Poradna duly
Jana Čurdová
Já pevně doufám že druhý porod je lepší
![]()
Fragolo tak dvě koblihy k snídani pro mě absolutně problém není.Na té cukrovce mě neštvalo jen vypít ten hnus, ale ty 3 hodiny čekání pak bez jídla, pítí a vůbec.Jsem ráda že jsem se tomu vyhla.
Ještě k jménům - určitě nakonec zůstane u té Pavly, protože se prostě nedohodnem
Mě by se moc líbila i Jolanka, ale o tom manža vůbec nechtěl slyšet
Zziny , no, já si říkala, že tou vláčkodráhou by ses asi nezavděčila
No a manželovi nevím, fakt netuším, naštěstí nemá moc velké požadavky ![]()
Jinak já na druhý porod vzpomínám se slzou v oku jako na nejkrásnější. Jednak člověk věděl do čeho jde, za druhé to netrvalo dlouho - v so dopoledne mi můj gynekolog udělal Hamiltona, kontrakce začaly už cestou domů, doma jsem teda myslela, že polezu po zdi, ale dalo se to, no a po příjezdu do porodnice byl Davídek na světě cca za 45 min, píchli mi vodu a šlo to děsně rychle…Fakt nádhera a pohodička
Ale jinak bych řekla, že třeba ten čtvrtý byl skoro stejný jako první, celkem hnus s oxytocinem
Ale přežili jsme
Člověk by řekl, že po čtvrté z mě dítě poleze samo a ono neeee
![]()
Holky, potřebovala bych se zastlat do postele, je mi fakt mizerně, sotva jsem se doplácala pro Věrku do školky. Herdek, to jsou zase vyhlídky na víkend
Mějte se, M.
Fragi: šmankote, tak povolat hlídací babičky- jestli jsou - a potit se
; no to se mi to kecá…ale Leonka už je taky nemocná a já to čekám každou chvíli, jen pořád přemýšlím, čím se nadopuju, když vlastně nic nemůžeme ![]()
No přesně, jsem myslela, že čtvrté už muselo jít jako po másle… ![]()
Já poprvý rodila 14 hodin, tak budu hrozně vděčná aspon za těch max. třeba 10 - no asi si fandím
Ale co , hlavně, když oba přežijeme ve zdraví…
Jinak právě pročítám diskuzi o epiduralu, ale zatím jsem i přes první šílenej porod rozhodnutá, že neee…
kosatko: taky se nějak nemůžeme na jménu domluvit, manžel trvá na Petrovi (jakože po tatínkovi), ale to jsem prohlásila , že jen přes mou mrtvolu
a nehodlám ustoupit, takže uvidíme, jak se to vyvine…
Fragolko tak to budeš muset asi opravdu zalehnout, ale vůbec si nedokážu představit, jak to probíhá s tvou rodinkou v praxi? Tak musíš vitamínkovat a vitamínkovat. Já zase bojuji už se třetím oparem. Na vektaviru je napsáno, že se v těhu nedoporučuje, ale už jsem po něm sáhla, protože z toho začínám být mírně zoufalá. Také jsem dnes byla u doktora s tou bolestí žeber, prý mám jít na neurologii, možná mi tam dají nějaký obstřik a bude možná klid, tak se tam příští týden vydám a uvidím.
Ahojda holky,
tak jsem se dnes stavila v detskem obchode, kde jsem si vlastnorucne vyzkousela kocarky, a vzhledem k tomu, ze budu porizovat jen lehky sportak (hlubokej mame), jsem se zamilovala do Quinny Speedy. Je velikej, ale lehouckej, a jezdilo se s nim ze vsech kocarku nejlip. Fakt zatacel uplne sam ![]()
A taky jsem ho videla po slozeni a velikost skoro jako golfky, no nadchnul me. Jedine co se musi dokoupit, je nanoznik (asi od Emitexu), protoze Quinny k tomu nanozniky nedela.
Jinak se pridavam k nachcipanym tehulim, poboliva me v krku a mam lehce vyrazku - ta je teda mozna po tech atb, i kdyz jsou jen lokalne do pochvy, tak to tam psali jako mozny vedlejsi ucinek. Nebo je to ucinek toho streptokoka, co me okupuje ![]()
Jdu zalehnout, mejte se ![]()
Alik
Ahoj tehulky,
tak se po dni podivam a nikde nikdo ![]()
Ja se snazim lezet a lecit viry ci koky, nebo kyho certa to v sobe mam.
Jinak zitra jedeme definitivne dovybrat a objednat drevene schody do domecku, uz se tesim ![]()
Pajo, az tu budes, referuj o kurzu, jsem zvedava ![]()
Fragi, Tobe preju brzke uzdraveni, at ty bacily taky brzy premuzes. Ja se momentalne prolevam lipovym cajem s medem a snad pomaha ![]()
Kosatko, mi se Linda taky libi, mel se tak jmenovat bracha a nakonec se tak jmenovala nase cicina, kdyz ta holcicka nevysla ![]()
Mejte se, ja jdu padnout k TV
Alik
Ahoj holky, my dnes skvěle nakoupili v tescu-3 bodýčka za 45kč a taky máem sourpavu do porodky a ještě jednu větší krásnou sametovou.
Přeji krásný večer.
ahoj a hezký večer, tak koukám že nakupování na miminka neomrzí i kdybysme čekali třeba desáté dítě co? Já jsem si zakázala něco kupovat, ale už toho mám snad na dvě děti.Ono fakt nejde odolat ![]()
Jinak zatim jsme zdraví tak doufám že to vydrží.
Fragolo už je ti líp?
Jinak vidim že spíš fandíte Lindě než Adélce ![]()
Krasne nedelni rano tehulky,
Kosatko, nechtela jsem Te zklamat, Adelka je taky moc hezky jmeno. A navic neznam moc nikoho, kdo by tak prcka pojmenoval, bylo by i mene pouzivane. My se totiz snazime vyhnout tem jmenum, co je ted davaji vsichni, aby prcek nebyl s dalsima peti jmenovcema ve tride, jako za nasich doby samej Honza, Tomas, Lenka a Lucka ![]()
Jinak ja jsem objevila na netu na MMB vyrobce detskeho obleceni Amalka a maji strasne krasne vecicky. Rikala jsem si, ze vydrzim do utz 6.10., treba se jeste prcek ukaze co je zac, a pak uz asi definitivne objednam podstatnou cast vybavicky ![]()
Alik
aliiku já nejsem zklamaná.Manžel mi jí stejně nepovolí ![]()
kolem nás jsou teď samí Honzíci
holky mrkněte - nová verze emimina :
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ahoj holky,
tak pomalu vstávám z mrtvých
Manžel se nade mnou v pátek smiloval, když me viděl a i když jsem machrovala, jak to zvládám
, přišel dřív z práce. No, upřímně jsem mu za to byla dost vděčná. Takže u mě viróza v plné parádě, už druhá za tohle těhotenství, tak si se mnou Simča fakt užívá
V krku mám struhadlo, mám problém cokoli vypít, natož sníst, v noci nespím, přes den bych spala, tak jen těžce doufám, že zítra už bude líp ![]()
Ale dost špatných zpráv a kecání o sobě
Každopádně děkuju všem za podporu ![]()
Kosatko , jo, přesně, nakupování na miminka je přece úžasný
Jen nevím, v které kategorii jsem, jestli už náhodou nejsem závislák ![]()
Kubi , tebe ať už ty bolesti žeber konečně přejdou, teda, ať ti od nich spíš doktor pomůže, nestojí to za nic, když člověka něco trápí, co?
Zziny , za sebe epidurál taky ne, nějak jsem spíš schopná zvládnout bolesti než představu, že se mi někdo bude vrtat jehlou v páteři, kromě toho v naší porodnici epi prostě neexistoval, nevím, jestli se už něco změnilo, ale ani jsem se po něm loni neptala ![]()
Mějte se moc hezky a užijte si zbytek víkendu. M.
Kosatko , já už na novou verzi mrkala a zatím jsem spíš zklamaná (holt taky jedna konzerva
). M.
Ahoj těhulky,
Kosatko já bych tedy byla určitě pro tu Adélku, tchýně má totiž kočku Lindu, tak to mám už nějak spojené se zvířátkem
.
Fragolko tak to je mi tě líto, že ti je takhle pořád blbě
. Je to holt v tom těhu pitomý, když si nemůžeš vzít pořádně žádný lék. Jediná dobrá útěcha je ta že víš, že to jednou skončí, maximálně ještě pár dní a budeš zase jak rybička.
Já zítra pofrčím zase na rehabilitaci a pak objednat na neurologii, jsem už z těch žeber pěkně otrávená, ale zase si nechci pořád stěžovat, musím to prostě vydržet.
Tak pa kočky, Kubi
Já pořád čučím na ty kočárky a ještě se mi docela líbí Boston-ale nikde jsem ho neviděla a na netu je jen málo fotek. No uvidíme ho ve zlíně tam ho mají taky.Mají i krásnou nepraktickou bílo černou barvu.