zůstane u té Pavly, protože se prostě nedohodnem :? Mě by se moc líbila i Jolanka, ale o tom manža vůbec nechtěl slyšet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.9.09 13:00

Zziny , no, já si říkala, že tou vláčkodráhou by ses asi nezavděčila :lol: No a manželovi nevím, fakt netuším, naštěstí nemá moc velké požadavky :wink:
Jinak já na druhý porod vzpomínám se slzou v oku jako na nejkrásnější. Jednak člověk věděl do čeho jde, za druhé to netrvalo dlouho - v so dopoledne mi můj gynekolog udělal Hamiltona, kontrakce začaly už cestou domů, doma jsem teda myslela, že polezu po zdi, ale dalo se to, no a po příjezdu do porodnice byl Davídek na světě cca za 45 min, píchli mi vodu a šlo to děsně rychle…Fakt nádhera a pohodička :) Ale jinak bych řekla, že třeba ten čtvrtý byl skoro stejný jako první, celkem hnus s oxytocinem :roll: Ale přežili jsme :wink: Člověk by řekl, že po čtvrté z mě dítě poleze samo a ono neeee :lol: :lol: :lol:

Holky, potřebovala bych se zastlat do postele, je mi fakt mizerně, sotva jsem se doplácala pro Věrku do školky. Herdek, to jsou zase vyhlídky na víkend :roll: Mějte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
18.9.09 13:36

Fragi: šmankote, tak povolat hlídací babičky- jestli jsou - a potit se :wink: ; no to se mi to kecá…ale Leonka už je taky nemocná a já to čekám každou chvíli, jen pořád přemýšlím, čím se nadopuju, když vlastně nic nemůžeme :roll:
No přesně, jsem myslela, že čtvrté už muselo jít jako po másle… :D
Já poprvý rodila 14 hodin, tak budu hrozně vděčná aspon za těch max. třeba 10 - no asi si fandím :D Ale co , hlavně, když oba přežijeme ve zdraví…
Jinak právě pročítám diskuzi o epiduralu, ale zatím jsem i přes první šílenej porod rozhodnutá, že neee…

kosatko: taky se nějak nemůžeme na jménu domluvit, manžel trvá na Petrovi (jakože po tatínkovi), ale to jsem prohlásila , že jen přes mou mrtvolu :lol: a nehodlám ustoupit, takže uvidíme, jak se to vyvine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
18.9.09 17:15

Fragolko tak to budeš muset asi opravdu zalehnout, ale vůbec si nedokážu představit, jak to probíhá s tvou rodinkou v praxi? Tak musíš vitamínkovat a vitamínkovat. Já zase bojuji už se třetím oparem. Na vektaviru je napsáno, že se v těhu nedoporučuje, ale už jsem po něm sáhla, protože z toho začínám být mírně zoufalá. Také jsem dnes byla u doktora s tou bolestí žeber, prý mám jít na neurologii, možná mi tam dají nějaký obstřik a bude možná klid, tak se tam příští týden vydám a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
18.9.09 18:38

Ahojda holky,
tak jsem se dnes stavila v detskem obchode, kde jsem si vlastnorucne vyzkousela kocarky, a vzhledem k tomu, ze budu porizovat jen lehky sportak (hlubokej mame), jsem se zamilovala do Quinny Speedy. Je velikej, ale lehouckej, a jezdilo se s nim ze vsech kocarku nejlip. Fakt zatacel uplne sam :D
A taky jsem ho videla po slozeni a velikost skoro jako golfky, no nadchnul me. Jedine co se musi dokoupit, je nanoznik (asi od Emitexu), protoze Quinny k tomu nanozniky nedela.
Jinak se pridavam k nachcipanym tehulim, poboliva me v krku a mam lehce vyrazku - ta je teda mozna po tech atb, i kdyz jsou jen lokalne do pochvy, tak to tam psali jako mozny vedlejsi ucinek. Nebo je to ucinek toho streptokoka, co me okupuje :roll:
Jdu zalehnout, mejte se :)
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
19.9.09 19:50

Ahoj tehulky,
tak se po dni podivam a nikde nikdo :(
Ja se snazim lezet a lecit viry ci koky, nebo kyho certa to v sobe mam.
Jinak zitra jedeme definitivne dovybrat a objednat drevene schody do domecku, uz se tesim :D
Pajo, az tu budes, referuj o kurzu, jsem zvedava :wink:
Fragi, Tobe preju brzke uzdraveni, at ty bacily taky brzy premuzes. Ja se momentalne prolevam lipovym cajem s medem a snad pomaha :wink:
Kosatko, mi se Linda taky libi, mel se tak jmenovat bracha a nakonec se tak jmenovala nase cicina, kdyz ta holcicka nevysla :lol:
Mejte se, ja jdu padnout k TV
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
19.9.09 21:31

