Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3952
11.9.09 18:22

Bel Sofie se mi mooooc líbí! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
11.9.09 18:31

taky bch jí chtěla.. jenže my jsme Mafkovi a Sofie Mafková… trochu moc f asi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
11.9.09 19:52

Hezký večer všem…

strašně jste toho nakecaly, tak dočítám přes tři řádky, protože Leonka mě chce ještě ukázat v ložnici nějaký strašidla či co :lol:

ad jména : to je nespravedlivý..mně přijde , že na holčičky je obrovskej výběr a u těch kluků mi tak nijak nic do oka napadlo :roll: , jediný co vím, že to rozhodně nebude Petr - neb by to bylo po manželovi a tudíž děsně nepraktický :D

ad bydlení: ty baráčky závidím, my máme 2+1 a děs a hrůza, ani ne tak kvůli tomu, že je to malinký, ale ty sousedi…žádná zahrádka , dvorek…prostě to je tak, když je člověk zvyklej na RD . Bohužel díky financím nemůžeme na domek ani pomyslet, no a jestli opravdu schválí ten "protikrizový protirodinnový " balíček, tak už vůbec ne..

Alky: gratuluju k holčičce :wink:

Fragi: tak už jste zase hromadně zdraví ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
11.9.09 19:53

Sylvii: já bych to asi neřešila, kdyby se mi nějaké jméno moc líbilo, tak bych ho dala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.9.09 20:29

Zziny , mně zase přijde, že je větší výběr u kluků :wink: A dávání jmen po rodičích teda taky zrovna nějak nemusím :wink: Takže Martínka ani Martinku, neee :wink:
Věrka už je v pohodě, teda, smrká malinko, tak šla dnes do školky, kluci jsou o dva dny pozadu, ale doufám, že to tentokrát nikomu nesedne na průdušky a zvládneme to bez MUDr. Zato jsem to už chytla já, prskám jak jezevec :wink: Co u vás, co malá, už je v pohodě?

Sylvii , Sofie Mafková není tak zlý, u nás by to byla větší šupa :lol:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.9.09 22:26

Ahoj maminy, všechny vás zdravím. Po dlouhé době zase nakukuju. Už se ani nesnažím dočítat. Projela jsem jen seznámek a heleme se, holčiček nám nějak přibylo!!!

Zrovna mám brouka v hlavě. Začala jsem řešit kočárek. Zalíbil se mi MAXI COSI Mura 3, ale nikde se o něm nemůžu nic dočíst. Nemáte některá tip na diskuzi nebo nějakou osobní zkušenost s tímto vozítkem?

Viki má střevní chřipku, takže dnes bylo u nás veselo. Jen doufám, že to nechytneme všichni.. :?

Dobrou, P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
12.9.09 20:01

ahoj všem !!!
Hlásim se po dovolené, bylo to super, hlavně Filípek si užil bazénů.Byli jsme v maďarsku v termálech.Jen teď má trochu rýmu tak snad se z toho nevyklube nic dalšího.Maličká v bříšku vesele kope, tak snad se jí taky líbilo :lol:
Zatim jsem nestihla nic dočíst, tak mam večer co dělat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.9.09 20:28

Dobrý večer,

Pavli , koukám, že u vás bych si připadala jako u nás doma. Pořád něco :wink: tak ať se Viki brzo uzdraví a nemáte to všichni…

Kosatko , teda vy jste se vydali na takovou cestu :wink: Tak to jste dobří a hlavně, že jste si to užili :) A co ty? V pohodě? Přeju pěkné počtení :lol:

Mějte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
12.9.09 20:58

Fragolo kupodivu jsem byla celou dobu úplně v pohodě.
Jen jsem si v těch bazénech s tim mym břichem připadala jako exot :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.9.09 21:35

Kosatko , tak to je super, že je dobře :)
Já jsem zrovan dneska mudrovala, že by nebylo špatný, kdyby těhotenství trvalo těch 5 měsíců. Zatím jsem fakt v pohodě, ani moc nefuním jak lokotka, bříško není veliký a já bez problémů venku stíhám chytat děti 8) … To by bylo ideální… Jen jsem si myslela, že to na mě není moc vidět :? , dneska na mě čumělo X lidí, ale já jsem otrlá 8) , bo my když někam vyrazíme, obvykle budíme rozruch :lol: :lol: :lol:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
13.9.09 12:18

Ahojky bříška,

KOSATKO… hezká dovolená. Bráškabyl taky někde v aquaparkuv maďarsku a moc se jim tam líbilo.

Pavli.. držím palečky, ať to nechytnete všichni a malá je brzo ok.

tak jsem v pátek v ikei pořídíla.Mají pár hezkých kousků..škoda. Dokuď to tu nemáme hotovo, nic se kupovat nebude.

Byli jsme i v nextu, c&a-ku a h&m-ku… v nextu hezký věci, ale oplatí se objednáva t z Anglie. V c&a-ku měli bodýska za 75, tričena na holky od 125,–. No a nakonec jsem koupila brachovmu nenarozenému synkovi kompllítek tepláčku a mikči za 350,–. Holčičí věci jsem už nestihla :( děti už byli jako čerti. Tak příště… Jo a těhu kolhoty jsem pod 999 nenašla
Tož tolik rychlý průzkum

Jinak zítra musím na gyndu, jen nejsem objednaná a nemám hlídaní.. tak jsem zvědavá :)

Teď frčíme na malý výletík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
14.9.09 06:56

Ahojky:

iviqv: ty ceny to je síla, ale když ty pidi věcičky jsou taak nádherný :D ..jinak těhu oblečení jsem sháněla na MMB a na aukru, je mi líto za to dávat peníz. U Leonky jsem nekupovala vůbec nic, vystačila jsem si s bokovkama a pak přes léto bokovka sukně a pohoda, teď je to horší, protože do vypasované bundy se fakt nevlezu.
Taky mám hrůzu, že jestli mně nakonec otečou před porodem nohy, tak pojedu do špitálu asi v pantoflích :D

fragi: jo jo, pět měsíců by bylo super, myslím že i ty porody by byli lepší, neb je člověk ještě v kondici :D
Je fajn, že už se pomalu uzdravujete … Leonka už má ouško taky celkem v poho..

kosatko: kolik jste jeli hodin ? já bych asi cestu delší jak dvě hodiny nepřežila :lol:

vikisam: tak všeobecně se tvrdí, že Maxi Cosi jsou super…zkus mrknout na ten MMB na diskuze.

Jinak nevím jeslti se to zde už neřešilo, ale nepřemýšlíte některá nad tím, že odmítnete testy na cukrovku ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
14.9.09 07:37

Já jsem o tom uvažovala, ale nakonec jsem se rozhodla to podstoupit, pokud doktorka zavelí. Přesvědčilo mě pročtení různých diskusí, kde jsem se dočetla, že ta těhu cukrovka nemusí mít žádné příznaky. Beru to tak, že to není pro dítě nijak nebezpečný vyšetření, ani pak nemusíš dlouhodobě dodržovat klidový režim (ne jako plodovka). Prostě je to jen nepříjemný, a to v porovnání s tím, co mě čeká v porodnici určitě zvládnu - jo a taky je to za dopoledne vyřízený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.9.09 08:14

Zdravim po vikendu tehulky :D
Ja jsem pozvana na testy na cukrovku taky (a dokonce za to nejaky maly penizek platim, protoze jsem v soukromem CAR) a vubec se mi na ne nechce. No ale budu to muset prezit, nejak mi je naplanovali, ani jsem se nestihla ozvat… Hlavne se bojim, abych se neslozila a nejak tim neublizila mimcu. Ja totiz kvuli spatnemu zaludku nevydrzim moc dlouho bez jidla a navic pri brani krve omdlivam (nemuzu ji videt a mam nizky tlak), super kombinace :roll: Tak jsem se ptala, zda muzu rano pit vodu a vzit Rennie, abych tam vubec dojela, a rekli mi, ze jo. No snad to preziju :?
Jinak ja jsem vetsinu vikendu prolezela a prosedela, aspon pro zmenu prostedi chvilema u rodicu, tak jsem si aspon popovidala. Manzel je ted vecer vzdycky vystaven memu privalu slov, jen co se vrati z prace, bo jsem tu sama zavrena, tak jsem nejaka nevypovidana a strasne mi chybi spolecnost. Tak to chudak odnasi :lol:
Mejte se krasne, Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.9.09 09:34

Ahoj maminy,

u nás byla nějaká divoká noc, tak jsem ještě lehce mimo 8)

Zziny , mně je taky celkem záhadou, jakou bundu si na zimu pořídím :roll: No, uznávám, že rodit v létě a zimě je solidní rozdíl… Ale věř mi, že i do porodnice se dá odjet 28.12. v pantoflích 8) Jsem takhle odfrcela, no, do bot bych se asi dostala, ale nějak jsem nebyla schopna se mezi kontrakcema obout :wink: A ani nebyla moc velka zima… Tak jsem pak manžela honila, aby mi na odchod domů přivezl zimní boty :wink:
K tomu testu na cukrovku: mě můj gynekolog neposílal ani při jednom těhotenství, tak neví :nevim:

Aliik , tak u nás je to po příchodu manžela z práce spíš naopak - uvítala bych spíš chvíli klidu a manžel je ještě většinou takový „uhulákaný“ z práce, hlavně, když hodně telefonuje, tak mu pak říkám, že je jak strýc Pepin :lol: :lol: :lol:

Dneska u nás leje, ale včera jsem manžela ukecala, že někam pojedeme, tak jsme byli aspoň v zoo v Jihlavě, sice tam s dětma jezdíme každý rok, ale je to tam hezký a máme to celkem blízko. Ono už těch pěkných víkendů asi moc nebude. Mějte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí