Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9066
9.9.09 12:37

Tak jeste jeden pokus metriku, mejte trpelivost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.9.09 13:15

Sylvuš ty jsi borka ot já si nedovedu představit. Já se učila na státnice asi půl roku a ještě ted na to nerada vzpomínám :oops:
Jinak v poradně vše ok-jen mám zas ty kvasinky a protože jsem ve 22. týdnu dr mi napsal silnější čípky co snad zaberou. už mě t otrápí koli měsíců a nic nepomáhalo.
Jo a koupila jsem dnes 3malinkatá bodýčka, to není ani možné že to mimi bude zas tak malé 8O :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.9.09 13:39

Čusík maminky,

Alli vítám tě u nás… Metřík vypadá super… A pořádně se šetři at je s mimískem vše v pohodě :wink:

Mausko , tobě držím pěsti at ti dobře dopadnou testy s tou močí, abys to nemusela řešit na dovolené… A Mallorcu si užij… naposledy ve „dvou“ - s manžílkem, nebo? :lol:

Sylvi držím pěsti se státnicí, at to zvládneš…!!!

Lucil ty jo, taky bych už utrácela… Zítra po utz, kde se doufám dovíme pohlaví, tak hned vyrazíme na menší nákup pro myšku… tak už se těším… I zajedem omrknout kočárek… :lol: :D

Fragi hodně štěstí v boji s nemocí!!! A co vůbec vaše koupelna, už jsi dlouho neporeferovala :)

Jinak přeji hezký den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.9.09 13:48

Lucil gratulace k dobrým výsledkům a brzské uzdravení… Snad ti čípky brzy zaberou!!!

A ta fotečka v metříku u Lukáška - to je skutečně váš klučík???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.9.09 14:03

No to je naše mimiško-je to fotka z 3D UTZ ale já ji nafotila normálně fotákem ta kto není dobře vidět.
Já se chci jet podívat na kočárky do Zlína-mají levné na e shopu ale chci je vidět naživo. Tak t ospojíme s návštěvou zOO v Lešné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.9.09 14:12

No jako je to boží fotečka… Je tam krásně vidět pimpula malej… Krása!!!

My právě taky chcem naše tipy omrknout naživo a ohmatat… Na netu jen najdeme nějaké přijatelné ceny a pak objednáme… Ale ještě je čas na objednání… Zatím chceme mít jen představu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.9.09 14:20

Holky tak nám chcou sáhnout na penízky-darebáci
 http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…

Díky za pochvalu fotečky.
Dnes se Honzíkovi zas líbilo na gyndě. Dr mi dělá každou poradnu UTZ a Hozík už mu ukazoval at jako jdeme za roh-tam má lehátko a UTZ a volal mimi mimi. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
9.9.09 14:34

Tyjo, to je nejhorší s těma penězma, že maminka, které se mimi narodí 31.12. dostane ještě víc a tak maminka, které se narodí o pár hodin později už míň.. to je děs :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.9.09 14:42

Ahoj,

Alky , tak u nás se chrchlá a smrká o 106 :( Věrka se půjde v pátek podívat do školky, tak budu počítat, kolik dnů tam bude tentokrát. Já to uznávám, já jsem děsnej „fanda“ předškolních zařízení :wink: Tak jsem z toho všeho nějaká otrávená, Ondra prořval většinu noci, ono batole s rýmou, to je fakt za trest :roll: Ani na mrňouska se mi nic kupovat nechce, no, snad mě takové „optimistické“ nálady brzo přejdou :wink:
Pat a mat měli přijít na koupelnu v sobotu. Nedorazili. Tak nám to nakonec obloží ten chlápek, co nám zateploval, a ten už je šikovnej, tak to vidím celkem reálně :wink: Asi se mu zželelo manžela, když viděl, jak je z Pata a Mata zničený :lol:
Jo, zítra dej echo, jak jste dopadli/y na UZ :wink:

Jinak Simča kope taky děsně dole, taky jsem se divila 8O

Sylvii , nezávidím, nechtěla bych studovat ani s jedním prckem, natož se dvouma, tak držím pěsti, ať to všechno zdárně zvládneš a máš konečně klid :)

Tak ju, mějte se, dneska mám žehlení. Tak práci a odpočinku zdar :wink: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.9.09 14:46

Teda, nad těma penězma se ani nemíním rozčilovat :roll: Jednak je to návrh, tak uvidíme, co bude a nebude po volbách, kdo zase co vymyslí a naslibuje… A celkově mi přijdou návrhy na řešení krize úplně „super“. Zvedne se DPH, vše se podraží, lidi budou míň nakupovat a ekonomika půjde zase do kytek, ne? Hlavně, že páni politici se budou mít dobře :roll: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.9.09 14:48

jojo páni politici si na prychy nenechají sáhnout-ale nebudem se rozčilovat at nemáme nervní mimi :wink:
Jdu si dát kafčo, žehlení mám hromadu-ale neuteče-nemá nožičky :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
9.9.09 15:00

ahojky maminy:)
zdravím Vás po delší době, jelikož jsem byla neustále v jednom kole v práci:) a byla bych asi ještě teď, kdybych nezačala omdlívat kde mě napadne :lol: … Takže se mnou mudr udělal krátký proces a nařídil mi být doma, popřípadě by pro mě bylo prý vhodnější chodit s doprovodem :oops:
Klobouk dolů před Rainee,protože mě odvezli do nemocnice jen jednou a to zrovna, když jsem omdlela na ulici při cestě z práce(předtím se mi to povedlo vždy doma a nebo v práci) a to jsem si myslela, jak na tom nejsem zle! Držím palečky ať už je to jen a jen v pořádku!!!
Vítám taky nově příchozí a všem hromadně gratuluju k holčičkám a chlapečkům.. :-)
Mě v pondělí oznámili, že to vypadá na holčičku a dneska nám potvůrka pro změnu ukazovala jen prdelku,takže jsme to nemohli stoprocentně potvrdit:)
Co se týče Vaší debaty o zubech,tak to s komentářem vynechám, protože kdykoliv je začnu rozebírat, tak mě začnou bolet.. :lol:
Jinak z výchozí váhy 57kg ve 12 týdnu jsem teď ve 21týdnu na váze 67:))) takže 10 kg nahoře:))) + menší strie na noze:( ale jen na jedné :lol:
Nevím jestli jsem přeskočila nějakou stránku,ale chodíte už někdo cvičit?
Zatím páčko kočky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.9.09 15:15

S těma penězma je to fakt děs, ale jak říká Fragi, je to jen návrh, tak třeba neprojde… :roll:

Fragi držím pěsti at je koupelna co nejdříve hotová a hlavně už bez problémů a nervů :wink: !!! Musí to být asi šílený ještě řešit takový věci, vid?

Beli , ty jo, tak to je taky něco s tím tvým odlíváním… tak se drž spíš někde v bezpeční at se moc nenatlučeš a když už někam půjdeš tak s doprovodem :wink: Opatruj se…

Jinak pohyby cítím už dost… je to úžasné… Moc si je užívám i manža večer v posteli :srdce: Až mi někdy chybí že tu naši prdelku necítím… No ale nejvíc práce má, když si udělám čas a natáhnu se… To se moc prckovi odpočívat nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.9.09 15:18

Bel to omdlívání je teda děs-tak odpočíveja nechod nikam sama radši :wink:
Holky máte některá ten rpessovač na ty kapsle od Nescafé??já pořád uvažuju jestli si ho koupit za peníze k narozkám a nevím.Prý existují i nějaké co dělají dobroty z kapslí a presso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.9.09 16:34

Ahojda tehulky, tak si doma aspon uzivam a dala jsem si popoledni siestu, az jsem z toho usnula :lol:
Jinak s Patem a Matem, jak jsem cetla, mas Fragi taky super zkusenosti, my stavime baracek (stehovat se budem snad na jare) a taky co si neohlidame, to nemame. Ted nam delaji zatepleni a :,-(rokartony, tak snad pro tentokrat nic moc nezpatlaji. Vzdycky ke vsemu taky sepisujem papir dodelavek a oprav…
Jinak s tema penizkama je to blby, ja jsem vubec zvedava, jak to bude se mnou. Ted mam smlouvu nove, nemocnenskou dostanu par korun a jeste tohle. A hypoteka na krku…
Takze asi bude prdolka sice strechu nad hlavou, ale polovinu vybavicky z druhe ruky… :roll: A to jeste hrozi ten kluk v ruzovem :lol:
No nic, nebudu se rozcilovat, at mi netvrdne brisko.
Mejte se
 Aliik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí