Poradna duly
Jana Čurdová
Ale no tak, velryba nebo kosatka
,
ty se máš šetřit a odpočívat
Já zatím naštěstí lítám jak čamrda, ale jak už jsem psala dřív, já mám solidní zásoby po čtyřech dětech
Takže jsem ráda, že jsem na tom teď s váhou takhle ![]()
Teď už fakt jdu nebo Věrku ráno nevypravím, dobrou, M.
Ahoj holky mně šla váha nahoru pomalu a najednou mám 4kg navrch.
No a to praní a žehlení mám v plánu na říjen asi-člověk nidky neví.
Honzík nemá teplotu tak dnes zkusíme jít na ukázkovou hodinu toho zpívání a hraní.pááááááá
Ahoj holky,
já jsem si myslela, že prát oblečky začnu tak nějak v listopadu
Je ale pravda, že po odběru plodovky mě jeden den pobolívalo v podbřišku, tak jsem při tom ležení spekulovala coby kdyby a pro jistotu dala manželovi lekci praní a sušení. On naštěstí roztřídit prádlo na praní umí (spíš třídí až moc), ale ještě se nějak neskamarádil s naší pračkou, natož se sušičkou. No, koukal na to jak tele na nový vrata, ale povídal, že pohoda, tak to bude kdyžtak na něm. I když já myslím, že by ho v tom moje mamča nenechala a jako správná tchýně mu do toho vnesla „pár“ svých rad ![]()
Dnes se chystám na první těhu tělocvik, tak jsem zvědavá jaký to bude a zítra razím na sraz od střední. Máme to hezky až do neděle, tak už se moc těším ![]()
Kosatko , nepropadej panice. Já mám navrch asi 5,5 kila a manžel je z toho špatný, že už bych měla mít určitě nejmíň 10 ![]()
Jinak pohoda, dnes mi kámoška napsala, že budeme mít vlasatý dítě, protože mě pálí žáha a to se pak prý říká. Tak uvidíme… ![]()
Ahojky holky
Pajo gratuluji k výsledkům a holčičce
Lucilko tobě tady gratulace k ok výsledkům a potvzení
Mně se moc líbí oblečky v HMku…mají superové bodýčka, celorozepínací… jen ty ceny. A myslím, že to nepřehání s růžovou
Já začnu prát až koupíme Andi skrin a vystehuji ji z komody.
Holky co máte děti ve školce.. máte tam pro děti i holiny? ![]()
Jo a stěma mušíma přírustkama mně dostáváte. Já se také hlásím do klubu plus 4-5 kilo
Jo a ještě otázečka..myslíte, že mi může ted vytrhnout zub moooudrosti?
Zatím papa
No nevím s tím zubem, přece jen kdbyys potřebovala injekci-nevím co na to mimíšek-ale radši se zeptej dr.
No a v HM mají krásné věc iale ty ceny nejsou nic pro mě
My často koupili dobrá bodýčky v tescu nebo i v Penny třeba měli akci na dětské věci a Hnozíkovi bodýčka dlouho vydržela a balíček 5ks stál třeba 120Kč. ![]()
Ahoj, tak dneska to vypadá na pěkně dlouhý den
Už jsem stavěli z Lega, prohlíželi knížky, co budeme dělat dál, netuším. Ondru naštěstí bavilo asi půl hodiny přendávat lžičku z jednoho hrníčku do druhého. Tak si zase po takové zábavě připadám intelktuálně na výši ![]()
Pajo , užij si těhu tělocvik a hlavně srazík ![]()
Podle toho pálení žáhy bychom museli mít všechny děti vlasatý
No, nejhustší porost na hlavičce měl Míša, to byl fakt hippísák
a pak Davča, ale ten měl i chlupatý čelíčko a zádíčka, tomu se to z hlavičky rozlezlo po tělíčku
Ale jinak se mi víc líbí „plešatá“ miminka ![]()
Iviqv , Věrka do školky holiny nemá, ani je mít neměli… Dneska to venku vypadá spíš na neopren ![]()
Teda, vlastní zkušenost s trháním zubů nemám… Bojíš se lokální anestezie? Jestli ju, tak ta se v těhu může a mimču neuškodí, pořád je to lepší, než se trápit.
Mějte se krásně a užijte si krásný, deštivý den. M.
tak já se přiznám že závidim i ty 4-5 kg.Já už jsem v kategorii 8-9
![]()
A to mi nepřijde že bych se nějak extrémně nacpávala.
I u nás bylo dlouhé dopoledne.Teď ale Filip usnul a čekáme návštěvu s dětma, tak odpoledne snad uteče.
Pajo tak to jsem zvědavá na ten těhu tělocvik.U mě to bohužel nehrozí.
Taky se mi líbily vždycky plešatý miminka, až do doby než se nám narodil vlasatej Filípek
Je ale pravda že mu vydržely a teď je má hrozně hustý.
Nevim kolik stojej bodýčka v HM, my hodně kupovali v CA nebo v tescu.Ta jejich značka cherokee je mi hrozně příjemná.
No já u Honzíka taky přibrala hodně a to jsem se extrémně necpala, chodsila celé těhu do práce a každ ýtýden na těhu cvičení a přibrala jsem 17,5kg. Uvidíme kolik to bude ted.
Taky máem rádi cherokee a nše mamka má tesco u nosu a často nakupuje v těch slevách a honzík má spoustu krásných a levných věcí.
Ahoj holky, výsledky na salmonelu jsou negativní
, tak jsem šťastná.
Fragolko , děkuji za dobré rady ohledně oblečků
. Tak jsem zjistila, že zase tooolik hodně toho nemám.
HM má krásný věcičky, ale nemáme ho nikde v okolí bydliště, tak budeme muset vyrazit do Prahy, nebo Německa. V Tescu jsem také teď nakupovala ve slevách pár věciček a vyšly opravdu dobře lacino a jsou roztomilé
.
Hlásím se do klubu 5 kg a bříško mám tedy už docela dost veliké.
Monano nechápu to 1 kilečko
, to jsem zvědavá, jak nám budeš přibírat dál
. Jinak Honzíčka máš hodně moc šikovného, je ještě malinkej a když to ve školce zvládá dobře, tak je pašák. Moje mamka je učitelka ve školce a vím, že tříleté děti jsou někdy velký oříšek
.
Ivi, zub ti vytrhnout můžou i s lokálním umrtvením, v těhu to nevadí.
Ahojky holky a zvlášť Kosatko,
nic si z té váhy nedělej, jsme na tom úplně stejně, 8-9 kg nahoře, jsem jako vorvaň a už funím jak sentinel.
A co se týče vlasů a pálení žáhy, mám stejné zkušenosti jako Fragola, podle toho jak mě pálila žáha, by Kačka při porodu měla vlasy až pod zadek a nic, teprve teď nám začínají pořádně růst ![]()
Je dobře, že všechny kontroly a výsledky dopadly dobře, jen tak dál.
Mějte se krásně a hezký víkend ![]()
Brý večer,
tak jsme zpet z ulrrazvuku. Manža nadšenej jak bylo mimi hezky videt. Andělka mne hladila po obličeji a říkala..mami mimi A táta měl dobrej tušák …ČEKÁME DALŠÍ HOLČIČKU BUBLINKU ![]()
Já kupuji v hmku jen čapče, protože Andělka má velikou hlavičku a je tam hezký výběr. Jinak trika a tepláčky vše na MMB od HM… i když jsou to nošené věci, nemají žmolky ani dírky. Jinak když neco nového tak tesco a CA na výprodeje
To jste mne potešili s tou lokálkou. Uz mám jeden zub pryč tak asi do toho pujdu. Uvidi se co rekne 9 dr.
Tak zatím pa holky a pohladte briska
Iviqv
Ahoj holky, tak ja jsem zatim + 2 kila, ale tusim, ze to teprv zacina:)
PajoF, doufam, ze sis cviceni uzila, ja byla vcera na tehotenstkym pilates, bylo to fajn, vede to fyzioterapeutka. Nevim, jestli to bylo tim cvicenim, ale vecer jsem se pak nemohla ani hnout, zada totalne zaseknuty
Delala jsem vycvik pro svuj tym, pak vecere s nima, takze kdyz jsem dorazila v jedenact vecer domu, byla jsem totalne hotova. Nastesti je to dneska lepsi, ale teda nevim, jestli to cviceni pomaha od bolesti nebo jak teda
Hm, dalsi cviceni me ceka pristi tyden, tak uvidime..
Iviqv, gratuluju k holcicce, Monano, Tobe taky!!!
Kubino, supr, ze vysledky siou negativni, doufam, ze uz je ti lip:)
Jo a co se tyce oblecku, tak jsem rozhodnuta neco malo konecne pokoupit az se vratime z dovci, takze tak za 2 tydny. Taky nam tu nedavno konecne otevreli IKEU, takze se tesim, ze se tam vypravime a kouknem na nejakou tu postylku a tak.
Vy zkusenejsi, jak jste to meli se spanim pro mimco, meli jste ho hned v postylce nebo nejdriv v kosiku a do postylky ho dali az po par mesicich?
Mausko, gratulace ke klukovi
Tak zase to holcicka nebude… to je desny, vsichni koho znam maj kluky… tak nevim, kde budeme brat nevesty ![]()
Mausko my měli hned postýlku.Košík mi přišel zbytečný vzhledem k tomu že se tam mimi vejde tak 3 měsíce.Kdybych chtěla mít mimi v jiné místnosti, řešila bych to raději cestovní postýlkou, kterou využiješ mnohem déle
Iviqv , velká gratulace k holčičce
![]()
Mausko , my to máme s postýlkou podobně jako u Kosatky. Mimčo do postýlky (dřevěné) a pak, když je větší, do cestovní s kvalitní matrací, protože po postýlce v noci prcci cestují a mlátí se o ty šprušle do hlavičky
Nebo hned od narození cestovní postýlku, to je celkem fuk…
Košíkům a kolíbkám zrovna moc nefandím, je to na chvilku ![]()
Užjte si víkend, M.