Ahoj holky, my dnes skvěle nakoupili v tescu-3 bodýčka za 45kč a taky máem sourpavu do porodky a ještě jednu větší krásnou sametovou.
Přeji krásný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.9.09 22:06

ahoj a hezký večer, tak koukám že nakupování na miminka neomrzí i kdybysme čekali třeba desáté dítě co? Já jsem si zakázala něco kupovat, ale už toho mám snad na dvě děti.Ono fakt nejde odolat :wink:
Jinak zatim jsme zdraví tak doufám že to vydrží.
Fragolo už je ti líp?
Jinak vidim že spíš fandíte Lindě než Adélce :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.9.09 08:07

Krasne nedelni rano tehulky,
Kosatko, nechtela jsem Te zklamat, Adelka je taky moc hezky jmeno. A navic neznam moc nikoho, kdo by tak prcka pojmenoval, bylo by i mene pouzivane. My se totiz snazime vyhnout tem jmenum, co je ted davaji vsichni, aby prcek nebyl s dalsima peti jmenovcema ve tride, jako za nasich doby samej Honza, Tomas, Lenka a Lucka :lol:
Jinak ja jsem objevila na netu na MMB vyrobce detskeho obleceni Amalka a maji strasne krasne vecicky. Rikala jsem si, ze vydrzim do utz 6.10., treba se jeste prcek ukaze co je zac, a pak uz asi definitivne objednam podstatnou cast vybavicky :wink:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
20.9.09 09:08

aliiku já nejsem zklamaná.Manžel mi jí stejně nepovolí :lol:
kolem nás jsou teď samí Honzíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
20.9.09 10:01

holky mrkněte - nová verze emimina :
https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.9.09 10:02

Ahoj holky,
tak pomalu vstávám z mrtvých :wink: Manžel se nade mnou v pátek smiloval, když me viděl a i když jsem machrovala, jak to zvládám :wink:, přišel dřív z práce. No, upřímně jsem mu za to byla dost vděčná. Takže u mě viróza v plné parádě, už druhá za tohle těhotenství, tak si se mnou Simča fakt užívá :( V krku mám struhadlo, mám problém cokoli vypít, natož sníst, v noci nespím, přes den bych spala, tak jen těžce doufám, že zítra už bude líp :?
Ale dost špatných zpráv a kecání o sobě :wink: Každopádně děkuju všem za podporu :)

Kosatko , jo, přesně, nakupování na miminka je přece úžasný :lol: Jen nevím, v které kategorii jsem, jestli už náhodou nejsem závislák :lol:

Kubi , tebe ať už ty bolesti žeber konečně přejdou, teda, ať ti od nich spíš doktor pomůže, nestojí to za nic, když člověka něco trápí, co?

Zziny , za sebe epidurál taky ne, nějak jsem spíš schopná zvládnout bolesti než představu, že se mi někdo bude vrtat jehlou v páteři, kromě toho v naší porodnici epi prostě neexistoval, nevím, jestli se už něco změnilo, ale ani jsem se po něm loni neptala :wink:

Mějte se moc hezky a užijte si zbytek víkendu. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.9.09 10:03

Kosatko , já už na novou verzi mrkala a zatím jsem spíš zklamaná (holt taky jedna konzerva :wink: ). M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
20.9.09 14:32

Ahoj těhulky,
Kosatko já bych tedy byla určitě pro tu Adélku, tchýně má totiž kočku Lindu, tak to mám už nějak spojené se zvířátkem :) .
Fragolko tak to je mi tě líto, že ti je takhle pořád blbě :? . Je to holt v tom těhu pitomý, když si nemůžeš vzít pořádně žádný lék. Jediná dobrá útěcha je ta že víš, že to jednou skončí, maximálně ještě pár dní a budeš zase jak rybička.
Já zítra pofrčím zase na rehabilitaci a pak objednat na neurologii, jsem už z těch žeber pěkně otrávená, ale zase si nechci pořád stěžovat, musím to prostě vydržet.
Tak pa kočky, Kubi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
20.9.09 14:41

Já pořád čučím na ty kočárky a ještě se mi docela líbí Boston-ale nikde jsem ho neviděla a na netu je jen málo fotek. No uvidíme ho ve zlíně tam ho mají taky.Mají i krásnou nepraktickou bílo černou barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí